Over welke krulkracht gaat het allemaal | NL.Inspinre.com
De personen

Over welke krulkracht gaat het allemaal

Over welke krulkracht gaat het allemaal

Toen Gretchen en ik NaturallyCurly gemaakt 13 jaar geleden deze maand, onze belangrijkste doel was om mensen te helpen zoals wij leren om hun krullend haar lief te hebben. Het was echt over empowerment, vanaf het allereerste begin.

Mensen zouden sturen in verhalen over hun eigen uitdagingen met hun krullen en knikken, en al snel begon te beseffen dat zij alleen in hun strijd waren niet. Zie, waren er andere mensen zijn die dezelfde gevechten hadden gevochten, of het nu te maken hebben met schelden of gewoon met curl-vijandige stylisten. Door deze gemeenschappelijke band kwam er een gevoel van acceptatie, en door middel van acceptatie, kwam ware kracht.

Wat geëvolueerd was een geweldige gemeenschap van mannen en vrouwen met golven, krullen en knikken, uit alle hoeken van de wereld. En de kracht van deze zeer vocaal gemeenschap heeft bijgedragen aan vernieuwing van het krul landschap. Wanneer we deze site gelanceerd, op een paar stylisten wist hoe te werken met krullen, en weinig bedrijven hebben producten die ontworpen zijn voor kinky en krullend haar. Vandaag heeft de krul industrie dreunde met honderden nieuwe krul producten, met retail planken speciaal aangewezen voor deze groeiende categorie. Stylisten zijn op zoek naar krul training, en de gehele salons nu uitsluitend te richten op krullend haar klanten.

load...

Krullend haar is niet alleen het definiëren van een markt, neemt het over! Dat is waar krul macht, en het is deze 13-jarige gemeenschap die we hier hebben!

Dus, gelukkige 13de verjaardag curlies! Als een geschenk aan u allen die hebben gemaakt NaturallyCurly wat het is, zullen we weggeven prijzen elke dag tijdens van september 30 dagen van Curl Vermogen. En om terug naar onze roots, zullen we een andere krul verhaal elke dag voorzien, van mannen en vrouwen in het hele land. Als gratis producten u niet helpen om uw krullen machtigen, let op wat deze echte mensen te zeggen hebben over wie ze waren voordat ze hun haar, wie ze zijn nu geaccepteerd, en hoe hun haren hun leven heeft veranderd - voor het beter!

Curl Stories & 30 Days of Curl Vermogen

Zie hoe echte curlies zijn empowerment van hun krullen!

Alle Curl Verhalen video's!

Of golvend, krullend, kinky, de overgang of grote hakken, hebben we een video voor u! Alle Curl Stories from the Street!

load...