Probeer deze huisremedies voor olieachtig haar | NL.Inspinre.com
De personen

Probeer deze huisremedies voor olieachtig haar

Probeer deze huisremedies voor olieachtig haar

Heeft u een vette haren en op zoek zijn naar de beste manier om zich te ontdoen van het? Gezond haar begint bij de hoofdhuid en een vette hoofdhuid kan worden veroorzaakt door verschillende factoren, zoals stress, hormonen, erfelijkheid en ook slecht haarverzorging. Het wassen van je haar en het gebruik van een bentonietklei behandeling zijn een paar manieren om te helpen houden uw vette hoofdhuid op afstand, maar welke is beter? Laten we leren de verschillen tussen de twee en hoe ze kunnen je een gezonde en schone hoofdhuid.

Shampoo

Als je een vette hoofdhuid, dan is een van de beste manieren om overtollige olie te controleren in je haar is om je haar regelmatig of zelfs dagelijks shampoo. U moet waarschijnlijk kiezen voor een reinigende shampoo te helpen zuiveren en je haar en hoofdhuid te verduidelijken. U wilt een shampoo die toegevoegde oliën en siliconen, omdat zij de mogelijkheid om meer olieproductie die vervolgens kunnen leiden tot de opbouw van het induceren kan hebben bevatten vermijden. U kunt ook zoeken naar duidelijke shampoos, omdat ze vrij zijn van toegevoegde conditioners. Extra conditioners in shampoos kunnen bijdragen aan de opbouw van oliën, die niet goed is voor mensen met een vette hoofdhuid. Bij gebruik van een shampoo zorg ervoor dat je haar elke keer, zodat er geen residu achterblijft goed naspoelen. Als je haar niet goed gespoeld kan het gemakkelijk aantrekken van meer olie en vuil op uw hoofdhuid. Daarnaast is de meest effectieve ingrediënten te zoeken in het kiezen van een shampoo voor vet haar zijn citrusextracten zoals citroen en limoen. Deze ingrediënten helpen te breken overtollig talg in de hoofdhuid en het haar. Een goede reinigende shampoo zal helpen om een ​​merkbaar verschil te maken voor uw vette hoofdhuid en zal helpen absorberen de oliën in je haar.

load...

Bentoniet Clay

Bentoniet klei heeft geweldige voordelen voor je haar. Velen maken gebruik van een bentonietklei behandeling die de klei, appelazijn, en aloë vera sap inhoudt. Het helpt om het verwijdert gifstoffen te bladeren het haar super schoon, het is ook goed voor mensen met een roos als het helpt zich te ontdoen van het. Bentoniet klei is sterk absorberend en zal helpen uw haar te verduidelijken zonder dat het droog of ontdaan van vocht te voelen. Als je haar dat droog is, bentoniet klei is ook geweldig om te helpen uw haar gehydrateerd en zeer zacht.

Dus als u gevoelig voor vette hoofdhuid zijn uw beste optie kan zijn om een ​​reinigende shampoo te gebruiken om uw vette hoofdhuid onder controle te houden. U kunt uitproberen beide opties om te zien welke methode het beste werkt voor jou. Vergeet niet dat wat kan werken voor sommigen misschien niet werkt of anderen. Daarom is het het beste om al uw opties uit te proberen bij het zoeken naar oplossingen voor je krullen. Ik heb combinatie haren, dus ik hou van beide opties voor mijn haar. Dit is hoe je een DIY kleimasker doen met behulp van bentoniet klei.

Probeer ze uit en laat ons weten wat je ervan vindt!

Lees volgende: 5 Problemen Iedereen heeft met Co-wassen (en hoe je ze oplost)

load...