No-frizz-draaiingen | NL.Inspinre.com
De personen

No-frizz-draaiingen

No-frizz-draaiingen

Een van de meest voorkomende klachten bij vrouwen met haartype 4a, 4b en 4c spoelen kroezen. Ik bedoel, dang, we moeten accepteren dat onze haar is grof, krijgt echt droog, heeft bijna geen natuurlijke krul definitie, en om het af te maken, hebben we te maken met kroezen wanneer we proberen dat krullen definitie te creëren? Ugh.

Omdat mijn haartype (4b) heeft weinig tot geen krullen definitie, zoals de meeste natuurtalenten, ik stijl mijn haar in bochten en / of vlechten en vervolgens los te maken dat ze een krullende look te creëren, beter bekend als een twist out of vlechten uit. Frizz is altijd klaar om een ​​stijl te kapen, dus we moeten leren om creatief te zijn bij de voorbereiding van onze haren. Het kan 40 tot 60 minuten duren om mijn haar goed voor te bereiden voor een curly stijl, alleen om wakker de volgende ochtend met een hoofd vol kroezen!

load...

Raad eens? Er zijn dingen die kunnen worden gedaan om te voorkomen dat kroezen op afstand, maar geen van deze zijn volledig gegarandeerd te werken. Probeer ze allemaal te zien wat je geeft de beste resultaten. Iets is gebonden om te werken, want ik ben het bewijs dat is het mogelijk om grote krullen definitie te komen met lage kroezen. Ik zeg het nogmaals, het is mogelijk!

Evalueer uw techniek

Verdraaien is zeer eenvoudig, maar niet alle technieken zijn effectief in het geven van goede, vlotte definitie. Wanneer u uw haar draai, begin je met twee secties. U draai deze twee delen om elkaar heen herhaaldelijk, totdat je bij de uiteinden.

Ik stel voor, waarbij je twee delen van haar volledig te scheiden helemaal tot het einde. Het is erg verleidelijk om “lenen” wat haar uit het langere stuk en voeg deze toe aan de kortere stuk als je naar de bodem, maar het bijhouden van de secties volledig gescheiden zorgt ervoor dat de haren niet aan elkaar weven. Dit leidt tot schoon en glad scheidingen wanneer het tijd is om het draaien en daardoor een geringe manipulatie en lage kroezen scheiden.

Is het tijd voor een nieuw product?

Ruwe, droge, broze, gespleten haarpunten zal je kwaad meer op de lange termijn als je de relatie met hen nu niet te beëindigen, en alle inspanningen die je maakt in het bereiken van een perfecte krul definitie van die bonzen twist zal worden gedaan tevergeefs.

Niet alle styling producten zijn even gemaakt. Wat kan een goede moisturizer, kan een slechte werk te doen op het geven van een goede greep. Als u een goede curl definitie voor uw twist outs u een stylingproduct met hold nodig. Dit betekent dat je kan hebben om een ​​gloednieuw product te krijgen of te bereiken in de achterkant van de kast en trek dat product dat de eerste keer dat je het gebruikt en wordt beschouwd als zij niet meer geschikt voor je haar je haar gemaakt hard.

Producten die je haar greep te geven hebben de neiging om het te laten voelen hard, maar als je goed hydrateren voor het aanbrengen van dit product, zal je haar zachter dan gebruik van het product alleen voelen. Producten met houdt bevriezing van de haren op zijn plaats en helpt om uw kruldefinitie zijn plaats te houden. Hoe sterker de wacht staat, hoe minder de kroezen.

load...

Natte Styling vs. Dry Styling

In aanvulling op het uitzoeken welke producten helpen bij het bestrijden kroeshaar, probeer stylen van je haar op nat haar, vochtig haar en droog haar. Voor geweven als de mijne, styling mijn haar nat geeft me de beste krul definitie, tegen een prijs wel: goed krul definitie betekent ook veel krimp.

Aan de andere kant, als ik mijn haar te stylen als het droog is, krijg ik langwerpige krullen die looseer zijn. Het testen van deze uit zou kunnen helpen te ontdekken veel dingen over je haar, nog belangrijker uw kroezen niveaus.

Tijd voor een Trim

Als je alles hebt geprobeerd en uw uiteinden lijken de belangrijkste plaats waar je kroezen zijn, kan het tijd om te trimmen zijn. Ik weet dat we niet graag het geluid van dat, en het lijkt averechts als je doelen van het kweken van je haar aan BSL, maar ruw, droog, bros, gespleten haarpunten zal je kwaad meer op de lange termijn als je dat niet doet beëindig de relatie met hen nu. Alle inspanningen die je maakt in het bereiken van een perfecte krul definitie van die bonzen twist zal worden gedaan tevergeefs.

Op het einde, kunt u een grote draai eruit te komen met weinig kroezen. Je moet gewoon houd het op. Oefening baart kunst, curlies. Oefening baart kunst.

Hoe maak je je draai-outs doen?

load...