Ik heb een nieuwe heilige graal in de zomer | NL.Inspinre.com
De personen

Ik heb een nieuwe heilige graal in de zomer

Ik heb een nieuwe heilige graal in de zomer

Hallo krullend vrienden! Nina hier en ik ben super enthousiast om te beoordelen Oasis Moisture Gel voor u.

Dit product is uitgegroeid tot een van mijn nieuwe favoriete styling producten voor de zomer. Ik gebruik deze gel voor een paar maanden nu en helemaal gek op. Zoals altijd, ik was op zoek naar nieuwe producten, toen ik dit vond.

Nu dat het zomer is, krijg ik uit de buurt van de zwaardere ingrediënten zoals shea boter. Terwijl ik hou van ze met behulp van in de winter, het is warm buiten en ik richt meer naar gels en styling melk. Ik kwam in een gel door Oasis en de recensies gelezen voordat het uit te proberen. Terwijl er waren enkelen van hen, allemaal hadden ze goede dingen te zeggen, dus natuurlijk, wilde ik het uit te proberen.

Geur

Dit product terwijl het niet hebben van een karakteristieke geur is zeer licht en aangenaam. Het is niet overweldigend nog, het geeft je krullen net genoeg geur fris en schoon voor een tijdje te ruiken.

load...

Prijs

Dit product is meer aan de dure kant, naar mijn mening. Het is 12 € dollars op Curlmart Echter, aan de positieve kant, duurt het een lange tijd. Je hebt niet veel nodig hebt - een beetje gaat een lange weg.

Belangrijkste ingredienten

De ingrediënten van dit produkt zijn niet 100% gecertificeerd biologisch uit een natuurlijke bron, maar het heeft dingen zoals aloë blad sap, jojoba en essentiële oliën die je krullen het vocht die ze nodig hebben zonder de hulp van schadelijke chemische stoffen te geven.

Textuur & Application

Dit product is een gel dus erg glad. Het is melkachtig en slijmerige qua uiterlijk, maar is zeer eenvoudig aan te brengen. Afhankelijk van de dikte en de textuur van je haar, hoeveel je kan nodig zijn om te gebruiken kan variëren. Ik heb fijne 3A kort krullend haar dus alles wat ik nodig heb is een dubbeltje groot bedrag om het vocht ik nodig hebt. Ik toepassen van wortel tot punt en voorzichtig vinger kam het product tot en met nat haar voor een mooie gelijkmatige verdeling.

Vocht & Definition

In vergelijking met andere gels die vaak haar kan verlaten voel knapperig, deze gel laat in plaats daarvan je krullen gevoel gehydrateerd en ongelooflijk zacht. Het biedt ook uw krullen met veel definitie. Wat er leuk is aan dit product is dat, afhankelijk van uw textuur, kan dit product worden gebruikt als een 2 in 1. Ik gebruik dit zowel als mijn verlof in en als mijn styler. Het geeft me een goede balans van zowel vocht als de krul definitie die ik altijd hunkeren. Het is ook zo licht en niet verzwaren mijn haar helemaal niet. Ik kan gerust zeggen dat na het gebruik van deze, heb ik altijd het huis verliet met een zachte, licht, en heerlijk gedefinieerd krullend haar!

Pros

  • Het kan gebruikt worden zowel als leave-in en als styler
  • Het is licht van gewicht
  • Het heeft een aangename geur
  • Het duurt een lange tijd
  • Het is gemakkelijk te verdelen
  • Het geeft krullen een algemeen evenwicht van vocht en grote kruldefinitie

Con

  • Het is een beetje prijzig voor 12 €

Eindevaluatie

load...

Ik heb echt verliefd geworden op dit artikel. Als u op jacht naar een licht product dat u geeft een gelijke balans van vocht en definitie, ik zou curlies die mijn krullen textuur delen aanraden om dit uit te proberen! Ik zou dit product 4.5 waardeert van de 5 sterren. Dit, samen met de occasionele toevoeging van kokosolie, zijn de enige producten die ik heb gebruikt om mijn krullen stijl deze zomer.

Heb je al eerder geprobeerd dit product?

Zo ja, wat zijn uw gedachten? Welke producten heb je de neiging om te gaan voor tijdens de hete zomer seizoen? Laat het me weten in de commentaar hieronder.

load...