Hoe helpt ui de haargroei? | NL.Inspinre.com
De personen

Hoe helpt ui de haargroei?

Hoe helpt ui de haargroei?

Er zijn allerlei gekke trends die er zijn die zogenaamd helpen u gezond haar. Een van de meer ongebruikelijke klinkende remedies is het toevoegen van ui (ja, de groente die we toestaan ​​om ons te huilen in ruil voor zijn zoete en smaakvolle Naast een maaltijd) om haarverzorging regime.

Het is geen verrassing dat de ui is niet precies de eerste superfood die opkomt voor de meeste mensen. Ze maken je ogen water, ze onaangenaam ruiken voor het grootste deel, en ze niet echt stralen hydraterende elementen, zoals een avocado bijvoorbeeld. Studies tonen echter het kan goed zijn voor je haar, vooral op het gebied van groei. Hoe werkt ui hulp haargroei? Nou, laten we eens een kijkje op deze soms stinkende weinig groente.

De belangrijkste manier om uien te helpen met haargroei is dat het sap van uien kan helpen in omloop verbetering wanneer het rechtstreeks op de hoofdhuid. Uien zijn rijk aan anti-bacteriële eigenschappen, evenals Zwavel, die kunnen helpen verwijderen hoofdhuid infecties, parasieten en andere problemen die in de weg staan ​​van een gezonde hoofdhuid.

load...

Een gezonde hoofdhuid is het begin van de haargroei. Je haar zal niet de groei op een normaal of versneld tempo als de hoofdhuid is ongezond. Uien zijn ook geladen met een natuurlijke antioxidant genaamd catalase. Hoewel deze antioxidant een rol in haargroei niet spelen, is het vroegtijdig grijs worden dat is een leuk voordeel van uien voor haar te voorkomen. Als het gaat om de haargroei, kan de unieke eigenschappen gevonden in uiensap gewoon het antwoord dat u naar op zoek zijn.

Dit is niet een kwestie van horen zeggen niet. Er is werkelijke wetenschap om een ​​back-up van de helende krachten van deze onwaarschijnlijke haar vriend. Volgens een studie in 2002 afgerond, The Journal of Dermatology gevonden is er een directe correlatie tussen het toepassen van actuele uiensap voor patiënten die lijden aan alopecia areata, een auto-immuunziekte die fragmentarisch haarverlies bij zowel mannen als vrouwen veroorzaakt, wanneer twee keer per dag aangebracht. De studie toonde aan dat 86% van de deelnemer groep toonde een toename in de haargroei bij gebruik binnen de zes weken van de studie.

Terwijl het eten van uien smaak kan toevoegen aan uw maaltijd, de beste manier om ze te gebruiken voor je haar is als een plaatselijke behandeling. U kunt gewoon snijden van een ui en of rasp het sap in een kom met behulp van een hand rasp of u kunt uw blender gebruiken. Zodra je genoeg sap voor uw behoeften, toepassen op uw hoofdhuid en masseer het in cirkelvormige bewegingen. De geur zal sterk zijn en uw ogen water zal doen van deze behandeling. Er zijn een paar manieren om de geur te snijden. U kunt verdunnen het sap met een beetje water of u kunt een beetje honing toe te voegen aan uw sap. De honing zal niet alleen helpen met de geur, maar het zal een dikkere consistentie die gemakkelijker toe te passen zal zijn te maken. Zorg ervoor dat je je haar wast na eventuele ui behandeling om grappige blikken van de mensen vermijden om je heen!

Uien zijn een voedingsmiddel dat de meeste mensen wel of niet verachten. Wanneer u ze gebruikt om te helpen met de haargroei, is het moeilijk niet om deze kleine stinkers houden!

We weten curlies zullen gaan tot het uiterste voor hun haar. Is uiensap een stap te ver voor u? Laat het ons weten in de commentaren.

load...
load...