Hittebeschermingsmiddelen: deze opbouw bespaart je haar | NL.Inspinre.com
De personen

Hittebeschermingsmiddelen: deze opbouw bespaart je haar

Hittebeschermingsmiddelen: deze opbouw bespaart je haar

Siliconen

Een van de meest voorkomende bestanddelen gebruikt overtemperatuurbeveiliging eigenschappen silicone is. Maar voordat u belt uw curlfriends om een ​​petitie te starten om me wereldwijd verbod van natuurlijk haar sites, laat het me uitleggen waarom siliconen je beste vriend kunnen zijn als het gaat om de bestrijding van de gevolgen van de hitte op je haar. Siliconen of polysiloxanen (zoals mijn vrienden nerdy in witte jassen noemen) zijn combinaties silicium (Si), de 14 elementen van het periodiek systeem, zuurstof, waterstof, koolstof en eventueel andere materialen. Wanneer silicium in combinatie met deze organische substanties, wordt een warmte vechtmachine vanwege zijn vermogen sterk en flexibel te blijven bij blootstelling aan een breed gebied van temperaturen. Met dit kenmerk kan siliconen niet breken bij blootstelling aan hoge temperaturen, waardoor een sterke barrière tussen de cuticula van het haar en het uiteindelijke vochtgehalte killer: hitte.

De barrière die siliconen creëren ook dient als een isolator vocht voor haar. In wezen, zijn siliconen vergrendeling vocht, terwijl het vertragen van de doordringing van warmte aan het haar. Het klinkt misschien een beetje contra-intuïtief, maar directe warmte is wat verhoogt de schade van de cuticula en verzwakt het haar. Deze beschermende laag beschermt de cuticula van directe blootstelling, zonder dat dit warmte uit volledig doorgesneden, waarbij de schade het haar wordt blootgesteld terwijl nog steeds voldoende warmte om het rechtmaken effecten te bereiken vermindert.

load...
Ik begrijp dat siliconen een slechte reputatie voor het veroorzaken van opbouw op het haar hebben vergaard. Echter, in dit geval is het de opbouw, dat is het opslaan van je haar.

Natuurlijke oliën

Het denken over natuurlijke oliën? Ze hebben een aantal vergelijkbare bescherming tegen hitte eigenschappen die siliconen hebben. Zoals siliconen, de hydrofobiciteit (bestandheid tegen water) olie toelaat de mogelijkheid om een ​​dikke barrière op de cuticula van het haar te maken zonder een overvloed van penetratie in het haar. Het is heel moeilijk voor de meeste olie door te dringen de cuticula van het haar, omdat de moleculaire structuur is vaak te groot om te passen door middel van de zeer kleine openingen op het oppervlak. Daarom oliën gedragen zich zeer vergelijkbaar met siliconen door het creëren van beschermende barrières van slechte dingen zoals warmte. Dit is de reden waarom vaak we koken met ingrediënten zoals olijfolie. Olie heeft een natuurlijke vermogen om grote hoeveelheden hitte te weerstaan, op zijn beurt, met behoud van het vochtgehalte van ons voedsel, zodat het niet uit te drogen in die hete koekenpan. Sommige oliën kunnen in tact blijven bij extreem hoge temperaturen, maar ze zijn vaak de zwaardere oliën die het haar naar beneden kan wegen. Dit is de reden waarom het formuleren van chemici synthetische ingrediënten zal combineren, zoals siliconen met de natuurlijke goedheid van olie tot een verbeterde klantenservice te bieden bij het gebruik van het product.

Op basis van water warmte beschermers

Er zijn ook waterbasis warmte mingsmiddelen die vaak gebruik maken van de filmvormende vermogens van polymeren zoals polyquaterniums en acrylaatcopolymeren, om maar een paar te noemen. Polymeren aantal resistieve eigenschappen aan warmte en zijn goed in het vasthouden van vocht in het haar door een strakke vormende film rond de oppervlakte van het haar. Polymeren zijn zeer geschikt voor het voorkomen van een verscheidenheid van soorten schade, alsook het verbeteren van natte kambaarheid en zachtheid van het haar. Hoewel sommige polymeren zijn ontworpen om bestand tegen hoge temperaturen, de meeste studies tonen aan dat siliconen meestal slaan uit een polymeer als het gaat om de resterende functioneel bij hoge temperaturen.

Straightening systemen

Vaak bedrijven verkopen producten als een systeem van producten die samenwerken om de gewenste effecten te produceren. In systemen zoals deze, zijn er warmte vechten ingrediënten in elk product dat vervolgens op het haar zijn gelaagd in fasen om uw schild van bescherming te creëren. Wetenschappelijk kan dit waar zijn. Echter, de ondeugende geheim is dat er meestal een kernproduct dat het grootste deel van de voordelen die warmte-isolatie biedt. Als je consequent gebruik maakt van een veel warmte op je haar, dan zul je waarschijnlijk het meest baat hebben bij het gebruik van een systeem dat bescherming tegen hitte ingrediënten in elk product bevat. Echter, als je het type van krullend meisje die een jaar straight slechts enkele malen gaat, dan is mijn suggestie is om een ​​grote diepe conditioning product gebruiken voordat een rechttrekken behandeling, evenals een grote hitte bescherming product dat vlak voordat wordt aangebracht op het haar warmte wordt direct toegevoerd.

load...

Volg Sister Scientist hier:

Facebook, Instagram, en Twitter.

Waar kijk je naar in warmte beschermers?

load...