Natuurlijk haar-apps waar u over moet weten | NL.Inspinre.com
De personen

Natuurlijk haar-apps waar u over moet weten

Natuurlijk haar-apps waar u over moet weten
Afbeelding: @ownbyfemme

Net als de meeste van ons, uw telefoon is waarschijnlijk met u te allen tijde. Er is geen ontkennen we houden onze telefoons in deze digitale tijd. Een deel van de reden waarom we houden van onze telefoons zo veel is dat er zo veel geweldige apps die het leven een beetje makkelijker te maken in een of andere manier. Wist u dat er zijn tal van natuurlijke haar apps die u zouden kunnen gebruiken? Of u nu op zoek bent naar een product reviews, natuurlijke stylisten of inspiratie voor uw volgende stijl, kregen we u gedekt! Hier zijn de top 5 natuurlijke haar apps die je moet weten over en download zo snel mogelijk.

1.TressNoire

De dagen van zittend bij een salon voor 5 + uur zijn voorbij. Deze app levert bereid-to-travel hairstylist voor de deur zonder dat u het gemak van uw eigen huis te verlaten. TresseNoire stylisten hebben meer dan 40 jaar ervaring in de industrie, met specialiteiten, waaronder natuurlijk haar, nauwkeurig snijden, haar kinderen en aangepaste gezonde haarverzorging regimes.

2.Myavana

Opgericht door een team van hair care professionals, deze app kun je ontdekken stijlen, producten, behandelingen, en stylisten om je haar doelen te bereiken. Deze app is in principe net als een met een team van stylisten binnen handbereik om u te helpen de juiste look of product voor uw krullen, zonder het gedoe van het proberen producten die niet werken.

load...

3. Hair Journal

Heb je net groot chop? Dit is de perfecte app om je groei en doelen te volgen. Je kunt alles van upload foto's maken met tags van welke producten u gebruikt om te controleren of de nieuwste YouTube-tutorials van uw favoriete naturalistas. Het is geweldig voor bookmarking uw beste hair days aan strategievorming je ergste om er een onvergetelijke ervaring te maken.

4. Haar Decoded

Deze app is alles over het vinden van de nieuwste stijlen voor alle texturen en haartypes. U kunt stijlen opslaan, volgen andere natuurtalenten hun nieuwste stijl creaties zien, en zelfs het bijhouden van uw eigen haarverzorging routine op koers te blijven.

5.Bantu Knot

Bent u op jacht naar een stylist die gespecialiseerd is in kinky en coily haar? Zoek niet verder deze app is gespecialiseerd in het vlechten, twists, locs en nog veel meer. Blader door foto's kunt u beoordelingen en laat u inspireren voor uw volgende stijl.

Hoe ga je haar Inspo of natuurlijk haar stylisten in uw omgeving? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

load...