Het verhaal van de muse brothers: Men from mars | NL.Inspinre.com
De personen

Het verhaal van de muse brothers: Men from mars

Het verhaal van de muse brothers: Men from mars

Roanoake, Virginia broers Willie en George Muse wist niets anders dan hevige kritiek en fascinatie uit hun klasgenoten, familieleden en buren sedert dag 1. Ze werden vaak gezien als een spektakel van een soort vanwege hun unieke look - beide broers hadden lang free-form sloten en waren albino zwarte mannen.

Willie en George werd in 1899 ontvoerd door sideshow agenten die mensen gescout voor hun circusacts.

Willie en George werd in 1899 ontvoerd door sideshow agenten die mensen gescout voor hun circusacts. Hoewel ze jong waren, onmiddellijk de broers werden gestuurd om te werken door de agenten en dus een buitenissig circus act carrière was begonnen.

Ontvoerd, verkocht en geëxploiteerd voor hun uiterlijk

Van de jaren 1930 tot 1961 de albino broers uitgevoerd voor de wil van de koningin van Engeland en over de hele wereld in Australië, Europa en Azië. Hun nieuwe contracten konden ze meer geld dan ze ooit hadden gedacht, terwijl opgesloten binnen de opsluiting van hun vorige ontvoerders te maken.

load...

Terug te keren naar hun wortels

Het beëindigen van hun loopbaan presteren met de Clyde Beatty Circus, Willie en George Muse besloten met pensioen te gaan en zich te vestigen terug in hun woonplaats van waaruit ze werden ontvoerd als jonge jongens. Ze kwamen samen om een ​​huis te kopen voor hun moeder, beiden nooit getrouwd, en genoten van hun gepensioneerde dagen van vrije tijd en succes met geld en hernieuwde populariteit. In 1971, George overleed door onbekende omstandigheden, en zijn broer Willie, die in 2001 stierf, leefde 108 jaar oud te zijn.

Het verhaal van de Muse Brothers leidde tot een revolutie in de entertainment-industrie voor de komende decennia te volgen. Twee vreemd uitziende broers met Afrikaanse beschikt nog bleke witte huid en natuurlijk haar werden uit alles wat ze had geweten genomen en gebruikt als objecten van vermaak voor mensen die gewoon niet kunnen betrekking hebben op hen. Zij werden gezien door de wereld als outcasts, bijzaak attracties, clowns, maar Willie & George Muse de weg vrijgemaakt voor albinisme en natuurlijk haar in de jaren 1900. De broers gebruikten hun eigenaardigheden en gekapitaliseerd op hun omstandigheden, waardoor ze de kans om te richten op de behoeften in het leven - liefde, familie, en acceptatie van het zelf.

load...