Texture commitment free retexturizing | NL.Inspinre.com
De personen

Texture commitment free retexturizing

Texture commitment free retexturizing

Meer informatie over Texture !, een samenwerking tussen CurlStylist, NaturallyCurly en Modern Salon

Er was een tijd dat de enige optie voor het tijdelijk krullend haar op rechte of steil haar overstap naar krullend-of om te gaan van lang naar kort en back-was een pruik of een chemische behandeling.

Deze dagen zijn er tal van manieren waarop stylisten en consumenten tijdelijk het uiterlijk van haar kan veranderen, zonder chemicaliën. Ze variëren van innovatieve nieuwe styling producten natuurlijk uitziende extensions.

Productinnovaties

Toronto stylist Jonathan Torch, de maker van de Krullend haar Solutions lijn van producten, wilde een product dat tijdelijk krullen kon losmaken zonder chemicaliën te creëren. Hij jaar besteed aan het proberen om de ideale ingrediënt dat de krullen kon glad en houdt het haar glanzend en zacht te vinden.

load...

Voor

Het antwoord, zegt hij, was lecithine.

“Het als een complete 'aha' moment ", zegt Torch “Het is in al mijn conditioners, het is dik als teer en het maakt het haar glanzend.".

Curly Hair Solutions lanceert Extenzz dit najaar, die water duwt in het haar en maakt gebruik van het gewicht van de natte haren rechtzetten of los te krullen met behulp van het product in combinatie met verschillende borstelen technieken.

Terwijl krullend haar Solutions een creatieve manier om krullen met behulp van eieren (die lecithine bevatten) te ontspannen, ontdekt veel van de meest opwindende ontwikkelingen zijn gekomen in het laboratorium, waar de chemici nieuwe formuleringen van polymeren en siliconen die helpen rechtzetten en defrizz haren hebben verzonnen.

Living Proof, die heeft bestormden op de schoonheid scène, ontwikkelde een nieuwe technologie genaamd polyfluoroEster-een kleiner molecuul dan de traditionele materialen die worden gebruikt voor glanzend controle. Vanwege zijn chemische aard, de samenstelling stevig hecht aan het haar, die zorgt voor langdurige vochtbestendigheid en herschikking van de haarvezel interactie met de atmosfeer, zelfs na extreme vochtigheid.

Na

“Het helpt wrijving die haar veroorzaakt om kroes te voorkomen ", zegt Eric Spengler, senior vice-president van onderzoek en ontwikkeling voor Living Proof, een lijn die zowel in de professionele en consumenten verkooppunten. The Living Proof No Frizz Straight Styling lijn is ontworpen om het te maken gemakkelijker om en sneller uit te blazen haar, terwijl de Wave collectie helpt definiëren krullen.

“Deze producten bieden een alternatief voor siliconen en meer permanente chemische behandelingen," zegt Spengler.

Stay tuned voor een aantal nieuwe producten in de komende maanden die in staat zijn om mensen een rechtere, gladdere look voor een paar dagen te geven zonder gebruik van chemicaliën zal zijn.

Hair Extensions

Met hair extensions, kan een klant gaan van krullend naar recht, recht naar krullend en van lang naar kort. Ze kunnen zelfs een pony, zonder de lange termijn commitment. Extensies zijn verkrijgbaar in clip-ons, die voor een snelle verandering kan worden gebracht, voor onderdeel-by-streng extensies die enkele maanden kan duren.

load...

“Extensies zijn een goede optie om chemicaliën, of het textuur of kleur”, zegt Kimberly Castagna, pr-medewerker bij So.Cap USA Hair Extensions, een leider op de wereldmarkt van de productie van natuurlijke en synthetische haren.

“Met onze extensions, mensen hebben gevonden dat ze kunnen textuur die beter voelt en ziet er natuurlijker dan hun eigen haar te creëren."

Krullend haar kan een gladde, elegante look door het haar naar achter te trekken en het toevoegen van straight extensies. Golvend en krullend uitbreidingen kunnen worden toegevoegd aan de rechter haar voor een compleet andere look. U kunt ook het volume toe te voegen zonder de lengte door de invoering van streng-by-streng extensies, zegt Castagna. Extensies worden gebruikt in plaats van pruiken door sommige vrouwen die chemotherapie hebben ondergaan.

“Het geeft hen de mogelijkheid om te kijken als zijn hun eigen haar," zegt ze.

load...