Natuurlijk gekrulde boekencluboogst van de maand: de helft van een gele zon | NL.Inspinre.com
De personen

Natuurlijk gekrulde boekencluboogst van de maand: de helft van een gele zon

Natuurlijk gekrulde boekencluboogst van de maand: de helft van een gele zon

Ik ben erg enthousiast over deze maand NaturallyCurly Book Club pick, geschreven door Chimamanda Ngozi Adichie. Zelfs als je niet bekend bent met haar schrijven, kun je haar stem en haar TED Talk werd bemonsterd in Beyoncé Flawless weten. Ik las haar derde roman Americanah toen het werd uitgebracht en vond haar schrijfstijl zeer observant van onze cultuur te zijn. Het is het soort van schrijven, waardoor je je zeggen: "Ja, ik heb gedacht dat tevoren!" en als je het type persoon die hun boeken hoogtepunten tijdens het lezen bent, kan je jezelf te markeren elke lijn van haar schrijven als het komt vol met humor. Ik was niet alleen in loving it als het boek is optioned als een film met in de hoofdrol Lupita Nyong'o. Deze maand zullen we het lezen Adichie's De helft van een Yellow Sun.

De synopsis

Losjes gebaseerd op de politieke gebeurtenissen in de jaren zestig Nigeria, deze roman richt zich op twee rijke Igbo zussen, Olanna en Kainene, die uit elkaar drijven als de nieuwe onafhankelijke natie worstelt om verenigd te blijven. Olanna valt voor een heerszuchtige academische wiens politieke overtuigingen maskeren zijn persoonlijke zwakheden; Ondertussen Kainene raakt betrokken bij een verlegen, leergierig Britse expat. Na een reeks van bloedbaden gericht op de Igbo mensen, de zorgvuldig deftige wereld van de twee koppels uit elkaar valt. Adichie klaagt de buitenwereld voor zijn onverschilligheid en peilt de arrogantie en onwetendheid dat het conflict bestendigd. Toch is dit geen polemiek. De personages en het landschap worden levendig geschilderd, en de details worden vaak gebruikt om hartverscheurende effect: soldaten, wachtend om te worden ingeschakeld, koppeling sticks gesneden in de vorm van geweren; een Igbo moeder, tijdens de vlucht van een bloedbad, draagt ​​afgehakte hoofd van haar dochter, het haar liefdevol gevlochten. - The New Yorker
load...

Haal uw exemplaar

Orde De helft van een gele zon op Amazon of in uw lokale boekhandel. U kunt zich ook aanmelden voor Audible en krijgt twee gratis luisterboeken.

Meld je aan voor de NaturallyCurly nieuwsbrief

Meld je aan voor onze NaturallyCurly Book Club nieuwsbrief hier om in de lus op het boek van de maand, en u eraan herinneren wanneer onze virtuele boek club bijeenkomst zal zijn.

Chat met ons

Onze virtuele boekenclub vergadering vindt plaats voor live mee op Facebook, zodat iedereen, ongeacht bij te wonen waar je woont! Stem af op de NaturallyCurly Facebook-pagina op 11 juli om 12u CST om het boek te bespreken met ons en andere leden boek club! U kunt ook volgen #NaturallyCurlyBookClub op Instagram en Twitter te kletsen met ons door middel van de maand als je verder leest.

Win een boek

We geven een kopie van De helft van een Yellow Sun, zodat je kunt krijgen op het plezier!

Om deel te nemen, commentaar hieronder en laat ons weten of u één van de boeken Chimamanda Ngozi Adichie's eerder hebt gelezen.

Deze giveaway eindigt op 9 juni en staat open voor inwoners van de VS alleen, zoals per onze HSTC = 61383731.93d886f0580c386c577d3ea1d01ff881.1475253264702.1484149427679.1484164174334.265__hsfp = 704.266.969" target = '_ blank'> Algemene Voorwaarden.

* Zorg ervoor dat u graag NaturallyCurly op Facebook, zodat we u kunnen contacteren als je hebt gewonnen!

load...