In het haarprobleem van oprah | NL.Inspinre.com
De personen

In het haarprobleem van oprah

In het haarprobleem van oprah

Door nu, je hebt alles gezien: Oprah's 3,5 pond natuurlijk haar, afro pruik. Het heeft betrekking op bijna de gehele septembernummer van haar maandblad, O, die deze maand heeft gegooid traditionele wijze dekking voor een meer eigenzinnige aanpak: een haar probleem.

Opting out van de mode-voorzegging dat het centrum van de vele vrouwen lifestyle magazines markeert, hoewel deze kwestie wel wijzen militaire kledij, fluwelen stoffen en ruit prints zo goed de trends van dit najaar om naar te kijken, O Magazine uiteengezet om te gaan met de wereld van haarverzorging en haar bezorgdheid. En de nieuwe editor-in-chief van het tijdschrift, Lucy Kaylin, wiens eerste nummer aan het roer is inderdaad deze, is me niet imponeren.

Dit haar kwestie moet een van de meest allesomvattend stukken van de dekking op haar dat corporate vrouwen lifestyle media heeft geproduceerd zijn. Het toont weinig tot geen discriminatie of stereotypen in de richting van één manier van het dragen van je haar, en de persoonlijke verhalen van vrouwen die natuurlijke zijn gegaan, hield het recht, gonsde het af, geverfd blonde en laat het gaan grijs zijn zo relatable als ze zijn inspirerend, en ze herinneren de lezer dat haar is echt een kruk, voor beter of slechter.

load...

Net als de magazines je bent opgegroeid lezen, waarin lange, rechte blonde haren modellen tentoongesteld de beste bezuinigingen voor je gezicht of de beste manier om die perfect, all-over krullen te krijgen, dit nummer van O dekt alles wat je ooit hebt gelezen in de verleden - maar nooit zoals je het al eerder hebt gelezen.

Als het gaat om de beste cut voor je gezicht vorm, de kwestie vitrines verschillende lengtes en stijlen op basis van uw haar-type, ook: recht, golvend / krullend en kinky. En dit op zich kan een beauty-industrie de eerste te zijn.

Vervolgens wordt de dekking van de natuurlijke haar stappen in, en merkt op dat in de afgelopen vijf jaar, de verkoop van relaxers is gedaald met 40 procent. Beter nog, het artikel biedt een kant bar uit te leggen dat als je wilt afmelden voor het TWA (yep, die afkorting was gewoon vermeld in O!), De overgang kan enkele jaren duren, en wat u kunt verwachten in elke fase in de 12 maanden. Directeur Dridgett Davis stappen hier uit te leggen dat voor haar, de overgang was een proces van vier jaar, maar elke seconde van het vinden van haar ware zelf langs de weg waard. Haarverzorging en cultuur dekking strekt zich uit van natuurlijk haar verwerkte, stervend aan het gaan grijs, het krijgen van uitbreidingen van te zeggen "Screw you" aan de samenleving en het hakken van het geheel af "a la Britney Spears, Miley Cyrus en Amanda Bynes." Over het algemeen, terwijl er wel een paar haren beeldvorming die een beetje bevooroordeeld (zoals de circus-themed dekking in het algemeen, die een groot, blond, krullend haired model ligt wordt getemd door een slanke, grijs-chignon dragen vrouw met een föhn gevoeld en borstel), er is veel meer hier trots op zijn dan niet te zijn.

Van de juiste dekking van Balayage, co-wassen, no-poo, de keuken, LOC en krimp te leren waar de uitbreidingen vandaan komen en hoe hun totale kosten is een stuk hoger dan voorheen werd gedacht, zelfs tot het punt van het zijn moreel verkeerd (denk Disney en Wal-Mart soort corrupte producties), niet veel was onbedekt gelaten.

Les geleerd

Hier, de top afhaalrestaurants van een probleem dat je gewoon kan aanmoedigen om zich abonneren op het magazine:

 • 90 procent van beroemdheden op de beroemdheden op de rode loper dragen het haar van iemand anders. De overige 10 procent zijn over het algemeen jonger dan 16 of net een korte snit.
 • De verkoop van relaxers kelderde 40 procent ten opzichte van de afgelopen vijf jaar, hoewel uitbreiding verkoop zijn op de stijging.
 • Net zoals je niet kunt typen en praten, stylisten kunnen over het algemeen niet knippen en conversate, dus houd uw salon roddels tot een minimum tijdens de eigenlijke snede. 
 • Draadloze haardrogers die komen met de auto laders zijn nu een ding. Ernstig.
 • In 1908, L'Oreal maakte drie verschillende haarverf. Vandaag de dag, het merk maakt 219.
 • load...
 • 60 procent van de vrouwen zal zich bezighouden met haaruitval op een bepaald punt in hun leven.
 • De haartransplantatie proces klinkt pijnlijk, maar blijkbaar is niet - (! 15K behandeling), behalve voor uw portemonnee.
 • Stress heeft geen grijze haren veroorzaken. Oef!
 • Amerikaanse vrouwen besteden bijna 59 miljard € in haarverzorging - en dat is meer dan drie keer de jaarlijkse begroting van de NASA.
 • Dit nugget: "57 procent van de vrouwen geven een keuze tussen grote haren en tien meer IQ-punten zou de voormalige nemen", dat is ironisch, omdat "vrouwen slimste in foto's die hun haar helemaal verborgen werden beoordeeld."

Wat vind je van de werkelijke inhoud van deze uitgave van O Magazine? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

load...