Natuurlijke haarkunst waar we van houden | NL.Inspinre.com
De personen

Natuurlijke haarkunst waar we van houden

Natuurlijke haarkunst waar we van houden

We beginnen krullend haar vertegenwoordiging zien steeds vaker in de media, en dat komt met een groot aantal kunstenaars wiens enige focus is natuurlijk haar. Hier zijn 10 kunstenaars die de wereld veranderen, één schilderij tegelijk.

Mickalene Thomas

Afbeelding: @mickalenethomas

New York gevestigde kunstenaar trekt naar aspecten van de vrouwelijke seksualiteit, schoonheid en macht. Ze is bekend om de glamour haar stukken portretteren met behulp van steentjes, acryl, en emaille.

Carlos Daniel

Afbeelding: @carlosdanielart

Deze ondergrondse kunstenaar centra zijn stukken op zwarte vrouwen en de verscheidenheid van texturen en stijlen die bestaan ​​in het natuurlijke haar gemeenschap.

load...

Sevelle

Afbeelding: @ illustration315

Een low-key kunstenaar die zich richt op het inspireren van natuurtalenten over de hele wereld met animaties weergeven van alledaagse momenten in het leven van een krullend meisje. U bent gebonden aan een stuk dat u zal spreken vinden.

Christina Henderson

Afbeelding: @cjhensun

LA inheemse grafisch ontwerper richt zich op illustraties die minderheden en een verscheidenheid aan sociaal-politieke kwesties te vertegenwoordigen. Als u op zoek bent naar stukken op het wakker kant, dit is zeker een kunstenaar uit te checken.

Donice Bloodworth Jr.

Afbeelding: @ dacre8iveone

Atlanta gevestigde kunstenaar maakt gebruik van zijn schilderijen van mooie zwarte vrouwen om de natuurlijke schoonheid te vertegenwoordigen in de zwarte gemeenschap, met de nadruk op de natuurlijke haren. Hij schetst nooit een gezicht op een schilderij om de deur open tot de verbeelding te laten en mensen in staat stellen om zichzelf te zien in de schilderijen.

Elliana

Afbeelding: @egolijov

Miami gevestigde kunstenaar en docent maakt kunst om vrouwelijkheid te tonen in al zijn vormen door modeltekenen en schilderen. Naast het uitbeelden van de vrouwelijke, toont ze ook aspecten van de zwarte en Spaanstalige culturen door middel van haar werk. Mijn persoonlijke favoriet is haar stuk met hoepel oorbellen.

Camille Nat

Afbeelding: @camillenatart

Een autodidact en Franse inwoner die zijn artistieke reis begon door het uitbeelden van het dagelijks leven op de straat, en later overgebracht zijn werk op doeken.

VG Waymer

load...
Afbeelding: @ ochunsita8246

Dit Boston inheemse giet traditionele illustratie in digitale stukken. U kunt veel van haar kunst in opdracht vinden van We Are Onyx-een maandelijkse levering van schoonheidsproducten, speciaal samengesteld voor ons melanated mensen.

Jade Pilgrom

Afbeelding: @jadeandserif

Dit Orlando woonachtige kunstenaar is ook te vinden op Etsy curator stukken van vrouwen van kleur in al hun kleuren en vormen.

Keturah Ari'el Nailah Bobo

Afbeelding: @keturahariel

Deze kunstenaar plaatst haar werk op merchandise die je kunt dragen-uit jassen, tot sweatshirts, aan mokken en kalenders-en richt zich op het uitbeelden van de minderheid gemeenschap in een positief licht met het oog op toekomstige generaties te inspireren.

Kunst is niet per se alleen voor esthetische doeleinden; Het wordt ook gebruikt om politieke statements te maken, en deze stukken breken schoonheid normen die de norm zijn, als gevolg van de Europese-centric invloeden die steil haar afschilderen als de meest wenselijke. Vergeet niet, je bent kunst, in welke schaduw, vorm, en vorm je binnenkomt.

Heeft u natuurlijk haar kunst? Laat ons weten wat uw favoriete artiesten in de reacties hieronder.

load...