Rechte feiten over rechttrekken | NL.Inspinre.com
De personen

Rechte feiten over rechttrekken

Rechte feiten over rechttrekken

Wees voorzichtig bij het rechttrekken van haar.

Iedereen wil opties als het gaat om hun haar, en vrouwen met krullen en knikken zijn niet anders.

Terwijl je zou graag uw haar golvend dragen of krullend het grootste deel van de tijd, soms is het leuk om een ​​rechtere, slanker uiterlijk te hebben.

Maar als het gaat om je haar rechttrekken, zeggen de experts, er zijn juiste manieren om het te doen. En er zijn verkeerde manieren.

"Rechttrekken van de haren is geen gemakkelijke techniek, en het vergt veel van de praktijk", zegt Jonathan Fakkel van het krullend haar Institute in Toronto.

Als u wilt dat de optie om te dragen je haar zowel krullend en recht, de cut is belangrijk, zegt Christo van Christo Fifth Avenue.

"Het haar moet worden gesneden voor veelzijdigheid, met hoeken die het gezicht te omkaderen," zegt Christo. "En de onderste regel moet omkeerbaar en snijd met glijbaan hoeken in elke richting zijn, dus als je blaas het recht zal het er net zo goed als het doet wanneer het krullend."

load...

Aangezien alle methoden van rechttrekken kan de haarschacht te benadrukken, is het cruciaal om het haar gezond en gehydrateerd te houden.

"Zorg ervoor dat je haar in goede conditie voordat je begint," aldus New York stylist Rodney Cutler van de Cutler Salon. "Sexy haar is niet genoeg. Je moet sexy, gezond haar."

The Blow Out

Om krullen tijdelijk recht te maken, is er geen gemakkelijkere manier dan met een föhn.

"Als je droog te blazen, je bent jezelf niet blokkeren in een blik," zegt Cutler. "Het is minder schadelijk en meer kosten-effectief is."

Zorg ervoor dat u producten die ontworpen zijn om te werken met de hitte om het haar en de sluis in de stijl te beschermen. Er zijn een aantal producten op de markt in het bijzonder voor het föhnen, met inbegrip van warmte-beschermer stylers. Bij de toepassing van de producten, speciale aandacht besteden aan de uiteinden.

Haal de juiste hulpmiddelen voor de baan. Investeer in een goede ionische of keramische droger. Een goede droger snijdt droogtijd en vermindert de warmte-gerelateerde schade. Zorg ervoor dat u een mondstuk.

"Een nozzle is de sleutel omdat je de leiding van de warmte van de wortels tot aan de einden," zegt Cutler.

Round natuurlijke borstels zijn de voorkeur van vele stylisten. Hoe meer haren, hoe beter. Sommige stylisten willen beginnen met een platte borstel totdat het haar is 70 procent droog en trapt hem met een ronde borstel.

Het haar moet ongeveer 50 tot 60 procent droog zijn voordat u begint met het föhnen, zegt stylist Cynthia Cheslock van Vrijwel Frivole Salon in St. Petersburg, Fla.

"Als je meer dan twee passen met de föhn te maken, dan is het haar te nat is en u bent gewoon het koken van het water op het haar," zegt Cheslock.

Scheid het haar in kleine secties, met behulp van een klem aan de andere delen uit de weg te houden. Begin bij de achterkant van het hoofd, want het is de dikste. Houd de droger ten minste 12 inch uit de buurt van de haarschacht, en houd deze een hoek, wijzend het neer op de haarschacht - niet op de hoofdhuid, zegt curly hair stylist Shai van Capella Salon in Studio City, Californië Dit dwingt je. Haarschubben plat liggen, waardoor je haar glanzender en gladder. U kunt uw hoofd een beetje kantelen om deze beweging gemakkelijker te maken.

load...

"Droog het haar naar aanleiding van de manier waarop het haar groeit, om meer glans te creëren", zegt Shai. "Blowing haar tegen de natuurlijke richting het groeit creëert kroezen en schade."

Zorg ervoor dat u ofwel uw droger of haar in beweging blijven te allen tijde. Oververhitting van haar gebeurt gemakkelijk en kan het beschadigen.

Rekken elk gedeelte met een ronde borstel.

"De sleutel is in de spanning, de hitte en de koeling," zegt Torch. "Terwijl je trekken op een stuk, richt de hitte van de föhn in de richting van de tips om het haar te verzegelen in die positie."

Probeer niet om je haar te wikkelen rond de borstel te beginnen op het puntje van je haar. De sleutel is om te beginnen met de borstel halverwege het haar en houdt het draaien van uw borstel voorzichtig rond totdat je het puntje van je haar te bereiken. Op die manier is het haar krult natuurlijk rond de borstel wanneer het aan de tip.

Als je haar kort is, kunt u gewoon plaats uw borstel aan de wortels van het gedeelte van je haar, en blaast de föhn op, zodat de haarlokken krullen rond de borstel. Houd het draaien van de borstel, zodat het haar krullen rond de borstel.

Laat elke streng afkoelen voordat het vrijgeven van de borstel en laten de haren vallen. Herhaal dit proces op elke delen van het haar, totdat al het haar is rechtgetrokken.

Tem wapperend haar met een antikroesserum of pommade. Plaats een paar druppels in je hand, wrijf zachtjes te verspreiden, dan toepassen op je haar.

Föhnen vergt geduld. Het kan 45 minuten duren schouders krullend haar steil. Voor speciale gelegenheden, kan het de moeite waard om te betalen voor een professionele blow out in de salon zijn.

"Je zult nooit in staat zijn om dezelfde resultaten te krijgen thuis, omdat je niet vier handen of de over-kop hoek die stylisten hebben", zegt Amie Zimmerman van de Dirty Little Secret.

Finessing het Flat Iron

"Het is gewoon dat extra werf", zegt Cutler.

Koop een hoge kwaliteit ijzer. Zoals een ionische of ceramisch vlak ijzer. De keramische ijzers consistente warmte en negatieve ionen aan statische en glad frizzies verwijderen. Keramische ijzers plat de cuticula van golvende haar en verzegelen in vocht.

"Koop de beste ijzer u zich kunt veroorloven, want een slechte steiltang echt het haar kunnen beschadigen," zegt Cheslock.

Voordat u een steiltang tool, test altijd eerst de temperatuur. Neem een ​​stuk vloeipapier bevochtigen (waardoor het vochtig, niet nat). Op het tissuepapier tussen de verwarmingsplaten van het strijkijzer en houd gedurende enkele seconden. Een kleine hoeveelheid stoom zou normaal zijn. Maar als er sprake is van roken, schroeien of verkleuring van het papier, het ijzer is te warm en de temperatuur moet worden aangepast om te voorkomen dat het haar van het verbranden.

Take 2-inch secties door de ijzeren en werk je een weg door de sectie, van boven naar beneden naar boven.

"Geef het door het haar in een zeer snelle bewegingen," zegt Christo.

Na het strekken elk segment, laat het afkoelen. Als het eenmaal is afgekoeld, langs een kam door het aan de haren uit elkaar te breken en geef het een gladdere afwerking.

Voordat thermische reconditionering

Na thermische reconditionering

Chemische Straightening

Als je klaar om te gaan tot het uiterste om steil haar te krijgen, kunt u een salon te bezoeken om een ​​chemische ontspannende behandeling te krijgen. Zorg ervoor dat u een salon die wordt ervaren met relaxers selecteren.

"Met een chemisch proces, wordt het succes bepaald door de kwalificaties van de technicus", zegt Torch.

Doe wat onderzoek voordat het selecteren van een salon. Zorg ervoor dat ze werken met veel klanten met uw haartype en dat ze goed zijn getraind in chemische stoffen.

"Het verlaten van de crème te lang kan leiden tot haar dat is ontspannen, maar zwaar beschadigd", zegt Christo.

Er zijn drie basistypen haarrelaxers: natriumhydroxide, guanidine hydroxide en ammoniumthioglycolaat.

Een van de redenen haar is krullend is het gevolg van waterstofbruggen tussen de eiwitten (keratine) die deel uitmaken van uw haar; Deze banden zijn zwak en kunnen worden verbeterd door water. Ontkrullers breken eenvoudig deze disulfidebindingen en dop zodat ze niet kunnen chemisch hervorming.

Natriumhydroxide is het sterkste type relaxer en wordt vaak de loog relaxer. Het is een zeer sterke, agressieve chemische, en kan alleen worden gebruikt op grof, zeer kroeshaar. De pH-waarde tussen 10 en 14, wat betekent dat het de potentieel schadelijke relaxer. Indien niet gebruikt door een professional, kan dat leiden tot het haar te breken.

Niet-loog relaxers ofwel guanidine hydroxide (een combinatie van calciumhydroxide room met guanidine carbonaat) of ammoniumthioglycolaat "thio". Deze hebben een pH tussen 9 en 9,5, en worden als minder schadelijk dan de natriumhydroxide of loog relaxers zijn. Het is echter nog steeds van vitaal belang om je haar dezelfde zorg dat je je haar zou geven met een natriumhydroxide relaxer geven.

Een van de heetste trends in de chemische rechttrekken is de thermische reconditionering rechttrekken behandelingen. Na het wassen van het haar en het aanbrengen van een eiwitoplossing, een crème of gelbasis thio oplossing wordt op het haar om het haar zacht en dissociëren de zwavelverbindingen in de haarschacht. Kleine haarsecties thermisch geherstructureerd vlak ijzer bij een zeer hoge temperatuur (boven 300 graden). Vervolgens wordt een neutraliserend toegepast en het haar wordt rechtgetrokken.

Er zijn verscheidene nadelen aan thermische reconditionering. De service duurt enkele uren en kost een paar honderd dollar. Het vereist ook periodieke touchups naar de nieuwe groei. En het werkt veel beter op zachtere, wavier texturen dan op grovere, kinkier haartypes. Sommige mensen die hebben verlicht of in kleur behandeld hun haar ook uit de buurt van de thermische reconditionering blijven.

Degenen die beginnen aan dit proces moet zich realiseren dat zodra het haar recht is, is het recht op goed. Voor degenen die föhnen hun haar steil elke dag, kan het leven makkelijker door te snijden föhnen tijd te maken.

Maar sommige curlies vinden dat hun mogelijkheden beperkt zijn. Stylistes je haren waait recht voor aa paar weken of probeert op een rechte pruik voor je het hebt gedaan om ervoor te zorgen dat je van het uiterlijk.

"Het is niet omkeerbaar," waarschuwt Christo. "Als je je haar wilt krullend nogmaals, het enige dat gedaan kan worden is om al je haar af te snijden en beginnen vanaf nul. In onze salon, kunnen we naar beneden bepaalde verzoeken te zetten voor deze chemisch proces uit zorg voor het haar van onze klanten. Want na alles, we houden van krullend haar."

Voordat het rechttrekken van de haren, Diane Da Costa, auteur van "Geweven Tresses," stelt klanten proberen een minder drastische chemische dienst als een wasverzachter of texturizer dat de krul los in plaats van dat rechtzetten.

"Dit kan het gemakkelijker maken om föhnen of steiltang het haar recht," Da Costa zegt.

Met een chemische straightener, zal het haar de neiging om meer poreus te zijn en zal extra hydraterende en bescherming nodig hebben wanneer zij worden geföhnd of warmte stijl. Gebruik zachte reinigingsmiddelen en diepe staat twee keer per week.

Stylisten waarschuwen dat je nooit moet gebruiken een thio straightener op haar dat is rechtgetrokken met een natriumhydroxide straightener. Het kan worden als het geven van je haar een chemische kapsel.

"Gelaagdheid op verschillende soorten relaxer kan zeker leiden tot breuk", zegt Titi Tak van Salon Miss Jessie's in Brooklyn.

Quick Tips voor een Groot Blow Out

 1. Om haar recht, beginnen met het wassen, conditionering en handdoek drogen haar.
 2. Breng een warmte-beschermer product om je haar, met bijzondere aandacht voor de uiteinden.
 3. Plaats een kwart-size klodder rechttrekken balsem in je handpalm. Wrijf je handpalmen tegen elkaar om het product te verdelen over je handen, masseer het vervolgens gelijkmatig door het haar.
 4. Kam door je haar met je vingers, terwijl zachtjes föhnen op een lage stand. Dit verwijdert overtollige water.
 5. Trek je haar in drie delen, twee aan de zijkanten en één aan de achterkant. Klem beide zijden omhoog.
 6. Selecteer een klein deel van het haar van de unclipped sectie te strekken.
 7. Gebruik een dikke ronde borstel en beginnend bij de wortels, trek de borstel door het haar aan de einden terwijl blow-drogen. Trek het haar uit je hoofd, stretching en rechttrekken als je gaat.
 8. Trek eerst de borstel door de onderkant van je haar, zodat je het direct bloot aan de hitte van de droger. Zodra dit gebied is meestal droog, overschakelen naar de top van het haar.
 9. Houd de spanning consistent en gelijkmatig warmte te verdelen over het gedeelte van het haar waar je aan werkt. Dit zorgt voor een gelijkmatige haar structuur en beschermt tegen uitdrogen van bepaalde gebieden.
 10. Zodra dat gedeelte van haar wordt rechtgetrokken, verder met uitzoeken en föhnen kleine porties totdat dat deel droog en recht.
 11. Herhaal dit proces op de twee andere secties om je hele hoofd van haar recht te maken.

- Bron: eHow.com

Tips voor het maken van de achterkant van je haar er zo goed als het Front

 1. Na het aanbrengen van een rechttrekken balsem vochtig haar, maakt vier gelijke delen - twee voor en twee achter. Klem de voorkant die omhoog en trek de achterkant die naar voren.
 2. Om een ​​ruggedeelte blazen recht, kantel je hoofd naar voren, plaats een platte borstel een inch onder de wortels om ze te strak te houden, en hebben tot doel de droger boven de borstel voor een paar seconden.
 3. Trek vervolgens de borstel naar voren om je nek (dit gebogen beweging creëert lichaam), het plaatsen van de droger in de voorkant van het tot aan de einden te bereiken. Herhaal dit totdat het droog.

Straightening producten

AG Hair Cosmetics isoleren

Curlisto Straight Time Glaze

Cutler Straightening Cream

Ojon Leave-in Glans Cream

Cutler Specialist Protectant Treatment Spray

Ojon Shine & Protect Glossing Mist

PhytoSpecific Integrale Hair Care

Krullend haar Solutions Remane Straight

Redken Straight Straightening Balm

Blended Beauty Straightening Glaze

Redken Fabricate

Kenra Platinum Hot Spray

Bumble & Bumble Straight control freak Extra Extra Straight stijltang

Biosilk Silk Therapy Smoothing Balm

Frizz Ease Straight Antwoord Straightening Spray

Alterna Hemp Seed Straightening Balm

TIGI Bedhead

Paul Mitchell Straight Works

KMS California Flat Out Straightening Creme

Rusk Str8 Anti-Frizz Anti-Curl Lotion

ABBA Straightening Balm

Tigi S-Factor Heat Defender Flat-Iron Spray

Got2b CrazySleek Hot Smooth Flat Iron & Blow Dry Lotion

Blended Beauty Straight Pearl

CurlFriends Shine Hair Gloss

Elucence Extended Moisture Repair Treatment

load...