11 onverwachte manieren om je minidraaien vorm te geven | NL.Inspinre.com
De schoonheid

11 onverwachte manieren om je minidraaien vorm te geven

11 onverwachte manieren om je minidraaien vorm te geven

Mini wendingen zijn gewoon erg klein wendingen (niet te verwarren met micro vlechten) en zijn meestal kleiner dan een potlood in diameter. Met de sterke stijging van het natuurlijke haar beweging, zijn meer vrouwen schommelen hen en met behulp van hun eigen lokken om ze te maken. Een van de beste manieren om een ​​zelf-versiering te doen is door het zetten van uw haar in kleine wendingen en gewoon knippen van de uiteinden. Of u wilt inkorten of rock een langdurige beschermende stijl met weinig stress, mini twist zijn de weg te gaan. Mini wendingen zijn niet zo beperkt in styling als velen denken, dus we hebben zeven video's met 11 onverwachte stijlen opgesteld om te laten zien hoe u uw mini wendingen schommelen.

Nooit overwogen het zetten van uw mini wendingen in Curlformers? Blijf lezen.

11 Manieren om Mini Twists Style

Curlformers

Eerlijk Erica laat ons zien hoe ze creëert een mooie stijl op Curlformers. Dat klopt, zal Curlformers ziet er geweldig uit op mini wendingen! Alles wat ze nodig zijn de Curlformers, een leave-in conditioner, en een vlinder clip. Ze begint met twee weken oude wendingen en past water en haar leave-in. Dit mengsel is gewoon haar instelling lotion zoals je zou gebruiken voor een gewone roller set. Je eindigt met prachtige, krullend, springkasteel wendingen die ziet er geweldig uit voor rubriek om te werken en post op de stad!

load...

Volumineuze Flirty paardenstaart

Naptural85 laat ons zien hoe je een lange, krullende krijgen, vloeiende paardenstaart met mini wendingen. Ze gekruld haar wendingen met flexi staven ze hun veerkracht en beweging te geven, maar de echte sleutel tot deze lange paardenstaart is het maken van twee staartjes! Fake 'em out, terwijl je wow ze met een rommelige, schattig, lang, en ultra-flirty paardenstaart. Zeer geschikt voor de middellange tot lange mini wendingen.

Side Bun

Mstanish1 deelt haar mooie uitstraling die ons een voller broodje met Marley haar voor mini wendingen geeft. Ze begint met een flexi staaf set om haar haar te rekken, evenals geef het wat krullen en volheid. Haar wendingen zijn in al bijna drie weken en nog steeds ziet er geweldig uit. Ze kan de stijl duren nog langer door het opnieuw doen van de perimeter. U kunt ook rock een dikke hoofdband of sjaal langs de randen te verbergen de nieuwe groei is een middel van lage manipulatie. Met platte wendingen en pinning ze eindigt met een rommelige, krullend, en prachtige kant broodje, dat is perfect voor elke gelegenheid.

Bantu Knot Out

Bantu knopen zijn een geweldige manier om warmte-vrij krullen te krijgen en een nog betere manier om volheid toe te voegen en te doen herleven uw mini wendingen als ze een beetje aan de slappe kant of het krijgen van kroeshaar. DiscoveringNatural toont ons wat te doen wanneer de wendingen zijn op hun laatste benen, maar je bent niet klaar voor wassen dag of om opnieuw te beginnen. Slechts een combinatie van twee of meer en Bantu knoop hen!

Updo

Wie houdt er niet een elegant opsteekkapsel lief te hebben? Ja, zelfs met mini wendingen kun je de sexy opsteekkapsel met slechts een paar items onder de knie en NaturalMetra toont ons precies hoe het te bereiken. Als je kunt plat twist, roll, en pin dan kunt u een perfecte stijl voor elk evenement te creëren.

5 Gemakkelijk Styles

We houden allemaal van een eenvoudige, snelle en leuke stijl die ons van punt A zal naar punt B in een kwestie van minuten, maar soms onze haar zal niet meewerken. Kijk AnnisaLiMara creëren vijf super eenvoudige stijlen met haar spray fles en drukke kleine vingers die zal net wat je zocht uit pull rug naar updos. Ze volledig heeft u gedekt!

load...

Godin Twist

AskpRoy laat een vrij uniek godin vlechtwerk dat hoort melkmeisje deel godin maar één kant naar buiten en gedeeltelijk los. Een geweldige look voor een avondje uit, dat alleen vereist een paar haarspelden en een aantal platte draaien. Ze is op zoek naar volume, zodat haar platte draaien is niet strak en zou grenzen rommelig, maar in een chique manier. Als u van de flirterige blik van pony in je ogen dan moet je aan deze stijl te proberen. Snelle en natuurlijk mooi.

load...