Ideeën voor het rechttrekken van je haar | NL.Inspinre.com
De personen

Ideeën voor het rechttrekken van je haar

Ideeën voor het rechttrekken van je haar

Mijn haar is altijd geweest (3a) krullend, en tot een jaar geleden heb ik niet echt schelen. Vervolgens werd ik echt zelf bewust van mijn krullend haar en begon rechttrekken (uitblazen en een flatscreen-strijken) het elke keer als ik gedoucht.

Het werd te veel voor mij en ik besloten om gewoon laat mijn haar krullend toen ik ging naar buiten. Ik heb geen hekel aan, maar ik hou niet van het. Mijn eerste vraag is: heb ik gedaan geen permanente schade aan mijn haren waait buiten en plat strijken het elke dag?

Mijn tweede vraag is: Ik heb nagedacht over het krijgen van het permanent rechtgetrokken; zal dat geen blijvende schade doen?

En mijn laatste vraag is: is er een product dat ik kon gebruiken om mijn haar dwars door een douche te houden? Ik heb een aantal vrienden die bijna hetzelfde haar als mij (een mix van 3a en 3b) die hun haar recht te maken, en kan douchen, en de rechte verblijven hebben! Ik heb gehoord dat ze zeggen dat ze een product te gebruiken, maar is het mogelijk?

load...

Hoi Mary:

Ik ga u een aantal links die je zullen helpen meer over enkele keratine processen die kunnen worden gebruikt voor het strekken of het losmaken van je krullen leren. De eerste is een artikel dat we onlangs verschenen over keratine.

Kijk maar eens wat een van de oprichters van NaturallyCurly deed met haar krullen. De video's zijn in de buurt van de bodem van de blog en ze zijn geweldig. Ze wilde nog een aantal curl - ik ben niet zeker of dat je aanspreekt.

Met betrekking tot drogen en strijken vlakke blazen, ja, dat super-drogen en beschadigen. Ik stel voor het gebruik van een diepe conditioner een keer per week gedurende 30 minuten om te helpen.

Deep Conditioners

30 minuten een keer per week met warmte en volg met een koele spoelen, echt helpt echt !!

  • Aubrey Organics blauwalgen Hair Rescue Conditioning Mask
  • Curl Junkie Curl Rehab vochtinbrengende Haar Treatment
  • DevaCurl Heaven in Hair
  • MYHoneyChild Olijf u Deep Conditioner
  • Curl Junkie Hibiscus & Banana Deep Fix Moisturizing Conditioner

Hier is een straightener dat ik weet dat het werkt heel goed met alleen met behulp van een föhn. Geen steiltang nodig!

  • AG Hair Cosmetics Zet hem Straight Straightener
load...