11 producten om je prom haar te laten duren | NL.Inspinre.com
De schoonheid

11 producten om je prom haar te laten duren

11 producten om je prom haar te laten duren

Het is geen geheim dat soms moeten we een beetje harder werken om onze krullend haar te krijgen om te doen wat we willen, en met evenementen zoals prom en bruiloften naderen, en we zijn hier om de zorgen uit uw prom prep. Hier zijn 10 producten die uw prachtige prom 'zal maken heb de hele nacht blijven!

11 Producten voor Duurzame Prom kapsels

DevaCurl Frizz-Free Volumizing Foam  

Gebruik dit voor: Roller Set Curls

We houden allemaal van big hair, maar niemand wil grote kroezen dus als je stijl is over het volume van het juiste product zal een sleutelrol spelen.

Een Best of the Best van NaturallyCurly.com 2013 Winner, DevaCurl Frizz-Free Volumizing Foam is een zeker halen voor die de hele dag, medium tot blijvend sterke greep om u alle definitie te geven voor je krullen, rollen, en golven.

load...

SheaMoisture Yucca & Baobab Volumizing Conditioner

Gebruik dit voor: Roller Set Curls

Soms moet je om te beginnen vanaf het begin. Als je fijn haar, vervolgens met behulp van SheaMositure's Yucca & Baobab Volumizing Conditioner zal helpen dikker en volume toe te voegen aan uw lokken voor big hair, zonder het gewicht. Je haar zal gaan van slap vol lichaam. Het zal ook je haar geven alle kracht die het nodig heeft om gezond te blijven.

TIGI Totally Baked Hair Meringue

Gebruik dit voor: Roller Set Curls

Dit product is een drievoudige bedreiging te plat haar. TIGI Bed Head Candy Fixation Totally Baked Volumizing en Prepping Hair Meringue zal je haar het ruim, het volume en textuur u nodig heeft voor big hair die zal duren geven. Dit product bestrijdt luchtvochtigheid en zal u de vorm die u zoekt in je krullen, rollen, en golven te geven.

Mixed Chicks Straightening Serum

Gebruik dit voor: Sleek & Straight Prom Hair

Niemand zegt dat je niet een krullend meisje rockende steil haar voor prom zijn. Als u de steile look wilt dan hier is een lijst die je krijgt wat je nodig hebt, zonder nadelige gevolgen voor uw lokken.

Warmte beschermers zijn noodzakelijk en heilzaam dus niet eens na te denken over het schommelen een rechte stijl zonder hen. Een studie van een paar jaar geleden van de Universiteit van Manchester gevonden die sturing uit de buurt van water op basis van warmte beschermers was de beste en in plaats daarvan op zoek naar ingrediënten met oliën en oplosmiddelen.

Spray Ion bescherming tegen hitte

Gebruik dit voor: Sleek & Straight Prom Hair

Ion Heat Protection Spray is een favoriet bij natuurtalenten als het het haar tegen warmte schade beschermt en laat je haar met glans en lichaam. Het is ook 100% veganistisch zonder parabenen.

load...

Ouidad Climate Control Warmte en vochtigheid Gel 

Gebruik dit voor: Defined Prom Curls

We willen dat die gedefinieerde krullen, rollen, en golven om lang in de kleine uurtjes van de ochtend dus check out deze producten gemaakt om je haar prachtig te houden.

Deze gel wordt het vocht uit vocht en voorkomen dat uw strengen uit te breiden. Het is de keuze van een Editor's door NaturallyCurly.com voor 2014, dus weet dat het een geweldig product om het werk te doen en houd je haar er perfect.

Krullend haar Solutions Curl Keeper

Gebruik dit voor: Defined Prom Curls

Krullend haar Solutions Curl Keeper is Keus ander Editor's door NaturallyCurly.com voor 2014. Het doodt kroezen en zorgt voor mooie krullen zonder droogheid. Met het product dat wordt geformuleerd voor alle krullen, kunt u al uw texturen te beheersen met deze.

Oyin handgemaakte haar Dew

Gebruik dit voor: Frizz gratis Prom Curls

Niets is erger dan kroezen op prom dag. Dit is niet de tijd voor een bad hair day. Deze conditionering leave-in is romig en licht genoeg voor dagelijks gebruik, maar de echte belofte is in het vocht dat zeker is om het kroezen weg de hele nacht lang. Dit Editor's Choice Best of the Best in 2013 door NaturallyCurly.com product zal wakker je krullen en geef ze leven.

Karen's Body Beautiful Sweet Ambrosia leave-in conditioner

Gebruik dit voor: Frizz gratis Prom Curls

Dit geweldige product, wat ook Choice een ander Editor's door NaturallyCurly.com voor 2014 zal je krullen geven en spoelen het vocht die het nodig heeft gehydrateerd en prachtig zonder kroezen te blijven. Als u weelderige stralend haar op prom wilt, dan is dit uw product.

DevaCurl Flexibele-Hold Hair Spray

Gebruik dit voor: Long Lasting Curls

Een ieder die het product is van essentieel belang voor prachtige prom haar om op hun plaats blijven. Deze holding spray is een Best of the Best van NaturallyCurly.com in 2013 voor een reden. Het geeft uw coils schijnen, blijvende definitie, en flexibiliteit. U zult hold en tastbaar krullen hebben de hele avond.

Kinky-Curly Curling Custard

Gebruik dit voor: Long Lasting Curls

KCCC won niet alleen de Editor's Choice Best of the Best in 2013 door NaturallyCurly.com, maar 2014 zo goed! Het is ook een goede keuze voor krul clumpage, vocht en glans die zullen helpen om uw avond onvergetelijk en perfect te maken.

load...