Wat mijn 2c golven geweldig vinden aan alikay naturals | NL.Inspinre.com
De personen

Wat mijn 2c golven geweldig vinden aan alikay naturals

Wat mijn 2c golven geweldig vinden aan alikay naturals

Op de zoektocht naar de volgende Heilige Graal product, heb ik over vele lijnen komen. Zelden heb ik verwachten dat er een haarverzorging lijn die meerdere producten die eigenlijk heel goed werken in de textuur spectrum te vinden, maar Alikay Naturals bleek mij verkeerd. Alikay Naturals is uitgegroeid tot een begrip binnen de van nature krullend, coily en golvend haar gemeenschap. Onlangs testte ik wat uit om te zien hoe goed ze werkte voor mijn type 2c haar. Hier is wat ik dacht van de volgende producten uit de lijn.

Citroengras Leave in Conditioner

Aangezien dit is de basis voor mijn haar zorg regime, zal ik mijn beoordelingen met de Alikay Naturals leave-in te starten. Deze vloeistof is super helder geel met een citroen-achtige schil, dat is geen grap. Ik ben verliefd op het feit dat het ruikt naar verse citroenen zonder overweldigend. De leave-in is in een spuitfles, maar ik doe het niet spuiten in mijn haar. In plaats daarvan, ik spuit wat in mijn handen dan samenperst in mijn strengen, dus ik het bedrag dat ik meer dan mondstuk kunt gebruiken kan controleren.

load...

Aanbevolen ingrediënten:

  • Zijde aminozuren eiwitten te helpen bij de wederopbouw van beschadigde haarschubben
  • Aloë vera die hydrateert en geneest beschadigd haar
  • Citroengras olie die helpt bevorderen glans en volume.

Wake Me Up Curl Nascholing

Net als de leave-in, is dit krul opfriscursus niet ontbreken in de geur-afdeling. Dit één herinnert me aan een lekkere mango. Net als de leave-in, Alikay Naturals' krul opfriscursus komt ook in een spray fles, en ik ook de voorkeur aan het sproeien van een aantal in mijn handen voor meer controle over het bedrag dat ik gebruik. In de ochtend op te frissen, ik temperen mijn haar met een spray fles water dan samenperst in een paar sprays van de krul opfriscursus, en gaan. Ik vind dit opfrisser geeft een mooi bedrag van het volume aan mijn tweede dag haar, toen vaak tijden, het kan vallen plat. Het product controleert ook mijn kroezen hele dag lang.

Dulce Hydrating Curl Lotion

Deze lotion ruikt watermeloen vrolijke ranchers, wat kan ik meer zeggen? Het is ook de lotion die me terug overgestapt op mousse als mijn voornaamste styler. Met ingrediënten zoals kokum boter om te helpen verhogen van de elasticiteit van mijn golven, in aanvulling op het voorkomen van breuk, is het geen wonder waarom deze crème is zo rustgevend. Ik kneed ongeveer drie pompen in mijn haar na het aanbrengen van de leave-in en maak het af met een harde hold gel. Ik heb gemerkt dat mijn haar heeft een mooie glans en verbazingwekkende definitie krul terwijl ook zacht en gehydrateerd gevoel.

Geglazuurde Arganolie Silkener

Deze olie blijft bij de trend van de lijn met zijn frisse geur. Het wordt geleverd in een fles pomp die ik kan waarderen, want het is niet zo rommelig als de meeste olie mengsels kunnen zijn. Terwijl ik dit zware olie niet kan worden toegepast op golvend haar nat, ik geniet van het gebruik ervan voor 's nachts toepassingen of' s middags als mijn haar droger dan normaal voelt - in dit geval, één pomp is genoeg voor al mijn haren. Voor de silkener, ik wil om door te glad met een focus op mijn uiteinden. Ik vind dat als ik breng de olie op droog haar, is het niet de golven naar beneden af ​​te wegen. Het laat eigenlijk ze gehydrateerd en niet glad gevoel.

load...

Bekijk mijn beoordeling

load...