Hoe u een haarverspreider gebruikt voor uw krullen | NL.Inspinre.com
De personen

Hoe u een haarverspreider gebruikt voor uw krullen

Hoe u een haarverspreider gebruikt voor uw krullen

Stylist Cindy Herrera, krul specialist bij Ystylo Cindy Salon

Als je krullend haar hebt, heb je waarschijnlijk in contact komen met een diffuser. Curly meisjes zijn vertrouwd met het: het is zo funky, trechtervormige apparaat dat lijkt op het zou moeten zijn in de garage van uw monteur in plaats van met je schoonheid apparatuur. Maar zolang diffusers rond geweest, dus hebben vragen die hen omringen. Als u nog niet onder de knie krijgen van het gebruik van een diffuser kan krijgen, lees dan verder voor advies van een stylist die zal u styling als een pro in geen tijd. Als u nog nooit gebruikt verspreid je haar voor, kijk dan op deze aanwijzingen voor het gebruik van een diffuser. Indien u vragen heeft behoefte heeft aan het opruimen zijn, Cindy Herrera, stylist en krul specialist bij Ystylo Cindy Salon heeft de antwoorden hier.

Waarom heb ik een diffuser nodig?

Herrera raadt het gebruik van een diffuser als je haar niet snel drogen. Als je merkt dat je lopen de deur in de ochtend met een natte kop, dan is het misschien een haar diffuser de perfecte oplossing. Het zal niet alleen je haar drogen, maar je krullen zal sneller dan wanneer je ze laten drogen aan de lucht vormen. De lengte is een belangrijke factor als goed. De diffuser werkt het beste op kortere bobs, of mensen met een gemiddelde lengte.

Vergeet niet dat een diffuser alleen een verrijking voor uw eigen haar type. Als je steil haar en willen krullen, zal een diffuser niet de klus te klaren; je zou willen zich te wenden tot een krultang. Maar als je natuurlijke krullen die behoefte hebben aan vorm en bounce, dan is een diffuser voor u geschikt is. Cindy wordt ook gewezen op het feit dat een diffuser overbodig kan zijn als je haar droogt goed. “Ik heb zeker een aantal klanten die zal lopen met natuurlijk haar dat ze de lucht gedroogd en hoefde niet naar een hdiffuser gebruiken. Hoe u het product in je haar gaat om de uitkomst van de krul te bepalen of u de diffuser gebruiken of niet."

load...

Het toepassen van Hair Product Correct

De manier waarop je haar product aan te brengen inderdaad het resultaat beïnvloeden. De juiste toepassing van haar product gaat terug naar hoe je zorg voor het in de douche. Zoals je conditioner spoelen van je haar, probeer het kammen van je haar terug met een grove kam. Wanneer je uit de douche, dep het haar droog en flip je haar naar voren. Herrera suggereert het toepassen van het product om je haar door scrunching het in uw krullen van onder naar boven. Als u een veel haar, probeer dan het toepassen van product door verschillende secties. Het verdelen van het haar in drie delen is een goede optie. Dit zorgt ervoor dat een gelijke hoeveelheid product wordt verdeeld over je haar. “Je wilt je haar squish horen op de bovenkant, de zijkanten en in de rug 'zegt Herrera.' Als je hoort dat je weet dat je voldoende product in het haar.” Natuurlijk, Herrera erkent dat hoeveel product dat u behoefte is ook afhankelijk van het weer. “Elke dag is anders voor krullend haar.”

Wat moet ik gebruiken?

Veel vrouwen de vraag welk type product het beste is voor hun haar. Het antwoord is niet eenvoudig; het is echt afhankelijk van uw haartype. Mousse is zeer geschikt voor meisjes met golven, maar het zal zeker niet strak krullen houden. Er zijn krul lotions, zalven, krul crèmes en vla die overeenkomen met uw haartype. Een gemakkelijke regel te volgen is om de consistentie van het product correleren met de dikte van je krullen. Als u nog fijner haar, ga dan voor een dunnere haar product. Als je dikker haar, ga dan voor een dikkere product. “Ik hou van curl cream,” zegt Herrera, “maar het is wat drijft uw boot; Ik persoonlijk als een zachtere krul, dus ik gebruik Kevin Murphy or Miss Jessie's Quick Curls. Als u nog fijnere golven, gebruik dan een schuim mousse in plaats van een mousse van een soort spuitbus.”

Gebruik "wat uw boot drijft," zegt Herrera over het kiezen van het juiste product voor je haar

Waarom doet mijn haar krijg Kroezend?

Herrera krijgt deze vraag de hele tijd, zoals veel van haar klanten zal klagen van hetzelfde resultaat. Hoe droog je haar wanneer je diffuus zal bepalen of u wel of niet kroezen. Hoe droger je haar, hoe meer kans op kroezen je haar zal zijn. “Als je haar is pluizig, je haar te droog is of als u niet zet genoeg product in het haar”, zegt Herrera. Zij adviseert het verspreiden van het haar als het is nog steeds erg nat. Herrera suggereert ook het elimineren van de handdoek proces als je kunt. Als je haar nat wordt soppende, dep droog in een neerwaartse beweging en gebruik een microfiber handdoek. Wikkel je hoofd in een handdoek, en niet schudden van je haar met de handdoek, omdat dit zal leiden tot kroezen. “Knijp het overtollige water uit middenschachtbuis tot eind,” stelt Herrera. Het is even belangrijk om het medium te instelling te gebruiken op je föhn. Met behulp van een snelle, hoge hitte zal de krullen verstoren en kroezen.

load...

Welke Diffuser moet ik gebruiken?

Er zijn verschillende soorten van diffusers die er zijn, en sinds kort de krullende gemeenschap heeft meer creativiteit in diffuser ontwerp gezien. De trechtervormige diffuser is de meest voorkomende vorm van de diffuser kan vrijwel overal worden gevonden. Het Luxor Professional Air Diffuser is perfect als u op zoek bent naar een traditionele diffuser. Bent u geïnteresseerd in de nieuwste innovaties bent, check out de DevaCurl DevaFuser! Het ontwerp lijkt op een hand, zodat je de perfecte spiralen die vingers kan geven. Als je altijd onderweg bent, probeer dan te investeren in de diffuser Hot Sock. Deze lichtgewicht diffuser is eenvoudig en perfect voor op reis, en het is ontworpen om de lucht te verspreiden, terwijl ook het vormgeven van krullen.

Hoe kan ik mijn Krullen Last?

Als je krullen gaan slap de dag nadat u diffuse, Herrera suggereert reactivering van de krullen door ze te bevochtigen. “In plaats van de restyling van het, mist je haar met water. Er is geen noodzaak om dit product toe te voegen; je haar moet product al in.”Het product in je haar kan voelen als het is in de lucht verdampt, maar het is nog steeds aanwezig. Beslaan het haar zal dat product weer te brengen. Indien nodig, snel lopen over je krullen met de diffuser, terwijl het haar vochtig is. Al met al kan Herrera niet genoeg benadrukken het belang van tijd te besteden aan uw haar. “Hoe meer tijd je besteedt aan je haar, hoe meer je kunt krijgen van te maken. Als u de instructies goed te volgen, kan de stijl duren twee of drie dagen,”aldus Herrera.

load...