Jill Scott is natuurlijk voor de cover van essence | NL.Inspinre.com
De personen

Jill Scott is natuurlijk voor de cover van essence

Jill Scott is natuurlijk voor de cover van essence

Jill Scott siert de cover van het oktober nummer Essence met haar verbazingwekkende natuurlijke haren. Jill die eerder haar haar heeft ontspannen meer dan twee jaar, stapt uit in de schijnwerpers en op deksel een Essence met haar eigen haar. We kregen een preview van deze nieuwe 'te doen van Jill bij haar optreden op het Somersot Huis in Engeland, waar ze haar grote gehakte haar wiegde op het podium.

Dit is de tweede keer Jill heeft stapte in de schijnwerpers met een natuurlijke haarstijl en we denken dat ze ziet er mooi, stralend en beter dan ooit. We weten zeker dat het natuurlijke haar gemeenschap is erg blij om haar te zien rocken haar natuurlijk krullend haar opnieuw. We weten Jill is een fan van weefsels pruiken, föhnen of het strekken van haar haar, maar we denken dat haar natuurlijk haar ziet er het beste! Er is niets mis met het proberen verschillende kapsels of experimenteren, maar de stemming is natuurlijk!

load...

Hier is een voorbeeld van wat je leest in het oktobernummer van Essence:

"Jill Scott heeft veel enthousiast over deze dagen te zijn. Na een tumultueuze paar jaar dat het einde van haar eerste huwelijk zag, een gebroken verloving met de vader van haar zoon, een bittere split van haar oude platenlabel Hidden Beach en het abrupte einde van haar HBO-serie The No. 1 Ladies' Detective Agency, is het leven op zoek naar de zanger ze is een moeder en een buitenbeentje, ze is de hoofdrol in een tv-film - Lifetime all-Black vernieuwing van de jaren 1980 classic Steel Magnolias - en ze nog steeds inpakken in. Drukte op tour. Hier, de soulvolle zangeres-rocking een kortgeknipte natuurlijk voor het oktobernummer kap-praat met ESSENCE over 'de lichten komt op' na het draaien van 40, het vinden van haar stride... En wat is het volgende aan de horizon."

Exclusieve fragment uit Lola Ogunnaike's oktober cover story:

"Scott heeft altijd genoten van het experimenteren met haar haren en houdt van een goede pruik - 'hair hoeden,' roept ze hen -.. Maar de laatste tijd ze is rocking een kortgeknipt natuurlijke Het past bij haar 'Dit,' zegt ze, streelde haar hoofd, 'is de eenvoudigste vorm van mezelf. Ik kijk in de spiegel en het is alsof, Hey, daar ga je. Wat is er, meisje?'"

Zorg ervoor om te controleren of het oktobernummer van Essence, op stands nu, om het volledige verhaal te lezen.

Lees verder om erachter te komen hoe Jill's cover girl look te krijgen.

How to Get Jill's Cover Girl Look

We houden van Jill's hair au naturel - geen föhn, geen strijkijzer, geen weven, geen extensies of pruiken, maar een oogst van strakke spoelen framing haar mooie gezicht. Rock it Girl! Jill te helpen aan haar tweede ronde van haar natuurlijke reis die we hebben samen vijf tips te zetten. Als je schommelstoel een TWA of onlangs grote gehakt, deze tips zijn ook voor u!

1. Voorwaarde More & Wash Less

Vocht is de sleutel tot uw nieuwe natuurlijke haar. Om te groeien lang sterk haar u nodig hebt om het bevochtigde vanaf het begin te houden. Verlaag uw wasgoed aan om de paar dagen - ga zo lang als je kunt. Als je dat doet je haar wast, gebruik dan een romige shampoo of co-wash voor de beste resultaten. Eenmaal per week, doe een diepe voorbereidende behandeling gedurende ten minste 30 minuten om je haar te bezielen met meer hydrateren dan het dagelijks krijgt.

load...

2. Houd uw Scalp Clean & gehydrateerd

Zoals hierboven vermeld, moet je minder wassen en conditioneren meer dus je moet wat experimenteren, maar reinigt je hoofdhuid overal van om de twee dagen om de twee weken. Het bijhouden van een schone en gezonde hoofdhuid is de sleutel tot groeiende lang, sterk en gezond haar. Vergeet niet over de wortel van je haar... De hoofdhuid! Haar oliën kunnen de hoofdhuid te hydrateren en te stimuleren zijn poriën om meer gezonde, natuurlijke oliën te produceren.

3. Feed Your Hair

Supplementen en een goed dieet zijn de sleutel tot een gezonde sloten. Zorg goed voor jezelf door het eten van veel verse voedingsstoffen rijk voedsel, zoals groenten en fruit, en bezuinigen op bewerkte voedingsmiddelen. Kies water over frisdranken vaker. Je moet je haar te voeden aan de buitenkant en de binnenkant. Zorg ervoor dat u voldoende voeding binnen te krijgen, en aan te vullen met biotine, want het is aangetoond dat de haargroei te verhogen. Net als eten beter gezond houdt je, het verzorgen van je haar vanaf de wortel helpt u om gezond in plaats van gerepareerd haar te hebben. Bekijk deze top 10 gezond haar voedsel voor meer informatie.

4. Handle with Care

Uw natuurlijke haarkleur is delicaat. Je moet heel voorzichtig zijn bij de zorg voor het. Zorg ervoor dat u dingen die breuk kunnen veroorzaken. Gebruik een conditioner die slip creëert en maakt de kam om door te glijden zonder haken of breken. Begin onderaan en voorzichtig werk je weg omhoog. Slapen op satijnen kussens sterk vermindert de wrijving tussen haar en katoen kussenslopen. Satin helpt je ook om je krullen glanzend te houden door niet te absorberen van de essentiële natuurlijke oliën in je haar nodig om je haar gehydrateerd.

5. Gebruik Producten voor Natural Hair

Uw nieuw natuurlijk haar heeft verschillende producten dan je ontspannen of constant recht haar. Verse Start - krijg je een nieuwe regime van producten. Lees reviews en erachter te komen wat goed voor jou. Belangrijke dingen in gedachten te houden bij de verzorging van uw recent gehakte haar is altijd hydrateren met een dagelijkse moisturizer en een leave-in conditioner spray. Maak het jezelf makkelijk en krijgt een aangepaste cocktail gewoon gemaakt voor uw nieuwe natuurlijk haar! Check out CurlMart's Overstappen Tonic - een bundel van producten geselecteerd door experts om u te helpen rocken dat TWA!

U kunt ook meer informatie over hoe de zorg voor de lengte van je haar op ons Texture Typing pagina te leren.

Wat vind je van natuurlijke look Jill's? Vertel ons!

load...