Wat gebeurt er wanneer u een texturizer gebruikt? | NL.Inspinre.com
De personen

Wat gebeurt er wanneer u een texturizer gebruikt?

Wat gebeurt er wanneer u een texturizer gebruikt?

Een texturizer zal uw krulpatroon los te maken zonder dat de intensiteit van een relaxer, maar dit zal niet uw Type 4 haar 3. Iedereen het haar processen anders te zetten in een Type. Yussy in Curly Q & A meer wil weten over Texturizers weten om het onderhoud van haar Type 4a haar te verminderen.

Vraag

Ik zal graag de bijwerkingen van het textureren van het type 4a haar te leren kennen. Ik heb een 4a-type haar, dat is moeilijk voor mij om te behouden, denk ik aan het textureren van het. Gelieve wat zijn de bijwerkingen van het textureren natuurlijk haar?

Antwoord

Laten we eerst eens bespreken wat een texturizer is. A texturizer / texlax een bewerking crème ontworpen om los te strak opgerold haar. Vaak vergeleken met een relaxer, die ook een verwerking crème, maar het verschil is de texturizer wordt op het haar gelaten gedurende een veel kortere tijd dan een relaxer. Beide producten bevatten natriumhydroxide (loog) of calciumhydroxide (no-loog) evenmin als veel voor strengen. Die krachtige chemische stoffen kunnen breken, hoofdhuid schade of haaruitval veroorzaken, maar in alle eerlijkheid je geen chemicaliën nodig hebben om die soorten schade veroorzaken.

load...

Alle krullen, spoelen en golven vereisen werken met reiniging, conditionering, afdichten en beschermen. Onderhoud voor een texturizer omvat touch-ups, conditionering, en proteïne behandelingen. Hier is wat u kunt verwachten wanneer u besluit om uw haar texturize:

zwakkere strengen

Haar is kwetsbaarder wanneer chemicaliën worden toegepast en de agressieve chemicaliën die worden gebruikt in Texturizers en relaxers zijn enkele van de moeilijkste chemicaliën toe te passen op je haar. Dit is hoe chemicus JC van het Natural Haven legt relaxers:

“Ontspannend omvatten zwelling van de cortex wat gebeurt als de ontkruller scheidt de bindingen in de eiwitten van de fibrillen... De cortex van het haar aanzienlijk verzwakt door expansie en bond breken. De kracht van ontspannen haar is ongeveer 30-50% minder dan onbehandeld haar... De cuticula is beschadigd door het optillen (die ook kan breken / chip of scheuren de cuticula). Dit heeft twee effecten. Eerste en verhoging van porositeit - betekent het haar kan nemen meer en dientengevolge breiden nog meer (Cosmetica en Toileteries Magazine, Vol 117, No. 11, 2002.). Ten tweede de olie lagen van de cuticula worden verstoord. Dit wordt gedacht bij te dragen aan de zwakte van de cuticula in een ontspannen haar. (Int. J of Cosmetic Science, pag 1-12, 2002)."

Verschillende mate van de resultaten met touch-ups

Er is geen magische merk dat je uniform losgemaakt krullen en je kunt eindigen met strengen uit tamelijk of zeer losse zal geven. Er is geen duidelijke methode die de aard van de krul u verkiest zal opleveren. Sommige gebruikers hebben eindigde met volledig rechtgetrokken en / of kroeshaar zonder krullen in het terrein. De bottom line is dat je niet krullen te krijgen uit een doos of een crème voor die kwestie. Het doel van een texturizer is aan de voorafbepaalde curl, spoel of golfpatroon u al los te maken en die niet krullen.

Het gaan naar een professional is een zeer aan te bevelen

Er zijn tal van self-kits voor Texturizers maar als de resultaten worden variërende u wellicht een betere kans om te bereiken wat je wilt met een professional. Nu kunnen ze niet garanderen dat precies wat je wilt ook niet, maar een professionele kapper bekwaam met Texturizers zal uw beste inzet voor minder schadelijke effecten en een uniforme toepassing van het product om je strengen zijn. Ze kunnen ook snel te werken, omdat het product het best niet gedaan met zelf-applicatie.

load...

Het komt neer op

Het is een chemisch proces en net als alle chemische processen een zekere mate van schade kan ontstaan. U bent ook nooit gegarandeerd op wat voor soort losgemaakte krul je krijgt en dat geldt dubbel voor touch-ups. In ieder geval met een relaxer u krijgt bot steil haar, maar als gewoon proberen om een ​​patroon los te maken, je bent overgeleverd aan de genade van het product tijdens die specifieke toepassing.

Er zijn tal van vrouwen die ze hebben geprobeerd, gebruikt ze regelmatig en heel gelukkig, maar aan de andere kant zijn er nog tal van vrouwen die willen ze kwam nooit in de buurt van één. Het toevoegen van een texturizer niet automatisch geven u gemakkelijker haar te beheren, maar eerder een losgemaakte curl, spoel of golfpatroon dat er meer zorg nodig hebben, omdat het chemisch wordt verwerkt. Zorg ervoor dat je klaar voor de wisselende resultaten en noodzakelijke onderhoud zijn. Met deze punten in het achterhoofd kunt u beslissen of een texturizer is voor jou.

load...