Hoe Charlize Therons sexy krullende kapsel te krijgen | NL.Inspinre.com
De personen

Hoe Charlize Therons sexy krullende kapsel te krijgen

Hoe Charlize Therons sexy krullende kapsel te krijgen

Vandaag de dag worden curlies geconfronteerd met vele krullende kapsels om uit te kiezen. Als je pick-up van alle tijdschriften, bent u waarschijnlijk letterlijk honderden verschillende looks. Sommige zijn goed, groot en geweldig. Anderen, niet zo veel.

Het kiezen van een krullend kapsel dat werkt voor u in uw levensstijl, en als individu, staat voorop. Als je kinderen hebt, en slechts 5 minuten klaar te krijgen, is het waarschijnlijk het beste om een ​​natuurlijke, draagbare look die is snel te stijl of kan natuurlijk drogen op basis van je haar textuur te kiezen, maar tegelijkertijd is nog steeds chic en niet frumpy. Aan de andere kant, als je een kind-vrij en wonen de glamoureuze leven elke nacht op de stad, dan schopt hij een beetje in het onderhoud gebied en wat tijd toe te voegen aan uw styling routine is geen biggie.

load...

In wandelingen Charlize Theron. Haar eenvoudige krullend kapsel is ideaal voor zowel de sexy beroep en het relatieve gemak waarmee het is haalbaar. Ga op curlies van alle leeftijden en leefstijlen, rock uw krullend bob!

Charlize Theron's Sexy, Curly Bob

  1. Shampoo het haar met een lichte shampoo die niet te vettig of zware, met behulp van een licht onditioner aan de uiteinden.
  2. Als je haar van nature steil, moet u föhnen het haar met een zwijn borstel. Om een ​​gladde afwerking te garanderen, voert de borstel van aanzet tot met geringe spanning en volg de föhn. Ik raad het kiezen van een grote droger om tijd te besparen, zoals de One Epic Nano Pro. Kies een maat van de borstel die op de grote kant als je stijl straight zal worden gemaakt
  3. Wikkel het haar rond het vat, met behulp van de Verge Curl Styx, met uw vingers in een spiraal patroon. Bedenk dat hoe meer een spleet is tussen de spiraal, wordt het zachter en natuurlijk de golf zijn. Hoe dichter het haar is om zich in de spiralen, hoe strakker de krul zal zijn.
  4. Voor de Charlize kijken, bent u beter af om niet zo perfect met elkaar curl zijn en doen een ieder willekeurig en anders dan de vorige.
  5. Met uw vingers zachtjes draaien borstelen je haar totdat u de gewenste zachtheid en stijl te bereiken dat is alles wat je.

Of het nu voor een nacht op de stad, een reis te richten of zelfs een champagne en aardbeien rit op uw eigen jet, zal deze look te leveren! Nu hoef je alleen maar om jezelf om je innerlijke Charlize dat is een tweedelige formule een of andere manier te kanaliseren - een deel tijger, een deel vertrouwen, ROAR!

load...