Waarom Paul Mitchell geen etnische lijn heeft | NL.Inspinre.com
De personen

Waarom Paul Mitchell geen etnische lijn heeft

Waarom Paul Mitchell geen etnische lijn heeft

Ik heb onlangs had de kans om de Bronner Bros. International Beauty Show, waar tienduizenden van schoonheid professionals te verzamelen om te leren over de laatste innovaties in de beauty-industrie elk jaar bij te wonen. Als je nog nooit naar een schoonheid te tonen bent geweest, hun over de top producties en live kapsels (vaak tijdens het dansen) zijn ontzagwekkende, op zijn zachtst gezegd.

Eén zo'n geweldige bezuiniging ik zag was door Robert Cromeans, een industrie legende en het Global Artistic Director voor John Paul Mitchell Systems. Hij zette een hoed op enorme afro en snijd rond de velg, en toen hij de hoed af had ze deze super fly taps toelopende cut van een model. Het was gek! Ik heb gemerkt dat er onder de sluikharige modellen die we zo vaak zien, 70% korting op de modellen op Paul Mitchell had textuur van coily tot krullend tot golvend haar. Dus toen ik een kans om Johannes Paulus Dejoria, de co-oprichter van Paul Mitchell te spreken kreeg, had ik een grote fangirl ogenblik.

load...

Als een krullend meisje, ik hou van dat je verschillende versies van uw MarulaOil - een lichtere olie voor fijn haar en een zwaardere een voor coilier haar. Hoe heeft u besluit om uw producten door textuur type in plaats van ras, huidskleur of etniciteit richten?

Toen ik voor het eerst werd naar buiten komen met mijn producten iedereen zei, oh je een etnische lijn nodig. Maar ik keek om me heen en besloten we leven allemaal in deze wereld. Het heeft geen zin om de mensen te verdelen. Er is geen noodzaak om ze te scheiden. Dus ik heb een regel dat iedereen omvat.

Foto met dank aan Paul Mitchell

Wat maakt Marula onderscheidt van andere oliën? Waarom is het waard om de naam Paul Mitchell dragen?

Er 50% meer antioxidanten en maleïnezuur. Dat is veel meer dan arganolie. Wanneer je die andere oliën te krijgen, uw product is 10% olie, 90% parfum en andere dingen. Bij ons, het is meestal Marula. Koud gedrukt. En dat is in alle producten - de shampoo, het masker, hebben allemaal MarulaOil in hen. We zijn ook naar buiten komen met twee stylers - finishing serum en twee stylers.

Wat is je beste advies om krullend meisjes om hun beste resultaten te krijgen en houden van hun krullen?

Vergeet niet om een ​​grove kam te gebruiken in godsnaam! En probeer Marula. Het zal beter presteren dan iets anders dat u gebruikt, ik zeg het je.

Wat inspireert jou?

In staat zijn om dingen die miljoenen mensen zal inspireren en veranderen het leven van mensen op een bepaalde manier te doen. Bijvoorbeeld, ik kwam net uit met deze nieuwe lijn genaamd Aubío. Het is op basis van planten en het werkt om de symptomen te genezen van alle elementen van het herpes simplex virus - koortsblaasjes, gordelroos, wat dan ook. Je begint het gevoel alsof je een koortslip zou kunnen krijgen, zet je de Aubío op elk uur en aan het eind van de dag, is het niet eens naar buiten komen. Dat is iets wat de meerderheid van de wereld nodig heeft, en ik zorgde ervoor dat het wordt verkocht tegen een prijs die iedereen kan betalen. Het was net een paar weken geleden.

Alles wat je wilt dat de NaturallyCurly gemeenschap om te weten?

De wereld is niet zo slecht een plek als je denkt. Het is verrassend, maar het wordt steeds beter elke dag. Probeer ook Marula.

load...
load...