Sorority-rekrutering: stijlproblemen | NL.Inspinre.com
De personen

Sorority-rekrutering: stijlproblemen

Sorority-rekrutering: stijlproblemen

Elke val, duizenden vrouwen besluiten om te gaan door vrouwenclub werving. Recruitment kan een slopende, stressvol en vermoeiend tijd in het leven van een jonge vrouw te zijn. Echter, wetende welke stijl do's en don'ts van toepassing tijdens de activiteiten van de week zal u een voordeel tegen anderen strijden om een ​​plek, of op zijn minst je koel te houden in de hitte van de fading zomer.

Griekse organisaties bieden leiderschapsontwikkeling en levenslange vriendschappen en autoriteit op de campus. We weten allemaal dat je wilt in, dus maak je klaar, klaar, en krijg sassy! Dress to impress, dames.

Style Dos voor Sorority Recruitment

Het is belangrijk om te weten dat vrouwenclub huizen willen dat je verkleden als u zou doen voor een andere formele gebeurtenis, maar ze wil niet dat je te gaan over de top. Kies een outfit die je figuur flatteert, is comfortabel en pronkt met uw persoonlijkheid. En zorg ervoor dat de juiste kapsel voor de gelegenheid te kiezen.

load...

Comfort is esstential bij de werving, omdat je waarschijnlijk zal staan ​​voor uren op eind en / of het lopen van huis tot huis in het midden van de dag. Breng langs een grote beurs en stash flip-flops binnen om uw voeten blister-vrij te houden. Portemonnees zijn meestal niet toegestaan ​​in het huis toch, dus geen van het meisje binnen zal weten over uw smart geheime (en de kansen zijn, deden ze hetzelfde!).

Een verklaring sieraad zal u ook helpen om zich te onderscheiden en om een ​​gesprek te beginnen. Altijd het plannen van uw outfits de avond ervoor, probeer ze op en loop rond om uw comfort te garanderen. Als u niet tevreden bent, zult u niet op je best.

Uiteindelijk is de beste outfits zijn vaak de eenvoudigste met een aantal statement accessoires gegooid. De beste vaak kijken is vaak degene met de minste hoeveelheid inspanning, dus stop met piekeren en gekleed!

Style Don'ts voor Sorority Recruitment

Hoewel veel meisjesstudentenclubs willen meisjes die niet bang zijn om stand-up voor hun hoofdstuk en zusters, proberen te hard is een groot niet. Dit betekent dat het kleden zich in vrouwenclub clichés, met name voordat u worden gerekruteerd in elke individuele hoofdstuk, is een no-no.

Parels, haarelastiekjes, een haar poef of rode lippenstift zijn allemaal geweldige stijl technieken, maar een mode niet wanneer ze samen gedaan. Bepaal wat definieert uw persoonlijke stijl en rock die, in plaats daarvan. Meisjesstudentenclubzusters in staat zal zijn om te zien wie echt is en wie draagt ​​zelf de meeste vertrouwen in hun eigen huid te bepalen. Bovendien, als een bijzonder huis houdt niet van uw stijl, je al weet dat je niet zou een goede pasvorm. Een naar beneden!

Vermijd het dragen van te veel sieraden. Vergeet niet dat tijdens de vrouwenclub recruitment, zal je handen schudden met veel verschillende meisjesstudentenclubzusters. Te veel onhandige sieraden kan zowel ongemakkelijk en afleidend zijn.

Ten slotte, niet dragen van al te provocerende kleding omdat het storend kan zijn en kan je bestempelen als iemand een studentenvereniging is gewoon niet op zoek naar. Bijzondere hoofdstukken trots op filantropie en positief en rolmodel burgers. Provocerende kleding, net zoals bij een formele gebeurtenis, geven vaak de verkeerde indruk van de get-go.

load...

Quick Sorority Recruitment Tips

Terwijl accessoires uiteindelijk een outfit te maken, kan te veel afleiden en een turn-off zijn. Kies een accessoire dat opvalt, maar is niet te opzichtig.

Voor schoenen, vermijd ongemakkelijke hielen omdat veel recruitment activiteiten vereisen dat u te lopen.

Belangrijker nog, breng een tas die u toelaat om een ​​voorraad op retoucheren producten. Sommige benodigdheden voor recruitment week voorzien van een spiegel, olie-vloeipapier (eerlijk zijn, we zweten als we nerveus), deodorant, lip-gloss en pepermuntjes.

Uiteindelijk, trouw te blijven aan zijn zelf is de belangrijkste accessoire voor een vrouwenclub recruitment outfit. Sorority huizen zijn trots op het vinden van vrouwen die trendy en mooi, maar zonder al te veel inspanning zijn.

load...