10 mannen met natuurlijk haar om te volgen, vandaag | NL.Inspinre.com
De schoonheid

10 mannen met natuurlijk haar om te volgen, vandaag

10 mannen met natuurlijk haar om te volgen, vandaag

@pedro_smithh

Pedro verdient een vervolg van deze time lapse video alleen. Afgezien van dat, hij is waar je van tal van 'weer afgunst. Houd een oogje op zijn middelbare bladerdeeg, dat is, zoals te verwachten, absolute #GOALS.

Danndre_

Pagina Danilo André's is opgedragen aan zijn fotografie, maar zijn prachtige locs de neiging om de show te stelen. Zijn prachtige vrouw is een fellow natuurlijk zo goed, dus kijk uit voor haar leuke cameo's.

@mickymunday

Pagina Rapper Micky Munday 's is alles over zijn muziek, maar die hun ogen kunnen opstijgen die krullen? Check zijn freestyles, video's en benijdenswaardige rommelige knot boven op zijn pagina.

@sofligh

Artist @sofligh pagina gaat over inspiratie en kennis. Zijn doordachte berichten zijn de moeite waard reposting net als zijn volle, pluizige sluizen.

load...

@ShamoyPersad

Model Shamoy Persad is #HairGoals, #SkinGoals, #Fitspo en een paar andere hashtags zullen we voor onszelf houden. Ga snel naar zijn pagina om te controleren zijn het modelleren van foto's en leuke candids.

@JohnathanCelestin

Als zoete zang Johnathan Celestin 's niet een vervolg verdient, zijn krullen zeker doen. Geloof ons, u zult er geen spijt van het zien van zijn aanstekelijke glimlach en inspirerende bijschriften in uw feed.

@GrahamsNaturalCurls

Graham is een natuurlijke haar en beauty YouTuber u wilt was je BFF. Te volgen en zich abonneren op deze Duitse export, het is the next best thing.

@BennyHarlem

De kans is groot dat je waarschijnlijk gezien Benny Harlem en zijn dochter ongelooflijke haar rond de Internet. Zo niet, bereid zijn om snel screenshot en opslaan op uw filmrol. Volg Benny om informatie te krijgen op zijn aanstaande haarverzorging lijn in te stellen om in november te lanceren.

@_idemii_

Youtuber Demetri heeft universele haarverzorging tips je wilt toevoegen aan je arsenaal. Check zijn YouTube-kanaal, vooral zijn man broodje tutorial die is een perfecte luie dag go-to.

@ericjunior

Kunstliefhebbers en 4C curlies moeten geven @ericjunior een vervolg. Bonus: zijn schattige labradoodle, @labradoodlejefferey, maakt af en toe een cameo (en zijn krullen zijn vrij leuk, ook).

Hebben we vertrekken uit een van uw favoriete #MenWithCurls? Reageer hieronder en tag je favoriete accounts.

load...