Haarverliefdheid van de week: MIA | NL.Inspinre.com
De personen

Haarverliefdheid van de week: MIA

Haarverliefdheid van de week: MIA

Ik ben Mia Settle. Oorspronkelijk uit Fayetteville, NC maar ik verblijven momenteel in het DMV gebied. Ik grote gehakt in de zomer van 2006 na een grote schade door chemische processen. Ik was zo gefrustreerd met mijn beschadigd haar dat ik voor het eerst besloten dat ik al mijn gepermanent zou snijden eindigt af, dragen vlechten voor een paar maanden totdat mijn haar weer gezond was, en dan weer perm. Na ongeveer 9 maanden van het dragen van micro vlechten, heb ik besloten om mijn haar laten ademen en dat is toen ik werd verliefd! Ik bedoel, ik had geen idee hoe de zorg voor of mijn natuurlijk haar stijl, maar ik hield van mijn krullen en wist dat ik wilde er alles over weten. Natuurlijk haar sites, blogs en YouTube-video werd mijn beste vrienden, hoewel er bijna net zoveel als er nu niet was. Onnodig te zeggen, zijn niet keerde terug sinds.

Beste beslissing die ik ooit heb gemaakt.

Hoe lang ben je natuurlijk geweest?

Ik heb natuurlijk al 9 jaar. Dit jaar is het eerste jaar dat ik mijn haar niet hebben gesneden. Anders dan gewone afwerking, ik ben van plan liet mijn haar groeien zo lang als het kan.

Hoe zou je je haar beschrijven?

Ik ben niet echt in het haar te typen, dus ik weet niet zeker wat letters en cijfers ben ik (lol) maar ik heb verschillende texturen. Strengere krullen in de rug, lossere krullen aan de voorkant en gekke krullen aan de linkerkant. Het maakt het een uitdaging wanneer het proberen om te vinden wat producten werken, omdat er zo veel textures, maar ik denk dat ik steeds dichterbij.

load...

Wat vind je het over je haar lief te hebben?

Ik hou van de veelzijdigheid van mijn haar! Ik draag het groot, uitgeblazen, rechtgetrokken, broodjes, vlechten, twists, grote krullen, enz.

Wat is het meest memorabele deel van de reis geweest?

De meest memorabele deel van mijn haar reis zou moeten worden te leren hoe de zorg voor het. Na al die jaren ben ik nog steeds op zoek naar de perfecte producten en regime voor mijn haar. Ik heb veel door de jaren heen geleerd en ik ben nog aan het leren. Het is zeker geworden veel gemakkelijker. Ik worstelde in het begin. Ik had geen idee wat ik deed. Dank God voor tutorials! Ik heb nooit overgegaan, maar in het begin van mijn reis die ik zwoer bij micro vlechten en trekjes! Op dit moment, ik rock wngs het grootste deel van de tijd. Ik heb dat routine vrijwel tot een wetenschap, maar ook grote broodjes en top knopen.

Hoe is uw ervaring als een 'natuurlijk'?

Mijn ervaring als een natuurlijke overall zeer positief !! Ik krijg veel complimenten en positieve feedback. Ik had een paar familieleden geef me de zijkant oog op het eerste en zelfs sommige nu die waarschijnlijk liever rechtgetrokken, maar ik denk dat het is gegroeid op hen. Dat of ze weten gewoon dat gaat nergens naartoe, zodat ze gewoon behandelen. Lol

Wat is je haar regime?

Ik draag vrijwel alleen wngs. Ik beginnen met het snijden mijn haren af ​​in vier. Dan krijg ik in de douche en natte gedeelte. Ik olijfolie op dit gedeelte, daarna Tresemme Naturals conditioner, draai terug clip en herhaal andere secties. Ik spoel het dan allemaal uit en zet in mijn verlof in conditioner. Deze dagen Ik ben lief Kinky Curly Knot Today. Nadat ik uit de douche I gladde olijfolie Eco styler gel door kleine delen. Ik geef de voorkeur aan de lucht drogen, maar als ik in een haast ik zal verspreiden. Ik ben geen fan van mijn dag 1 haar omdat ik hou van big hair, zodat per dag 3, ik ben een happy camper :) Tot mijn WNG behouden ik slaap op een satijnen kussensloop en net spritz met water en een beetje olijfolie olie om elke dag te vernieuwen. Ik probeer te diep staat een keer per week met behulp van Shea Moisture or Miss Jessie's.

load...

Wat is uw favoriete blogs of vlogs?

Nu dat ik een behoorlijk solide regime heb, heb ik niet echt kijken naar YouTube-video's of blogs meer, maar ik volg een paar favorieten op Instagram: Mahoganycurls, Samirahgxgilliy Gilli en Loverasheeda zijn slechts een paar!

Enig advies?

Ik hou van je haar!! Het is zooo makkelijk om te kijken naar video's en blogs van andere mensen en gefrustreerd wanneer je haar niet doet of er hetzelfde uitzien. Geloof me ik weet het! Ik gebruikte om die persoon te zijn. Maar toen ik eindelijk besefte dat alleen maar omdat ik niet de perfecte krul betekent niet dat mijn haar hebben, is niet net zo mooi. Onze haar heeft de neiging om een ​​geest van zijn eigen, dus ik zeg gewoon laten doen wat het te doen. Werk niet tegen, werken. Jij en je haar mooi zijn zoals is!

Waar kunnen we je online?

Je kunt me volgen op Instagram @youfrogirl

Dit bericht is geschreven door Global Couture LLC voor CurlyNikki.

load...