Oscars ziet rood tapijt eruit | NL.Inspinre.com
De personen

Oscars ziet rood tapijt eruit

Oscars ziet rood tapijt eruit

Curly Melissa Leo is het niet ondersteunen van krullen vanavond, maar ze ziet er nog steeds mooi! Ze is genomineerd voor beste vrouwelijke bijrol voor haar rol in "The Fighter." Leo komt bij de 83e Academy Awards in Hollywood.

Britse komiek Russell Brand, onze trouwe krullend, ziet er geweldig uit op de rode loper! Het lijkt erop dat hij niet de krullen van zijn moeder kreeg (voor de avond zijn datum!)

Actrice en co-host Anne Hathaway komt bij de 83e Academy Awards in Hollywood, Californië geen krullen in zicht. Ze schommelt een blow-out, slicked-back stijl. Wij verkiezen het krullen, maar ze ziet er geweldig. Hoe zit het met die jurk!

load...

Golvende muzikant Florence Welch van Florence + The Machine komt bij de 83e Academy Awards in Hollywood. We vinden dat ze nu het dragen van natuurlijke golven + haar pony met krullen is een enorme trend!

Oh, nee, hij deed het niet!

Russell Brand werd gevraagd wat hij speciaal voor de nacht deden. De interviewer stelde dat veel vrouwen spenderen uren klaar en dat haar is een groot deel van dat proces. Hij werd toen gevraagd wat hij zelf deed dat was bijzonder. Brand verklaarde dat hij ging voor een Medusa look die een stijl voor alle leeftijden en tijdperken zou kunnen zijn. Terwijl we het erover eens dat de krullen zijn een stijl voor alle leeftijden en tijdperken, Russell, snijd de curlies wat speling! Wees trots op je krullen! Curlies smelten anderen met hun natuurlijke stijl-zij ze niet in steen.

Amy Adams, beste ondersteunende actrice genomineerd voor haar rol in "The Fighter", komt bij de 83e Academy Awards in Hollywood schommelen klassieke golven. Hoewel deze krullen-ijzer gemaakt, ziet ze er mooi!

Aron Ralston, onderwerp van de film "127 uur", komt bij de 83e Academy Awards in Hollywood. Liefde Aron's golven!

Presenter Scarlett Johansson komt bij de 83e Academy Awards in Hollywood. Ze rotsen een golvende bob. Bobs zijn de look voor de nacht!

Beste acteur in een bijrol genomineerde Ruffalo pronkt met zijn natuurlijke golven.

load...

Geen krullen voor Geoffrey Rush vanavond-op zijn zachtst gezegd! Beste acteur in een bijrol genomineerde Rush komt bij de 83e Academy Awards in Hollywood.

Halle Berry komt bij de 83e Academy Awards in Hollywood, Californië rockende haar klassieke “big chop” look. We houden van hoe Halle toont aan iedereen dat vrouwen die de grote chop hebben gedaan die korte is sexy!

Jennifer Hudson ziet er prachtig uit! Hoe zit dat gewichtsverlies. Trots op haar-de enige manier waarop we konden worden trotser is als ze wiegde een aantal natuurlijke knikken!

Een ander golvend bob! De actrice Marisa Tomei komt bij de 83e Academy Awards in Hollywood. Niet natuurlijk, maar ook dit is de trend voor vanavond!

Sandra Bullock ziet er geweldig uit. Haar krullend up doen is heel vleiend. Dit is een eenvoudige look voor elke krullend te bereiken. Pak een paar spin-pins en u zult rode loper klaar.

Geen krullen voor JT! Justin Timberlake is niet pronkt met zijn textuur vanavond. Oh hoe we missen die N'Sync dagen

Nicole, Nicole, Nicole - waar zijn uw mooie krullen? Nicole Kidman is niet dragen van haar natuurlijk krullend haar de laatste tijd. Ze heeft wel wat structuur in haar paardenstaart, maar het is niet natuurlijk. Echtgenoot Keith Urban niet erg te vinden, hoor!

Ik hou van dit curly stel! Britse actrice Helena Bonham Carter en regisseur Tim Burton. Tim draagt ​​altijd zijn krullen natuurlijk en we love it. We zouden echter, raden sommige producten. Probeer een cowash + wat gel en wij beloven u zult groot definitie en minder frizz hebben.

Oprah pronkt met een aantal grote krullen! Ook al is het niet haar natuurlijke textuur we zijn blij om haar rockende krullen te zien.

Curls voor de jongens en de meisjes! Rock legand Mick Jagger en model L'Wren Scott komen op de 2011 Vanity Fair Oscar partij in West Hollywood pronken sommige krullen.

load...