Zeg hallo tegen stedelijke krullen, Mexicos eerste salon gewijd aan | NL.Inspinre.com
De personen

Zeg hallo tegen stedelijke krullen, Mexicos eerste salon gewijd aan

Zeg hallo tegen stedelijke krullen, Mexicos eerste salon gewijd aan

Urban Curls Salon, slechts 2 jaar geleden opgericht, is in korte tijd een game-changer in de krullend haar gemeenschap door als eerste salon gewijd aan haar krullend in Mexico City. In slechts een korte tijd, Rebeca en haar mede-oprichter Sharon introduceerde krullend haar aanvaarding van een voorheen straight-hair-only markt, creëerden hun eigen lijn van producten na een Amerikaans bedrijf draaide ze naar beneden, en bladerde krullend haar aanvaarding op zijn hoofd van opleiding stylisten over de hele stad in nieuwe technieken om hun krullend klanten te snijden. Met dit is hun eerste internationale functie, ze waren zeer enthousiast om te gaan zitten met NC Social Media Manager Leslie en ik en ons hun verhaal te vertellen als een jonge opkomende salon verstoren van de krul-industrie in de best mogelijke manier.

Lauren Murray: Toen we voor het eerst hoorde over Urban Curls salon, we wisten dat we moesten komen bezoeken als krul acceptatie en het onderwijs is iets waar we naar streven voor elke dag. Kunt u ons een beetje over wat met krullend haar betekent om u te vertellen? Hoe is het idee voor Urban Curls tot stand gekomen? Kunt u ook naar de evolutie van uw merk te spreken? Niet alleen heb je train je stylisten in krullend haar, maar u uw eigen productlijn gecreëerd!

Rebeca Serur: Nou, ik heb mijn salon voor 9 jaar nu gehad, maar ik heb nooit het gevoel dat ik had een grote kapsel. Zelfs met mijn stylisten gaan naar de beste scholen, heb ik niet comfortabel voelen, dus waar moet ik heen? Dus, 2 jaar geleden, Sharon vertelde me dat ze een idee over het brengen van een krullend haar salon naar Mexico omdat ze ook krullend en knipt haar haar met de methode Devachan uit de Verenigde Staten gehad. Dus, als ik het idee hoorde, heb ik ja gezegd! Dat is wat we nodig hebben.

load...

Serur: Van daar, brachten we een jaar onderzoeken hoeveel mensen in Mexico had krullend haar en we vonden dat alle mensen in Mexico föhnen, rechtzetten hun haar, of gebruik keratine behandelingen. Er is een volkstelling in Mexico City, dat alle demografische informatie heeft, zodat Sharon nam gegevens van alle van de staten in Mexico en maakte een gemiddelde van alle mensen en het is ongeveer 58%. Er is een markt hier en we vonden dat alle van de krullende meisjes die we ontmoetten vertelde ons dat ze waren ongelukkig met hun stijlen. Allemaal.

In eerste instantie wilden we een merk uit de Verenigde Staten te brengen en we riep hen en vroeg hen over het werken met Mexico, maar hun reactie was dat ze geïnteresseerd zijn in een Mexicaanse markt waren niet. Met deze reactie, wisten we dat de enige manier om verandering te creëren was om onze eigen producten te ontwerpen.

Serur: Ik ben een chemisch ingenieur, dus ik had een beetje kennis over het maken van beauty producten, maar we huurden een apotheek te helpen. In het begin maakten we al onze producten zeer natuurlijk en zeer organisch, maar we hebben niet in geslaagd de eerste keer. De mengsels helemaal niet duren, misschien slechts 4 weken. Na een paar maanden al, hebben we contact een producent en vertelde hen welke producten we nodig hadden en welke ingrediënten en we hebben echt een geweldig product dat een combinatie van de beste dingen die in de markt samen met een paar Mexicaanse ingrediënten heeft.

We wilden ook onze stylisten te trainen. We hadden 2 salons op het moment dat [nu hebben ze 3] en we wilden onze stylisten te trainen in de Verenigde Staten, maar we konden niet omdat ze geen Amerikaans werk papieren.

Eén dame we bereikt om tijdens onze onderzoeksfase vertelde ons over Scott Musgrave & Ron Suriano van krullend haar Artistry, zodat we contact met hen. Ze zijn erg gepassioneerd over krullen, en kwam naar Mexico mei 2017 een formele opleiding te produceren. Ze trainden al onze stylisten in bezuinigingen en kleur voor krullend haar en ik denk dat onze stylisten, met alle kennis die ze verworven samen met hun eerdere ervaringen, hebben een uitstekende geworden op krullend haar.

load...

Murray: Wat was de eerste reactie? Waren de mensen bang om een ​​echte krullend haar laten knippen?

Serur: Ja, alle mensen waren zoals "Je bent gek". Het is moeilijk, omdat we nodig hebben om vertrouwen te winnen en ik denk dat 99% zijn erg blij en zal terugkomen en bevelen ons. Het is ook zeer bevrijdend voor onze klanten, omdat dat natuurlijk is het beste wat je voor je haar kan doen. Onze slogan is "Vrij uw stijl, hou van je krullen!". U hoeft niet om je haar steil te dragen om mooi te zijn.

Murray: In de Verenigde Staten met krullend haar kan soms gezien worden als een echt negatieve ding. In de Spaanse cultuur wordt gekeken naar negatief op krullend haar ook?

Serur: Het is niet dat het een slechte zaak, omdat de Latina heeft veel krullend haar en het is sexy, maar het is niet formeel. Wij willen dat veranderen, omdat krullend formeel kan zijn. En nu krullend haar is het ding om te hebben. Het is overal in de media.

Murray: Hebt u kritiek toen je denken aan hoe je kan uitvoeren met een krullend haar salon ontvangen?

Serur: We hebben het nooit rechtstreeks ontvangen, maar we hebben gehoord dat andere salons ons hebben bekritiseerd omdat we dingen anders te doen en wij vertellen hun klanten dat de manier waarop ze zijn hun haar knippen voor vele jaren is niet de juiste manier. Ik denk dat het normaal is om kritiek te hebben.

Murray: Wat betekent het voor u naar de eerste krullend haar salon in Mexico City hebben?

Serur: We zijn zo enthousiast! We kunnen denken aan honderden ideeën, maar we hebben niet genoeg tijd om ze allemaal te produceren. Lol Wij willen onze producten in andere salons verkopen en we willen andere stylisten leren de techniek !! Het maakt mensen comfortabel met zichzelf voelen, en het is geweldig om te gaan naar een salon en hebben hen zegt dat u niet hoeft te veranderen wie je bent.

Murray: Heeft stylisten van andere salons om uw salon te willen worden onderwezen jouw technieken komen?

Serur: Ja, we hebben een paar! lol We gaan om samen met krullend haar Artistry om een ​​programma om meer stylisten hier leren bouwen.

Murray: Heeft u altijd hield van je krullen? Is dit een nieuwe manier van denken voor u?

Serur: De waarheid is dat ik altijd hield van mijn krullen. Ik had het gevoel dat de lelijke eend soms omdat ik nooit wilde mijn haar recht. Het kwam niet overeen met mijn persoonlijkheid. Mensen wist dat ik een salon en ze keek me aan en was als "Wanneer was de laatste keer dat je hebt je haar gedaan?" Zelfs mijn stylisten waren als "Wanneer kunnen we blazen je haar?" en ik vond het niet leuk dat. Dit is echt een geweldige tijd voor mij om te weten dat ik niet de enige en dat andere mensen houden van hun krullen ook geweest.

Murray: En hoe voelt dat je dochter [Rebeca heeft 3 kinderen] is verliefd op haar krullen op zo'n jonge leeftijd?

Serur: Ik ben zo trots! Op school, kan ze haar haar niet slijten, dus als ze thuiskomt wil ze dragen haar krullen uit de hele tijd! Ze is zo trots op mij, en mijn andere kinderen blijven vragen me wanneer zijn hun krullen gaan groeien, maar ze hebben steil haar als hun vader. Lol!

Dank je wel Rebeca te praten met ons en we kijken uit naar aanleiding van de Urban Curls verhaal meer! Als je ooit in Mexico-stad, zeker uitchecken haar salon en hen te vertellen we zei hallo! minder 3

Voor meer informatie over Urban Curls, volg ze op Facebook hier.

Alle foto's van @x_lazcano

Wilt u meer verhalen als deze? Stuur ons een mailtje en vertel ons waar we vervolgens moet het hoofd!

load...