Hoe om te gaan met onbeschofte natuurlijke haarcommentaren | NL.Inspinre.com
De personen

Hoe om te gaan met onbeschofte natuurlijke haarcommentaren

Hoe om te gaan met onbeschofte natuurlijke haarcommentaren

Als u aan boord van uw reis, is het onvermijdelijk dat je zult tegenkomen dat een individu of een paar, die de behoefte voelen om u precies vertellen wat ze vinden van uw eigen haar. Wanneer de reactie positief is, het is allemaal goed, maar wanneer misvattingen en grofheid naar je gegooid, kan het moeilijk zijn voor u om te komen met de juiste woorden te zeggen, als je aanvallen bij verrassing kunnen zijn genomen of je kan gewoon een zacht gesproken persoon.

Dus we hier bij NaturallyCurly hebben de perfecte 4 stap strategie die deze personen zal stoppen in hun sporen - zonder dat je er slecht uitzien!

1. Do not Preach

Korte van de online community, ik ken niemand anders die ook maar enigszins geïnteresseerd is in de diepe raciale en sociale geschiedenis van natuurlijk haar. Het is gewoon niet zo belangrijk voor de meeste mensen. Om u, dit is een enorme strijd die je hebt overwonnen, en kan je het gevoel dat je het smeden van de weg voor degenen die naar jezelf achter je aan komen, maar alstublieft, voor de liefde van krullen, houdt dit alles.

load...

Als iemand je vertelt ze willen je terug zou gaan naar relaxers of inlichtingen over wanneer u van plan bent om je haar recht te maken, dit niet te gebruiken als een kans om Martin Luther gaan op hen en hen de "I have a dream" speech, waar je staat dat relaxers moet worden afgeschaft. In een kamer vol mensen die niets over dit probleem kennen, ga je domme gevechten te zoeken naar een oorzaak, zoals haar.

2. Kort en bondig uitleggen

Dit is veruit het belangrijkste. Voor zo lang, hebben de mensen gewend zijn te zien u met steil haar, en nu is veranderd. Het spreekt voor zich dat een aantal van hen zou kunnen worden verward en zal willen weten waarom je niet gaat met de stroom meer. Leg uit dat u geen ruzie met je kapper, veranderen niet seksuele geaardheid, religie of iets anders drastisch had. Zonder in te gaan diep, simpelweg uw redenering en doelen uit te leggen, zijn ze dat je langer, sterker en gezonder, groter, curlier, of meer dramatisch haar willen.

3. Borstel It Off

Niet doen, en ik herhaal NIET, emotioneel. Ik geloof echt dat er mensen zijn in deze wereld die dingen zeggen om reacties uit mensen te halen. Ze leven voor de sensatie van het breken van de anderen langs en krijg echt enthousiast als ze kunnen je huilen. Dus waarom de voldoening geven hen? Zelfs als ze een opmerking over jouw haartype en proberen om het drum in je hoofd dat steil haar het beste is, leren om de kunst van het niet de zorg te geven. Nadat u bondig heb uitgelegd uw positie, iets dat je kwelgeest zegt daarna moet worden voldaan met een blanco, nonchalante blik, een schouder schouderophalen en een "Whatever."

4. Houd het Bewegende

Nu dat je zelf hebt uitgelegd en slaagde erin om je weg te navigeren rond beledigende opmerkingen, moet je de aandacht van je af te leiden. Jezelf niet open laten voor meer indringende en treiteren. Hoe langer de convo draait om je heen, hoe meer mogelijkheden mensen zullen moeten denken aan vragen te stellen en dingen te zeggen. Door slyly omleiden van het gesprek van u af, het minimaliseren van de kans op meer lastige situaties worden geplaatst. Ook, maar daarnaast maakt je kwelgeest weten dat u klaar bent met het gesprek.

load...

Meer willen?

Kwetsende opmerkingen heb je beneden? Lach het af met "Stuff Relaxed Girls Say Natural Girls."

Laatste gedachten

Ik hoop dat de volgende stappen zullen u helpen om lastige situaties te voorkomen en maken de overgang of als een newbie een heeeeel klein beetje makkelijker. Vrede, liefde en gelukkig curling!

load...