Hoe het eruit ziet om een jaar lang een natuurlijke haarreis te maken | NL.Inspinre.com
De personen

Hoe het eruit ziet om een jaar lang een natuurlijke haarreis te maken

Hoe het eruit ziet om een jaar lang een natuurlijke haarreis te maken

Overstappen naar natuurlijk haar na jaren van ontspannen of rechttrekken kan een zeer moeilijke taak zijn! Plotseling zet het vuur lager gereedschappen en relaxers duwt u ofwel “big chop” al uw beschadigde haren uit of langzaam groeien uit de beschadigde / ontspannen haar u ooit liefhad en beginnen vanaf nul, het leren om effectief te houden en voor uw eigen haar!

Het kostte me ongeveer twee jaar volledig overgang, met slechts twee kapsels tussenin. Hier is mijn pre-transitie haar:

Maar een jaar en mijn krullen keek gedefinieerd, gehydrateerd en gezond! Ik moest alleen maar om zich te ontdoen van de rechtere / gekleurd eindigt en meer volume te bereiken.

Ieders haardos is anders, dus laten we eens kijken wat een jaar lang natuurlijk haar reis eruit ziet voor andere curlies. Ik heb gesproken met acht vrouwen die door deze ervaring met succes zijn geweest!

load...

Julie

Eén jaar op mijn reis, was ik zowel verrast en blij met de vooruitgang die ik had gemaakt. Niet alleen in termen van de gezondheid en de conditie van mijn haar, maar ik was ook blij met de groei ook. Ik heb altijd geweten dat ik vooruitgang maken, maar ik heb niet echt weten hoeveel totdat ik vergeleek de twee foto's.

Ik was geweest met behulp van relaxer acht jaar voorafgaand aan natuurlijke, dus ik bleef gewoon dezelfde routine volgen. Ik was niet in de verleiding te allen om terug te gaan! Ik had versoepeld het grootste deel van mijn leven en had een succesvolle ontspannen haar reis, dus ik voelde ik had bereikt wat ik uiteengezet te doen. Voor wat betreft de lengte, heeft het me genomen enige tijd aan te passen, met name gaande van lange ontspannen haar te kort natuurlijk haar, maar ik ben gewend aan mijn lengte nu en proberen om de krimp te omarmen.

Shirelle

Mijn haar is begonnen met verdikken een beetje na een jaar en is begonnen met groeien. Ik wist nog steeds niet van de lengte die veel dus had vastgebonden veel. Ik kregen nooit in de verleiding om te ontspannen, omdat mijn haar blijft vrij ongecompliceerd toch maar ik was meer geneigd om het recht omdat mijn lengte langer gevoeld. Ik voelde me nog steeds alsof het was niet een leuke prettig lengte af te slijten en krullend als gevolg van krimp.

Candi

Ik heb altijd natuurlijk maar verschool zich achter clip-in hair en paardenstaarten en ontkrullen mijn haar. Ik was erg geneigd aan het begin terug te keren naar het dragen van clip-in paardestaarten en ontkrullen mijn haar, omdat ik verwacht dat de resultaten direct zien gaan en dat is gewoon niet hoe het werkt.

Een jaar verder en ik heb een enorm verschil in mijn haar gezien. Mijn natuurlijke haar reis is ook een self-ontdekkingsreis geweest. Mijn haar is een deel van mijn persoonlijkheid en mijn vertrouwen is erg veranderd sinds het starten gegroeid. Ik had een trim, omdat, ja, mijn haar was lang, maar het was een gewicht van mijn haar naar beneden, en die doodlopende nodig om te gaan. Vanwege dit mijn haar is nu stuiterde zo veel gezonder.

load...

Chantelle

Bij het opstarten van mijn reis die ik haatte mijn "krullen." Er was niets voor hen - geen leven, geen echte krullen. Ik besloot om een ​​verandering te maken. Een jaar later had ik iets van een goed begrip van hoe goed kijken na mijn krullen (diepe conditioning, pre poo, hoofdhuid massages en zijde wraps / slopen). Ik was soms geneigd was om terug te gaan, maar na een jaar was ik blij. Ik begon mijn nieuwe krullen liefde en ben nog steeds enthousiast om nieuwe behandelingen en nieuwe producten te proberen.

Annabelle

Ik heb altijd al heel lang haar, dus doe mijn grote Chop was angstaanjagend en als ik eerlijk ben. Ik haatte mijn haar nadat ik snijd het kort! Ik wist niet wat te doen met het. Ik kon niet vlechten krijgen als het was te kort en ik heb het vertrouwen in weefsels of pruiken niet.

Ik keek video van meisjes met lossere krullen en verlangde ik naar mijn haar te laten groeien, in de overtuiging dat het zou groeien tot verrukkelijk, losse krullen. Het nooit gedaan, dus ik veel gehuild en ik had veel spijt en ik dacht dat het nooit zou groeien. Gedurende het hele jaar groeide het langzaam en ik was in staat om vlechten dragen totdat het groeide uit tot een lengte Ik was comfortabel met. Toen was ik eindelijk in staat om te beginnen experimenteren en werd verliefd op mijn natuurlijke haren!

Ioni

Een jaar in mijn haar reis van mijn haar was vrij lang eigenlijk, of volumineuze op zijn minst, maar met vrijwel geen kruldefinitie. Ik voelde me zeer 'up-and-down' als het ging om mijn haar, zoals sommige dagen is het precies eruit zou zien als ik wilde en anderen het zou vreselijk kroeshaar en geknoopt. Ik had geen idee hoe de zorg voor mijn haar in dit stadium en had geen bijzondere regime helemaal niet, dus het voelde echt als een loterij als het ging om mijn haar te stylen.

In mijn eerste jaar aan de universiteit, mijn haar begon af te breken aan de achterkant, die echt stressvol was. Ik was nooit in de verleiding om weer te ontspannen, maar ik heb terug naar af en toe rechttrekken. Ruim een ​​jaar op mijn reis, ik ben zo veel meer clued en ik zou nooit mijn haar met straighteners weer aan!

Yolanda

Eén jaar op mijn reis die ik had nogal wat hergroei en voelde alsof het was lang genoeg om te dragen op zijn eigen, zonder de ontspannen uiteinden. Het afsnijden van mijn ontspannen eindigt na 12 maanden na relaxer was een spontane beslissing voor me-Ik heb het helemaal niet van plan. Zodra ik snijd het, ik voelde me geweldig. Ik droeg hem in mijn kleine afro puff (zoals afgebeeld) en eerlijk gezegd, ik voelde me alsof dit rookwolk was huuuge. Ik denk omdat ik was zo gewend aan mijn ontspannen haar, die erg dun en levenloos was. Natuurlijk haar van iedere lengte voelde gewoon zo groot voor mij.

Ik was nog nooit in de verleiding om te ontspannen, omdat ik niet ontspannen zou hebben gestopt, tenzij ik een soort van verschuiving in hoe ik me voelde over mijn haar meegemaakt. Toen ik begon de overgang, had ik een soort van een openbaring was ik dacht: “Wacht even, het dragen van mijn natuurlijke haar is eigenlijk mooi.” Tijdens mijn tijd heb ik nooit over nagedacht ontspannen mijn haar en ik zal ook nooit!

Tanisha

Eén jaar op mijn reis die ik was behoorlijk onder de indruk hoe ver ik was gekomen. Mijn haar was niet waar ik wilde het te zijn, maar had veel verbeterd! Ik heb geen gebruik van warmte voor een heel jaar en begon om de juiste producten te gebruiken voor mijn krullend haar. Mijn krullen werden krapper en eigenlijk vormen mooi. Ik heb ook gemerkt veel van de groei, ook gewoon door het veranderen van producten en het doen van regelmatig hoofdhuid massages.

In dit stadium van mijn haar reis, heb ik geen zin om terug te gaan! Ik wist niet eens mis mijn straight hair extensions, die ik had gehouden! Ik kreeg moediger dragen van mijn natuurlijke krullen uit in plaats van binden ze de hele tijd en voelde me vertrouwen in mijn krullend kroon. Ik begon ook meer in een haar routine te krijgen na het zien van vele YouTube-gebruikers, en ik werd verliefd op diepe conditioning, dat doe ik nog steeds nu religieus! Dit bespaarde mijn krullen. Ik kan niet aanraden genoeg doen!

Hoe geweldig is het om de verschillende haren texturen en veranderingen te zien na een jaar van geen schade ?! Ik geloof dat steken met je natuurlijke haar reis is absoluut de moeite waard als je haar zal bloeien en zal je beginnen met het op natuurlijke liefde, net als alle vrouwen boven.

Hoe ver ben je in je haar reis? Opmerkingen uw beste overgang tips!

load...