Onze favoriete krullende kapsels voor het nieuwe jaar | NL.Inspinre.com
De personen

Onze favoriete krullende kapsels voor het nieuwe jaar

Onze favoriete krullende kapsels voor het nieuwe jaar

Nieuw jaar, nieuw doel, nieuwe plannen, nieuwe stijl - dat is wat New Year's is alles over voor de meeste mensen.

Maar, kan een nieuw jaar betekent ook een nieuwe 'doen, toch? Niet noodzakelijk! Als we in 2012 zullen we niet vergeten een aantal van onze favoriete krullend haar stijlen vanaf 2011.

Hier hebben we een aantal van onze favoriete krullend haar stijlen verzameld voor alle krullend haar types.

Golvende (type 2) Stijlen

Lauren Conrad

Laten we eerlijk zijn, kan Lauren Conrad (of “LC”) in zowat elke kapsel er goed uitzien. Of ze het recht sportieve of het dragen van het in zijn natuurlijke golf, we verliefd op haar. Ze is zo'n beetje de belichaming van type 2 haar, en we hou van kijken naar wat ze ermee doet.

Terwijl in voorgaande jaren ze zag grote sportieve een lage knot, dit jaar leek ze om het te dragen naar beneden nogal een beetje. Of ze pronken met haar lente collectie of roosteren een kalkoen (als ze een paar weken geleden getweet, al weten we vrijwel niemand ziet er zo goed terwijl zwoegen tijdens Thanksgiving-diner!), Haar van het meisje ziet er gooood!

load...

Om haar haar blik naar beneden, slechts een deel van je haar in het midden en trek een beetje haar van beide kanten aan de voorkant, dan kan hij ofwel in het midden van de achterkant van je hoofd. Gemakkelijk!

Carmen Electra

Een ander type 2 celebrity we graag om naar te kijken is Carmen Electra. Ze laat zien hoe gemakkelijk het is om een ​​wake-up-and-go kapsel doen met deze opzij vallende paardenstaart. LC droeg deze voor meerdere jaren ook. Niet dat we telden!

Om de look te krijgen, nadat je haar borstelen, trekt u eventueel pony je wilt in de voorhoede te houden, dan is het verzamelen van de rest van je haar laag is (in de buurt van de nek) om zeker te zijn dat u tevreden met de bang / paardenstaart verhouding bent. Als u tevreden bent, gewoon scoot de pony op over aan de kant gewoon een beetje, nog steeds het houden van het laag. Dit is niet de jaren '80! Beveiligen met een haarelastiek.

U kunt de pony aan te passen, zodat het altijd valt op de voorkant van je schouder als je wilt.

Curly (Type 3) Stijlen

Jennifer Freeman

Vele malen, type 3 krullend meisjes zijn in het midden van overgang, dus dit is vaak een hardere fase aan te bevelen kapsels. Toch vonden we een aantal hete krullend haar stijlen voor u meisjes!

Jennifer Freeman ziet er gewoon fantastisch met haar extreem lange lokken! Dit jaar, ze droeg het vaak straight (hoewel we haar niet misgunnen, omdat we weten dat er veel natuurlijke manieren om steil haar te krijgen als type 3 of 3c).

Maar wij denken dat ze ziet er gewoon fantastisch met haar lokken naar beneden stromen, en dit kapsel vereist naast geen onderhoud. Het is echt een wash-and-go look.

Dat is het ding over het type 3 curlies - ze kunnen wegkomen met niets bijzonders met hun haar te doen en het zal zien er nog prachtig.

Als u niet zeker weet u het wilt slijten zo veel, probeer vinger-je haar kammen, dan trek hem aan de kant voorzichtig en draag een paardenstaart. Als alternatief kunt u het allemaal omhoog te trekken samen in een paardenstaart aan de achterkant van je hoofd. Hoe dan ook zal nog steeds ziet er geweldig uit te gaan op het nieuwe jaar!

load...

Kinky (Type 4) Stijlen

Corinne Bailey Rae

Als typen 2 en 3 enige moeite het vinden van grote kapsels gehad, we weten dat degenen onder u met type 4 haar waarschijnlijk de moeilijkste tijd vinden iets dat werkt. Type 4s zijn degenen die meestal snel de relaxers slaan, maar je hoeft niet om dat te doen om je haar te genieten!

Corinne Bailey Rae is een celeb die ons belangrijke inspiratie geeft voor het type 4. Haar haar is in feite een mengsel van 3C en 4 (let op de kleine, kinky wortels gevolgd door een duidelijke s-krul), maar ze zeker toont ons hoe het moet. Zoals ze zelf zegt, gewoon doorgaan laat je haar naar beneden, zelfs met ietwat kroeshaar, of het nu lang of kort.

Om haar blik, probeer bantu knot outs - Ze is bekend om hen!

Als je liever je haar te dragen, probeer borstelen het op in een hoge paardenstaart / poef. Hoewel de meeste andere haartypes kijken casual en sportief met een hoge paardenstaart, kan het type 4s maken het er professioneel uitzien (aangezien het bijna lijkt op een broodje) of fun!

Meer willen?

Bekijk onze celebrity foto galerij en laat ons weten welke stijl je verkiest!

Laatste gedachten

Wat waren je favoriete krullend haar stijlen van 2011?

load...