Kerastase-beoordeling voor krullend golvend haar | NL.Inspinre.com
De personen

Kerastase-beoordeling voor krullend golvend haar

Kerastase-beoordeling voor krullend golvend haar

Afgelopen maand heb ik beoordeeld wat Kerastase producten, leest u alles over ze hier lezen. Omdat ik ben nog steeds op een mooie Kerastase kick sinds ik gek op de resultaten en ik heb andere producten te kopen tijdens mijn Black Friday Haul. Ik heb meer product reviews te delen!

Résistance Force Architecte

De Key Technology: Complexe Ciment-Cylane

  1. Intra-Cylane: reconstrueert een houderstructuur rond elk breekpunt
  2. Pro-Keratine: vult de gaten in de cortex
  3. Ceramides: bouw externe cohesie en het oppervlak glad cuticula

Bain Force Architecte (Shampoo)

Wat ze zeggen: Daily, reconstrueren shampoo voor verzwakte tot zeer beschadigd haar. Herstelt en versterkt de haarvezel op alle niveaus van haar erosie. Reconstrueert haar, intensivering van de kracht van aanzet tot punt. Helpt breuk te voorkomen en gespleten haarpunten met gepatenteerde Intra-Cylane. Verzacht en beschermt het oppervlak van de haarvezel.

load...

Wat ik zeg: Ik wens deze shampoo niet sulfaten hebben. Voordat u begint met het gebruik van Kerastase producten een paar maanden geleden, was mijn haar ervaren van een aantal grote schade en gewoon niet op zoek naar par ondanks geobsedeerd over het en het gebruik van andere grote producten.

Ik ben nog steeds te veel een "sulfaat-phobe

Masque Force Architecte

Wat ze zeggen: Reconstructie masker dat direct aanvult verzwakt tot zeer beschadigd haar. Intens vult terwijl herbouw houdt structuur van de haarvezel. Verzacht, heelt en beschermt het haar. Helpt breuk te voorkomen en gespleten haarpunten met gepatenteerde Intra-Cylane. Versterkt elke streng van binnenuit voor een maximale effectiviteit.

Ciment Thermique

Wat ze zeggen: 85% minder breuk van föhnen, versterkt en versterkt de haarvezel, Parelextracten scheuren en gespleten haarpunten terwijl het toevoegen van glans, uitstekende leave-in zorg. Vita-Ciment vezel versterkt van binnenuit. Vita-Topseal nagebootst uitwendige beschermingslaag.

Resistance Fiber Architecte

Wat ze zeggen: De eerste herstellende dual-serum dat het hoogste niveau van haar erosie richt en de lacunes in de vezel. Reconstrueert haar intensivering van de kracht van aanzet tot punt. Gebruik in combinatie met een Kérastase Thermique voor langdurige resultaten. Reparaties en afdichtingen gespleten punten. Levert langdurige styling resultaten. Geeft een niet-vette, fris kapsel gevoel. Maakt het oppervlak glad en geeft glans.

Wat ik zeg: Niets kan gespleten haarpunten repareren, tenzij een trim. Ik hou van het idee van hen het tijdelijk afsluiten en samen te binden hen, zodat de splitsing niet verder de haarschacht. Ik gebruik een beetje op nat of droog haar, echt concentreren op mijn uiteinden. Ik merk glans meteen en nogmaals, ik hou van het idee dat bij voortgezet gebruik mijn haar zal sterker en gezonder te worden. Ik gebruik deze voorafgaand aan föhnen ook voor extra bescherming, het is geweldig!

Kortom, ik hou echt van de Resistance Force Architecte lijn. Ik ben van plan op het houden van het in mijn rotatie voor een tijdje dus mijn haar wordt sterker en gezonder. Ik heb eigenlijk het gevoel dat ik zijn steeds minder breuk, omdat het toevoegen van deze aan mijn routine, en dat is prachtig. En ik ben nog steeds verbaasd hoeveel ik hou van de shampoo ook al sulfaten bevat.

load...
Ik heb eigenlijk het gevoel dat ik zijn steeds minder breuk, omdat het toevoegen van deze aan mijn routine

Elixir Ultime

Wat ze zeggen: Veelzijdig voedende olie die ultieme glans, zachtheid en voeding biedt voor alle haartypes. Multi-use olie die gebruikt kan worden voor en na styling. Levert ultieme glans, diepe conditionering en voeding. Voeg zachtheid, sterkte en gladheid. Bevordert celvernieuwing met zijn anti-oxidant actieve ingrediënten. Helpt bij het herstellen kracht om het haar en beschermt tegen externe agressors. Een mix van vier kostbare geurige oliën die werkt voor alle haartypes. Omvat de OLEO-COMPLEXE maisolie: Levert verzachtend en anti-oxidant actieve ingrediënten voor de ultieme glans, Pracaxi Olie: Brengt glans, voeding en diep conditionering aan het haar, Camellia olie: Helpt het haar glad vezel, wat resulteert in een ongelooflijke glans en Argan olie: Helpt bij het herstel van kracht om het haar en beschermt tegen externe agressors.

Wat zeg ik: Dit is een nieuwe heilige graal oliemengsel voor mij. Hoewel veel van de Kerastase producten zijn niet, dit is siliconen vrij. Wees gewaarschuwd het is op de zwaardere kant en kunnen verzwaren fijner haar. Maar als je haar is weerbarstig, onhandelbaar en uit de hand lijn mij, ik denk dat het dit soort dingen aanbidden! Het ruikt zo goed- als een musky vanille. Ik wil deze olie gebruiken om mijn nat haar te verzegelen of om te schitteren op dagen oud haar te voegen en te helpen met kroezen. Het kan ook worden gebruikt als een pre poo behandeling. Een beetje gaat een lange weg.

Update Kerastaste Initialiste

Ik oorspronkelijk beoordeeld dit in mijn laatste Kerastase artikel, maar terwijl ik hier ben ik dacht dat ik zou een update geven. Ik ben blijven dit product te gebruiken na elke wasbeurt en echt geloven dat mijn haar gedraagt ​​zich een beetje beter en groeit een beetje sneller als gevolg van deze. Er is ook minder vergieten. Ik ben ook nog steeds op mijn eerste fles van november, wat geweldig is omdat meestal haarproducten niet super lang voor mij duren.

load...