Hoe je tot 80% minder kunt ontladen als je ontwardt | NL.Inspinre.com
De personen

Hoe je tot 80% minder kunt ontladen als je ontwardt

Hoe je tot 80% minder kunt ontladen als je ontwardt

FEIT: Ik heb ontdekt dat ik ervaar 80% minder ruiperiode als ik vinger ontwarren.

Je vingers zijn uw beste tools als het gaat om het ontwarren, en ze zijn gratis! Hier is een korte lijst van de tools die ik gebruik en de stappen die ik volgen om mijn schuur haren te minimaliseren.

Gereedschap

 • Een goede, gladde wash out conditioner
 • Een olie (optioneel)
 • Uw 10 cijfers
 • Een spuitfles
 • GEDULD
 • Tijd

Mijn Top Detangling Tips

 1. Hydraterende shampoo maken vinger ontwarren gemakkelijk, want het verzacht en maakt het haar beter beheersbaar.
 2. Het toevoegen van kokosolie of olijfolie op droog haar de avond vóór het wassen kan helpen bij het ontklittende proces. Deze oliën zorgen voor veel slip en maakt het haar zacht.
 3. load...
 4. Deel haar in kleine secties. Hoe kleiner het onderdeel, hoe makkelijker het is om te ontwarren.
 5. Gebruik altijd een wassen / onmiddellijke conditioner. Wees niet bang om stapel op de conditioner te zijn! Hoe meer hoe beter.
 6. Breng conditioner en laat staan ​​voor ten minste 5 minuten, dan beginnen ontwarren. Het toestaan ​​van de conditioner te staan ​​geeft het haar tijd om te verweken en beter beheersbaar.
 7. Ontwarren haar van top tot wortel. Houd haar halverwege tussen tip en de wortel terwijl ontwarren. Beweeg de hand dichter bij de hoofdhuid als je eindigt ontwarren. Probeer te onthouden van het ontwarren van wortel tot punt. Ik weet dat dit een slechte gewoonte we opgehaald wanneer onze haren was ontspannen, maar dit is een no no met natuurlijk krullend haar. Detangle altijd haar in een neerwaartse beweging naar boven. Denk aan de snaren van een accordeon.
 8. Na het spoelen out wash-out conditioner, breng dan een verlof in conditioner voor verdere beheersbaarheid.
 9. Knopen zijn enigszins onvermijdelijk met krullend haar. Als u een knoop tegenkomt niet ruk het uit. Ik weet dat het erg verleidelijk om gewoon scheuren. NIET. Trek de draden die in de knoop totdat het vrij. Je moet veel geduld voor dit proces, dus niet wassen of ontwarren je haar wanneer je ingedrukt voor tijd.
 10. Het houden van uw haar uitgerekt tussen wash dagen dit zal helpen met de ontklittende proces. Stijlen die het haar te rekken: twists en vlechten.
 11. Als je je haar scheuren kan horen, dan betekent dit dat het haar niet nat genoeg en die u niet gebruikt genoeg conditioner. Wees niet bang om stapel op de conditioner omdat je het zal weg te spoelen na de detangling sessie.
 12. De enige manier om de lengte te behouden is om uw doeleinden te behouden. Finger ontwarren helpt het bedrag van de breuk en schade aan uw strengen te verminderen in wezen die u helpen om de lengte te behouden.

Dit artikel is geschreven door Kurlee Belle voor CurlyNikki.

load...
load...