Ik was van nature recht, nu ben ik van nature gekruld | NL.Inspinre.com
De personen

Ik was van nature recht, nu ben ik van nature gekruld

Ik was van nature recht, nu ben ik van nature gekruld

Helpen! Ik heb geprobeerd dicht bij alles! Hair is nog steeds pluizig! Hoi! Dus ik ben een 16-jarige blanke vrouw! Het afgelopen jaar heb ik geleerd dat mijn haar was super krullend! Het is nooit gebruikt worden op die manier, maar zodra ik de puberteit merkte ik het veranderd en werd kroeshaar en golvend en deels recht nog steeds, nu goed, het is krullend! Ik wil mijn haar naar beneden te dragen, omdat ik haat aan broodjes en vlechten de hele tijd te dragen, maar het ding is mijn haar is zo pluizig. Het is gênant als ik probeer om het te dragen, en ik heb geprobeerd dicht bij alles! Serums, oliën, laat in kroezen conditioners, gels, mousses, etc. En niets lijkt te werken! Ik heb hulp nodig! Is dit opgelapt worden? Ik wil gewoon in staat zijn om mijn haar te slijten natuurlijk!

Antwoord

Proberen om kroezen te verminderen neemt nieuwe technieken gecombineerd met trial and error. Ten eerste, weten waarom dit gebeurt kan van enkele troost zijn dus laten we uitleggen waarom je gaat door een haar textuur verandering.

Als ons lichaam leeftijden kunnen we een aantal veranderingen in ons haar textuur te zien. "Hair verandert elke vijf tot zeven jaar," zei Christo van de Christo Fifth Avenue Salon en bedenker van de Curlisto lijn van haar producten. De wetenschap heeft niet helemaal bedacht waarom iemand met stok steil haar en een rondere follikel kan eindigen met krullend haar en een vlakkere follikel of vice versa tegen veroudering, maar dit is een vrij veel voorkomend verschijnsel.

load...

Nu hier zijn enkele tips voor het verminderen van uw kroezen en helpt u mooie definitie krul te creëren, zodat je kunt groeien om uw krullen te houden!

Hoe herstel je het

  • Integreer co-wassen tussen je shampoo. Het hele doel van co-wassen is van het strippen van de haren van hun natuurlijke oliën, die op zijn beurt leidt tot meer dan kroezen te houden. Hier zijn onze gemeenschap favorieten!
  • Breng een leave-in conditioner om je haar voor het aanbrengen van een styler, omdat het het vocht in je haar zal houden en ook vechten tegen kroezen.
  • Ontdek verschillende freestylers met diverse houdt. Er zijn crème stylers, room gels, mousses, en gels. Ik weet dat je wat problemen met stylers gehad, maar hier is de plaats waar de trial and error in het spel komt. We hebben allemaal te vinden wat we willen, maar als je een bepaalde richting nodig hebt hier zijn onze Editors' Choice picks. 
  • Breng het product naar drijfnat haar.
  • Laat je haar niet droog met een conventionele handdoek. Gebruik een oude t-shirt of een microfiber handdoek die de krul of de krulpatroon zal verstoren.
  • Probeer het vlechten van je handdoekdroog haar in 4-6 vlechten 's nachts, zal dit te voorkomen kroezen de vorming van (wrijven op je kussen) terwijl u slaapt. Zorg ervoor dat je haar helemaal droog is voordat je naar beneden de vlechten te nemen, anders wordt je haar kan kroezen zodra u het huis verlaat (u kunt een diffuser gebruiken om het proces te versnellen indien nodig). Wanneer u uw droge vlechten nemen zullen ze je een uniform golf geven.
  • Laat je haar niet aan terwijl het drogen en setting. Hoe meer manipulatie, hoe meer kroezen die zal worden opgewekt.

Hoe zit het met vochtigheid?

Op ultra-vochtige dagen, voeg extra leave-in conditioner of een olie om te helpen verzwaren het haar en houdt de strengen uit te breiden. Ook die kunnen zijn de dagen dat u ervoor kiezen om de traditionele broodje, rommelige knot, of zelfs de ninja broodje rocken als deze drie ziet er nog beter uit met meer volume als kroezen geeft ons vaak.

load...

Frizz is niet zo slecht

Een ander belangrijk aspect in gedachten te houden is dat uw unieke textuur gevoelig voor kroezen kunnen zijn en er is niets mis mee; het is even mooi. Het maakt niet uit hoeveel je diep voorwaarde, hydrateren en afdichting, kan kroezen een deel van uw natuurlijke textuur zijn. Het is kroezend als het nat is en pluizig als het droog is. Een ander punt van overweging is of je schade door hitte. Hitte beschadigd haar heeft een afgestoken en getogen cuticula, dat zich uitbreidt als een poging om vocht te absorberen, dus als u regelmatig rechtzetten, dan kunt u om te stoppen en wees geduldig voor uw maagdelijk haar om te groeien in.

Werken met je krullen in plaats van tegen hen is de beste manier om pluisvrij haar te hebben. Co-wassen, gebruik van veel conditioner, verzegelen cuticula van je haar en laat het zijn wanneer vormgegeven zal allemaal helpen in uw zoektocht naar pluisvrij krullen bij de eerste aan boord van de krullend, coily meisje rit komen. Het is een leuke rit dus geniet!

Is je haar loop der tijd veranderd? Ofwel gegroeid curlier of minder krullend?

load...