Vraag nu advies over haargroei voor gezonde krullen | NL.Inspinre.com
De personen

Vraag nu advies over haargroei voor gezonde krullen

Vraag nu advies over haargroei voor gezonde krullen

Omdat het dragen van je haar in zijn natuurlijk krullend staat, kunt u de volgende vragen hebben ontvangen:

  • "Hoe lang ben je natuurlijk geweest?"
  • "Hoe lang ben je al het dragen van uw haar krullend?"
  • "Ga je je haar groeien?"

Hoe gebruikt om deze indringende vragen die u krijgt, een ding is zeker: je bent moe van het proberen om je haar te groeien langer en sterker dan ooit tevoren in de afgelopen jaren, omdat niets lijkt te werken.

De haargroei strijd is 100% echt, mijn vriend. Dat is waarom je nodig hebt om dit advies voor een gezonde, sterke krullen van onze vrienden bij tante Jackie's te volgen:

Het maakt niet uit wat uw krul patroon of textuur type en bescherm je ENDS!

load...

Dat is juist; het is zo simpel! Het bewijs is in de producten.

BONUS TIP: Werken met de lengte die u door gebruik te maken van de juiste ingrediënten en styling producten. Kijk als NaturallyCurly Editors april Bingham, Grace L. Hathaway en Alexandra Wilson praten over een gezonde haargroei en de beste producten geen kwestie gebruik maken van uw #lengthgoals!

Vrij verbazingwekkend hoe elke krul vriend, onafhankelijk van haar lengte en textuur type, was in staat om een ​​prachtig kapsel te krijgen, terwijl het voeden van hun wortels, strengen, en eindigt, toch?

Handhaven op lange coily haarlokken met lanoline en Shea Butter.

Wil je die Type 4 krullen uit te groeien? April beveelt aan dat in aanvulling op het beschermen van uw eindigt, moet u goed te ontwarren en conditie van je haar met de krachtige eigenschappen van lanoline en Shea boter. Om dit te bereiken, gebruikt ze Knot Aunt Jackie's op mijn horloge dat zowel bevat! Aangezien u bekend met de immer populaire Shea boter kan zijn, moet je blij zijn te horen dat lanoline is een soort van een wonder verzachtend zijn. Dit is waarom:

"In zijn natuurlijke staat, lanoline bevat ongeveer 25-30% water op gewichtsbasis. Aangebracht op de huid of het haar, het is zeer effectief bij het penetreren van de oppervlakte en het verbeteren vochtretentie. Lanoline is ook gunstig omdat het blijft vocht uit de lucht , en kan dus fungeren als een bevochtiger voor de huid of het haar." - Tonya McKay Becker

Om haar stijl, op, april gebruikt Curl La La definiëren Curl Custard Cream, een krullend haar styler die betrouwbaar definieert krullen van alle porositeit niveaus, zonder het verlaten van een wazige, zichtbaar residu!

load...