Vakantiehaar: Kinky gevlochten pompadour | NL.Inspinre.com
De personen

Vakantiehaar: Kinky gevlochten pompadour

Vakantiehaar: Kinky gevlochten pompadour

Met de feestdagen onder ons, is het tijd om te gaan denken van een aantal creatieve manieren om je haar te dragen. Tussen familiebijeenkomsten, werk en andere evenementen op uw planning, kunt u zeker rekenen op veel foto's worden genomen. Haal een frisse styling ideeën om ervoor te zorgen dat je haar altijd camera in de aanslag. Deze updo vakantie kapsels zijn elegant, glad en niet te veel tijd van uw tijd in beslag nemen. Ben je klaar om een ​​aanraking van whimsy toe te voegen aan uw vakantie?

MORE: De golvende Holiday Updos of Curly Holiday Updos

Onconventionele Meets Classy

Gevoel een beetje vet deze feestdagen? Neem een ​​kans op deze opvallende look die zeker is om een ​​knock-out op uw vakantie evenement. Deze Franse vlecht en Pompadour combinatie is niet uw typische kapsel vakantie, maar dat is wat maakt het zo aantrekkelijk. Stand uit de menigte en neem een ​​kans op je krullen. Je zult schreeuwen om foto's terwijl schommelen deze stijl!

  1. Deze stijl heeft de neiging het beste te werken op een twist uit, want je zult willen veel volume in de voorkant en de Franse vlecht zal een beetje voller in de rug zijn. Voorafgaand aan de styling, voeg een beetje pommade zoals Darcy's Botanicals Organic Coconut Butter Styling Pomade uw strengen glad.
  2. load...
  3. Sectie van de voorkant als je zal het creëren van de Pompadour met deze sectie.

  1. Vanuit de onderkant van je nek start uw Franse vlecht omhoog gaat naar de voorkant doorsnede gebied. U kunt deze vlecht zo los of zo strak te maken als je wilt, maar ergens in het midden werkt meestal het beste. Zodra je naar de top van je hoofd komen, voeg een clip om de vlecht te beveiligen terwijl u aan de Pompadour.
  2. Flip het voorste deel terug alsof u dat het aantrekken van een haar roller. Houd dat stuk, en verwijder dan de clip van de gevlochten sectie. Neem de haren uit het gevlochten segment onder de Pompadour roll en veilig met een paar haarspelden. Voeg een beetje meer pommade om uw randen indien nodig.
  3. Zodra de voorkant en de vlecht zijn veilig, kunt u teruggaan en voeg haarspelden langs de zijkanten om ze glad te strijken. Spritz met Darcy's Botanicals Herbal Leave-in Conditioning Spritz of uw favoriete moisturizer.
  4. U kunt ook decoratieve accessoires toe te voegen aan deze look te nemen nog een inkeping. Een dubbele haarkam ziet er geweldig uit met deze stijl en kan ook helpen om definitie tussen de vlecht en Pompadour toe te voegen.

Vlechten boven aan de achterkant van je hoofd kan lastig zijn, maar het hoeft niet perfect te zijn. Zelfs nog, deze stijl kost u slechts tussen de 20 tot 30 minuten in beslag. Vergeet niet om haarspelden gebruiken waar je ze nodig hebt.

Meer willen?

Niet klaar voor de twist of vlecht nog uit? Geen probleem! DeDe kan u laten zien hoe u kunt overschakelen van uw gevlochten stijl!

Laatste gedachten

Dit kapsel vakantie kan gemakkelijk worden bewaard gedurende een week of langer met de juiste onderhoud. De Franse vlecht maakt het ruggedeelte steviger en fungeert als een beschermende stijl ook. Met behulp van een satijnen sjaal houdt de randen glad en de kroezen op afstand terwijl u slaapt.

load...