Het haarregime en producten van Gerilyn | NL.Inspinre.com
De personen

Het haarregime en producten van Gerilyn

Het haarregime en producten van Gerilyn

Hi, NaturallyCurly wereld! Het is G. Je kent me. Ik ben het wild kind editor in het bos met type 4c, super dichte, lage porositeit krullen!

Hoewel ik een on-and-off Naturalista jaren geweest, dit is de 3e jaar van mijn low-manipulatie, sierlijsten-only natuurlijk haar reis. Een van mijn favoriete onderdelen van deze reis is kennis te maken met beschermende stijlen. Ik absoluut dol op hen, en met deze liefdesrelatie, heb ik geleerd dat hoe meer ik voed mijn hoofdhuid en het haar, hoe beter mijn haar zal zijn in zijn natuurlijke, ongestijlde, product-vrije staat. Met elke beschermende stijl, met of zonder haar vlechten, zorg ik ervoor dat de hoofdhuid behandelingen en oliën zijn pijlers.

In dit artikel geef ik je een beetje over de Editors' Choice producten te vertellen in mijn beschermende stijl regime voor leuke, altijd vlechten en wendingen die u kunt gebruiken voor uw eigen haar wanneer het in zijn natuurlijke staat te vliegen!

Volgende: Niet zeker wat uw haartype is? Neem onze quiz!

Was & Treat Routine

Stap 1: Reinig de hoofdhuid, vlechten en twists met Cantu Appelciderazijn Root Rinse

Niet alleen is dit een opmerkelijke cleanser voor mijn hoofdhuid, het helpt me mijn vlechthaar schoonmaken voordat ik zelfs zitten in de stoel van de vlechtmachine's! Ik raad weken uw vlechthaar in deze wortel spoelen ten minste 24 uur voorafgaand aan uw vlechten sessie, omdat het ruimt die vervelende coating die allergische reacties op je hoofdhuid veroorzaken.

load...

Stap 2: Bescherm en houdt elke laatste baby haar met Groganics DHT Blocker On The Spot Itch Relief Scalp Medicine Drops

Tribal vlechten zijn schattig. Het verliezen van je randen en bakkebaarden is voor hen niet. Elke keer dat ik rock alle beschermende stijl, heb ik meteen toepassen van deze scalp behandeling, omdat het mijn haar stopt vergieten en te breken. Dit is te danken aan de DHT blocker dat er in zit. Meer informatie over die hier: haaruitval? Probeer een DHT Blocker

Stap 3: Oil hoofdhuid met chocolade Kinks & Kurls Lemon Rose Hair & Scalp Renewal Oil

Als je houdt van oliën, maar hebben ontdekt dat ze te zwaar voor dagelijks gebruik, zul je deze lichtgewicht, heerlijk geurende haar en hoofdhuid olie te houden. Het is een uitstekende moisturizer voor degenen onder ons met een droge hoofdhuid en zelfs de drogere huid. Ja, je ellebogen, evenals uw eigen haar, zal op zoek kwistig als gevolg van deze olie.

Styling Routine

Ik wil mousse gebruiken om mijn natuurlijk haar hydrateren wanneer het in vlechten en het haar boter is om te blijven mijn Bantu Knots gehydrateerd en zacht zodat als ik wil ze neer te halen, zal mijn natuurlijke haren te voelen en ziet er geweldig uit. 

Skin Care Routine

Sinds ik verkleuring te ervaren, ik wil producten die me zelfs uit mijn huid toon te helpen te gebruiken. Het eerste wat in de ochtend, ik was mijn gezicht met een zacht reinigingsmiddel. Daarna heb ik de follow-up door het toepassen van een serum, want het is licht van gewicht en zal niet leiden tot mijn vette huid te produceren teveel aan talg. Voor super warme dagen, ik wil graag een gelee-type moisturizer te dragen, omdat het voelt rustgevend en houdt mijn gezicht en volgende gehydrateerd voor uren.

Kijk Gerilyn De Dag van de was Routine

Om de rest van de Editors' Choice winnaars van 2018, bekijk de volledige lijst hier.

Heeft u Type 4c haar? Laat ons weten wat uw regime must-haves zijn in de commentaren, zodat andere 4C's kunnen leren van u!

load...
load...