Het verschil tussen faux hair locs en loc-uitbreidingen, volgens een professional | NL.Inspinre.com
De personen

Het verschil tussen faux hair locs en loc-uitbreidingen, volgens een professional

Het verschil tussen faux hair locs en loc-uitbreidingen, volgens een professional

Faux locs zijn een tijdelijke beschermende stijl vergelijkbaar met doos vlechten terwijl loc extensies zijn bedoeld om een ​​permanente uitbreiding van je haar. Faux locs worden geïnstalleerd door draaien of vlechten van de echt haar en vervolgens het wikkelen van extra haar rond de as van de vlecht / twist. Meestal geïnstalleerd met Marley haar, Kanekalon haar, of garen, de verpakking techniek creëert de verschijning van locomotieven. Dit is tijdelijk beschermende stijl vergelijkbaar met doos vlechten terwijl loc extensies zijn bedoeld om een ​​permanente uitbreiding van je haar.

Loc extensies

Loc extensies aan de andere kant zijn meer uitgebreid, dus ik stak zijn hand uit naar een deskundige om ervoor te zorgen dat alle de juiste gegevens worden verstrekt. Volgens Paulette Anderson, eigenaar van LocStar! Natural Hair Salon and Spa, zijn loc extensies geïnstalleerd met menselijk haar, en het is belangrijk dat de dichtheid verhouding van de bijgevoegde haar overeenkomt met de verhouding tussen de dichtheid van de echt haar groeit uit de hoofdhuid. Ook wanneer behoorlijk gedaan loc extensies kunnen worden achtergelaten in permanent als de natuurlijke locs te laten groeien.

load...

Welke stijl is het beste voor mij?

Faux locs zijn ideaal voor diegenen die het uiterlijk van locs zonder de permanente verbintenis willen. Deze stijl is ook een geweldige manier om te proberen een nieuwe beschermende stijl als je gaat op vakantie of hebben nagedacht over het krijgen van een permanente locs en willen eerst testen van de stijl.

Loc extensies zou kunnen zijn voor u als u altijd al wilde locs, maar waren terughoudend om een ​​volledige inzet te maken. Extensions kunt u de gewenste lengte onmiddellijk te bereiken. Deze zijn ook perfect voor de persoon die een moeilijke tijd in het verleden de overgang van losse tot slot haar heeft gehad. Ze zijn ook geweldig als je op dit moment locs die zijn beschadigd als gevolg van kleur of dunner.

Hoe moet loc extensies worden gehandhaafd?

Het onderhouden van uw loc extensies bootst de echte vergrendeling proces. Onderhoud wordt gewoonlijk elke 2-4 weken uitgevoerd: het reinigen van de hoofdhuid, palm rollen de uitgroei, drogen, hydrateren, en vergrendeling in vocht met een lichte olie. Maar, is het beste wat je kunt doen in feite laat ze met rust.

“Hoewel loc extensions zijn een snelle oplossing voor een onmiddellijke gewenste uitstraling, ze moeten nog steeds mat en verstrengelen net alsof het was echt haar van de klant.”, Zegt Paulette. “Less is more, wat betekent dat de aftrek van de manipulatie, hoe beter.”

Best practices voor het behoud van loc uitbreidingen, volgens Paulette 

  • De eerste 3-4 maanden de nadruk moet liggen op de hoofdhuid gezondheid en haargroei. Houd het haar zeer schoon met toverhazelaar, Sea Breeze, of een sulfaat-vrije shampoo.
  • Gebruik een spray fles met water op de hoofdhuid gehydrateerd en hydrateren met conditioner spray als Geweldige Botanicals Aloe Mint Spritzer, Obia Natural Hair Care Curl Hydration Spray en LRC Hair Care Shake N Go. Dit is belangrijk na het gebruik van extreem drogen van producten zoals toverhazelaar en Sea Breeze.
  • Het vocht vast met lichte oliën en bedek het haar 's nachts met satijnen sjaal of muts. Probeer Verbazingwekkende botanische Blend Oil, Alikay Naturals Loc Oil, Alikay Naturals 17 Essentials Hair Growth Oil, vitamine E olie, arganolie of jojoba-olie.
  • load...
  • Na de installatie van uw stylist de eerste verzadigde shampoo rond week 8. Moet doen Op dit moment is de stylist is de voortgang van de mat te controleren en verwevenheid van de loc extensies en de algehele groei. Tegen die tijd moet de nieuwe haargroei nu in staat zijn om palm rollende start, het begin van de vergrendeling proces van natuurlijke haar van de klant.

Het vinden van een salon of kapper om faux locs of loc extensies te installeren

Vergeet overleg zijn uw beste vriend. Neem de tijd om echt onderzoek naar de kapper om te weten of zij gekwalificeerd en getraind in het uitvoeren van deze stijlen. Vraag naar het verleden klanten, op zoek naar reviews, en aandacht besteden aan foto's.

“Hoewel de faux loc en loc uitbreiding installatie proces is vergelijkbaar, alleen maar omdat een persoon kan faux locs doen betekent niet dat ze begrijpen het concept van de juiste installatie van permanente loc extensies.” - Paulette Anderson, de eigenaar van Loc Star! Natural Hair and Spa

Wees er zeker van te zoeken naar foto's van hoe de stijl ziet er na langere tijd, zoals na 6 maanden, 12 maanden, en meer dan een jaar. Plan een overleg- en de stylist aan te tonen een installatie van ten minste één loc extensie, zodat de gewenste grootte, lengte, en kijk kan worden overeengekomen.

Wat zijn uw gedachten? Wil je proberen een van deze stijlen?

Volg Gina (hierboven afgebeeld) hier:

Natuurlijke Belle en Instagram

load...