Ik heb productvragen | NL.Inspinre.com
De personen

Ik heb productvragen

Ik heb productvragen

Geachte CurlySuzy: Ik ben nieuw op NaturallyCurly.com en suggereerde iemand dat ik e-mail u mijn product vragen. Ik heb echt geleerd om mijn haar te temmen door de jaren heen en ik gebruik momenteel de volgende, dat lijkt vrij goed te werken: Pantene Curls Shampoo / Conditioner, Infusium 23 Leave in Treament, Tresemme Curl Hydration Lotion, Pantene Curl Mousse, Pantene Spray gel elke hairspray.

Mijn haar is minder vol geweest de laatste tijd en ik ben niet zeker of het een gevolg van de snede (ECHT korte lagen boven). Of wat, maar ik zou echt graag willen CG eens te proberen, want er zijn dagen dat mijn haar ziet er absoluut prachtig en ik zou graag te maken dat vaker wel dan niet!

Ik heb geconstateerd dat conditioners weeg mijn haar naar beneden en niet zacht en soepel te laten en het is slechts de Infusium die dat wel doet. Zou je geloven jarenlang ik zelfs nog nooit gebruikt conditioner? Ik heb ook niet graag de hele crunch dat gel bladeren en dus altijd gegaan voor mousses. Cremes de neiging om te verzwaren of niet genoeg krullen hold en definitie niet toe te voegen, maar om wat voor reden de Tresemme werkt goed onder een mousse. Ik wil gaan voor meer definitie en volume, maar minder frizz. En op een budget, indien mogelijk.

load...

Hier is wat ik te komen met als een eerste schot lijst tot nu toe door het lezen van het forum:

  • LoPoo: Giovanni Tea Tree Treat
  • Cowash: V05 aardbeien en slagroom of Suave Coconut
  • Condish: Loreal Vive Pro Nutri Gloss of Giovanni 50/50
  • Laat In: Giovanni Direct Leave In
  • Styling: Op zoek naar een krul crème misschien? Got2b Kinky Curl Mousse, L'Oreal uit bed
  • Kinky Curly Curling Custard

Eventuele suggesties of adviezen over wat ik heb vermeld zou zeer gewaardeerd worden! Ik heb 3a / 3b haar dat is fijn en normaal / hoge porositeit en ik ben diffuser afhankelijk! :)

Geachte Marisa: Ik hou van je hele plan. CG, naar mijn mening, is de enige manier om te gaan. Silicone producten kunnen worden spannend, maar je betaalt een hoge prijs (droog, pluizig, levenloze krullen die verstikt worden in siliconen). De opbouw is net zo schadelijk en dan moet je een sterke shampoo te gebruiken om de producten eruit te komen, waardoor je krullen nog meer droog. Zo bent u altijd het spelen van de catch-up game met vocht. Het gebruik van meer vochtinbrengende producten van reinigingsmiddelen tot stylers is de sleutel tot een goede kruldefinitie en kroezen controle.

De enige gedachten die ik had waren op geen enkele manier op de Kinky-Curly Curling Custard. Dat zal niet werken op je haar. Het zal zeer waarschijnlijk plakkerig en knapperig zijn. Dat product is erg lastig. Het werkt niet goed met andere producten. Het kan klonterig en wit te krijgen. Het werkt alleen ruim Kinky-Curly Knot Today. Dat is een goede leave-in conditioner die werkt geweldig met alles. Hoe dan ook, de Custard werkt het best met die leave-in op zeer nat haar. De beste resultaten van dit product is op dikker, grover curlier haar, denk ik.

Als u wilt blijven met je nieuwe plan zou ik een mousse over een leave-in te proberen. Heeft u geprobeerd de Herbal Essences Totally Twisted Mousse of Giovanni Hair Styling Foam? Ik hou van deze beide. Mijn favoriet krul crème is AG Re: spoel.

Het is zeer geconcentreerd, dus het zal een lange tijd zal duren. Zeer geschikt voor krul activering en kroezen controle. Het is niet zwaar, tenzij je te veel gebruiken.

Ik hoop dat dit helpt, en veel succes met uw geweldige nieuwe plan. Als u nog vragen, stuur een email naar me weer. Ik zou graag willen weten wat je keuze voor uw laatste stap is.

load...
load...