Kunnen alle haar in dezelfde salon worden gestyled? | NL.Inspinre.com
De personen

Kunnen alle haar in dezelfde salon worden gestyled?

Kunnen alle haar in dezelfde salon worden gestyled?

Vanuit Zuid-Londen, ik woon in een zeer multiculturele stad, maar mijn deel van Londen, kan het huis van (Brixton, Lewisham, Streatham) worden beschouwd als de stedelijke en zwart / Aziatische. Tijdens het rijden door deze gebieden, zult u rijen van markten, zwart haar salons, zwart haar product winkels, Aziatische schoonheidssalons en zwarte kapperszaken te zien op de hoge straten. Het is bijna alsof we gedwongen worden gescheiden van blanken te zijn als het gaat om haar en schoonheid.

Mijn moeder, die wit is, zou iedere kapsalon bezoeken toen ik jonger was. Voor een traktatie, ging ze naar een high-end salon, zoals Toni & Guy of RUSH. Toen ik wilde mijn haar rechtgetrokken als de hare, zou ze hen vragen of ze in staat zijn om mij te doen zou zijn zodat we konden hebben onze haren gedaan samen - moeder en dochter hechting tijd. Echter, we werden altijd met een “greep op laat me mijn manager vragen” of “Nee, we niet bezig met dat type van haar”. Soms zouden ze toegeven, “Ik zou niet eens weten waar te beginnen."

load...

Deze reacties liet me onzeker. Vervolgens moesten we salons die gespecialiseerd is in 'black hair' vinden.

Als persoon van gemengde afkomst, dit is iets dat stoorde me. Het feit dat ik vond het zo moeilijk om producten in de reguliere winkels en zelfs kappers vinden in high street salons - het was altijd een inspanning als het ging om mijn haar in vergelijking met mijn moeder. Dit is mede de reden waarom ik nu een blog over mijn haartype als voor jaren heb ik moeite met het omgaan met het.

“Maar deze kappers niet altijd zorgen voor een volledige waaier van diensten, zoals relaxers, naar zwart patroons, dus ik koos voor de zwarte salons,” Nadra Nittle staten. Laten we eerlijk zijn met onszelf. De meeste van onze ervaringen opgroeien bezoek aan zwart haar salons waren interessant op zijn zachtst gezegd. Maar we hebben gehad om te leren om de manier waarop het werkte toen accepteren.

Ik weet zeker dat we zijn allemaal door de frustratie van het hebben van een gereserveerde tijd, maar nog steeds te hoeven wachten als stylisten zijn in het midden van het stylen van het haar van iemand anders of wordt beoordeeld en staarde naar zodra je loopt in - samen met het geheim niet wens je haar wanneer het klaar is en niet durven te uiten (lol). In mijn mening, het komt allemaal terug naar ons willen we konden gewoon te worden verzorgd in alle kapsalons, zodat we niet hoeven te voelen gemarginaliseerd tot slechts één soort.

In mijn mening, het komt allemaal terug naar ons willen we konden alleen maar worden verzorgd in alle kapsalons, zodat we niet hoeven te voelen gemarginaliseerd tot slechts één soort.

Begrijp me niet verkeerd, er zijn genoeg dingen die ik geniet over Black salons!

Van de muziek, de geweldige gesprekken, om steeds meer opgeleid over mijn haar, I love it. Maar het zou geweldig zijn als dit was een ervaring die we overal kunnen genieten! Het probleem ligt bij de industrie standaarden ook, zoals vermeld in het Pijnigde artikel. Onlangs sprak ik met een witte krullend haar specialist die mijn haar gestyled. Ze gedeeld met me dat ze ook was geschokt na het werken in de reguliere salons dat ze niet weten hoe om te gaan met krullend haar of afro haar en waren niet verplicht om. Dit is wat haar aangewakkerd om haar eigen bedrijf die specifiek geschikt voor curlies te helpen zich te ontdoen van de 'discriminatie' van verschillende haartypes die in deze dag en leeftijd is belachelijk te starten.

load...

Een zwarte stylist mag niet de enige stylist die kan omgaan met zwarte haren. Een stylist van elke achtergrond moet ook worden onderwezen in de wetenschap en de veelzijdigheid van zwart haar, omdat het hun skillset en de klanten zou uitbreiden!

Samengevat, ik ben het ermee eens dat multiraciale salons zou moeten bestaan ​​- vooral met de stijging van gemengd ras koppels en gezinnen. Bel me niet realistisch, maar het zou mooi zijn voor ons allemaal samen om te worden geserveerd en één grote gelukkige haar familie. Zolang stylisten wordt geleerd om elk haartype waarderen en niet de ware wortels van zwart haar niet bagatelliseren dan zou ik dit zien als een zeer positieve verandering.

Bent u het eens dat de multiraciale salons zou moeten bestaan? Wat betekent deze zin voor jou?

load...