Hoe ik kroes en droogheid tegen krullen met hoge porositeit | NL.Inspinre.com
De personen

Hoe ik kroes en droogheid tegen krullen met hoge porositeit

Hoe ik kroes en droogheid tegen krullen met hoge porositeit

Ik heb van nature krullend haar dat een hoge porositeit heeft.

Hoewel ik hebben afgezien van het gebruik van directe warmte door mijn hele natuurlijk haar reis, heb ik permanent gekleurd mijn haar. Afgezien van de genetica, de chemische stoffen in haarverf hebben bijgedragen aan me hebben opgevoed, beschadigde nagelriemen. Als gevolg daarvan, mijn krullen hebben ook de volgende kenmerken:

  • Frizzy
  • Droog
  • Grof

Krullen

Hoge porositeit haar zuigt elk beetje vocht het kan vinden in de atmosfeer. Om deze reden, kroezen gebeurt. Ter bestrijding van dat halogeen bovenop de kruin van mijn hoofd, ik een anti-bevochtigingsmiddel product vochtafsluitend. Anti-vochtinbrengers voorkomen dat vocht uit de lucht in de haarschacht en het veroorzaken haarlokken te breiden en definitie verliezen.

Lanoline en bijenwas niet alleen blokkeren vocht uit het invoeren, maar vechten kroezen. Wanneer toegepast in secties, kan een wax ongelooflijke definitie en klonteren toevoegen aan mijn hoofd van hoge porositeit krullen. Bepaalde vetalcoholen hebben ook hetzelfde effect op poreus haar, wat zorgt voor grote styling ingrediënten.

load...

Droogte / Grofheid

Hoge porositeit haar absorbeert water snel; verliest het ook net zo snel. Dit resulteert in het haar dat droog, grof en bros aanvoelt. Het kiezen van een betrouwbare leave-in conditioner met gladde, hydraterende verzachtende middelen zullen alleen de verfrissing poreuze haar moet op de meeste dagen.

Van nature geweven haar heeft moeite vasthouden van vocht over de gehele lengte van de streng in vergelijking met steil haar. Vanwege dit, ik probeer niet te gaan zonder dat trims om de vier maanden of zo voor de algemene gezondheid mijn haar te behouden.

Om ervoor te zorgen dat ik evenveel aandacht betalen om elke hoge porositeit krul in mijn hoofd, een twist-out, Bantu knoop-out of twist-en-krullen zijn betrouwbaar manieren om gelijkmatig vocht te distribueren naar krullend haar te drogen. Een bijkomend voordeel is dat deze stijlen geven natuurtalenten een onbeschadigd stuk naar hun gebruikelijke krulpatroon.

Heeft u een hoge porositeit haar?

load...