14 redenen om natuurlijk te blijven | NL.Inspinre.com
De schoonheid

14 redenen om natuurlijk te blijven

14 redenen om natuurlijk te blijven

Voor mij persoonlijk, naar de salon kreeg veel te expensive-- Ik wilde mijn eigen haar te leren, en ik hield absoluut de veelzijdigheid van natuurlijk haar. Als u de beslissing om natuurlijke gaan, zorg ervoor dat het uw eigen beslissing en niemand druk je. Vergeet niet dat dit is uw haar en uw reis. Hier zijn een paar redenen waarom je zou willen om te gaan natuurlijk:

1. Wilt u een verandering

Dit kan zijn van het hebben van steil haar de hele tijd om te willen een ander uiterlijk. Als u op zoek bent naar een verandering, zal je krijgt zeker dat met natuurlijk haar. Als je moe van dezelfde stijl zijn keer op keer, kan het gaan natuurlijk je eindeloze mogelijkheden om tegemoet te komen aan die verandering die je zoekt.

2. Korte metten met de Europese en westerse normen van schoonheid

Toen ik jonger was, was ik geleerd dat steil haar was de standaard voor schoonheid en evenwicht. Kinky en coily haar was niet zo mooi, of passend geaccepteerd. Maar nu. Natuurlijk haar is overal! Bedrijven willen een deel van de beweging, modellen en ontwerpers zijn voor, en de standaard van “wat is mooi” is aan het veranderen. Steil haar, wat? Steil haar, wie?

load...

3. Gezonder voor u

Niets tegen relaxers en andere verwerkingsmethoden, maar agressieve chemicaliën zijn gewoon niet gezond voor je. Het maakt niet uit hoe de doos is suiker-gecoat met toegevoegde oliën, kruiden en leuke foto's, het is nog steeds een agressieve chemische stof die uw gezondheid van invloed kan zijn op de lange termijn.

4. Embrace nieuwe groei

Voorbij zijn de dagen van bang voor nieuwe groei. Als u op zoek bent om te bereiken en de lengte te behouden, zult u verheugen als nieuwe groei verschijnt!

5. Haar veelzijdigheid

U kunt er 4 verschillende vrouwen in één week! Flat gestreken Beauty, Afrostatic Diva, Leeuwin Blowout en Woeste Female Twistout. Met de juiste zorg, kan natuurlijk haar echt geven u elke stijl die je voelt voor iedere dag die je maar wilt.

6. Flexibiliteit voor de vorige levensstijl conflicten

Voor iedereen zwemmers, sporters, en yoga meesters, zou dit een grote verandering voor u. Het enige ding dat je gaat doen, is zweet als je oefenen. Ja, dat is zeker onvermijdelijk. Natuurlijk haar kan zeker geven u de veelzijdigheid om dagelijks wassen of je haar voor de oefening stylen. Ook als u on-the-go, gaat natuurlijk heeft grote mogelijkheden voor styling: wassen n go, afro, broodje, enz.

7. Je zult echt leer je haar

Toen ik was ontspannen, ik heb nooit de zorg van mijn haar. De reden was niet omdat ik niet het gevoel dat het of niet wist hoe, maar omdat ik daar iemand had die kon doen het gewoon voor mij. Zodra ik natuurlijk ging, was er geen salon ging ik naar die wist hoe natuurlijke haar te doen (waarschijnlijk zijn nu veranderd of kon gewoon mijn stad geweest). Dus ik werd gedwongen om echt te leren mijn haar. Wanneer u natuurlijk gaan, zul je leren dat niet iedereen natuurlijk haar kan doen. Niet iedereen zal weten hoe we nog de zorg voor natuurlijk haar. Dus het is aan jou om je haar te leren. Wie beter om je haar te doen, dan jij? Wees je eigen haar goeroe. 

8. Tijd en geld besparen

Anders dan geld te besparen op naar de salon wekelijks, gaan natuurlijk kunt u veel geld besparen. Tenzij u een product junkie of je letterlijk een wassen dag vol olie na kruiden na behandelingen nadat alle andere behandelingen, met natuurlijk haar is niet zo duur. Het enige wat je nodig hebt is een shampoo en / of co-wash, conditioner, leave-in, styler, en schuifspelden (veel en veel van hen). U kunt andere producten hebben, afhankelijk van uw styling en haarverzorging voorkeur, maar dat is eigenlijk het.

load...

9. Pride in afrotastic geschiedenis

Als je naar de geschiedenis van natuurlijk haar, dan zal natuurlijk zou zeker iets voor jou. Persoonlijk, ik hou van de geschiedenis en de tijdlijn van Black Hair en hoe het zich ontwikkeld door de geschiedenis aan de huidige tijd. Het hebben van natuurlijke haar maakt me het gevoel dat ik deel uitmaak van een grote geschiedenis. Mijn haar is geweldig wortels (pun intended) en dat maakt me zo trots afrotastic te zijn in mijn eigen recht en geschiedenis.

10. Groot gevoel in natuurlijke gemeenschap

Wanneer u natuurlijk, zult u een hoop zusters, tantes, mommas, en zelfs broers erven. De natuurlijke haar gemeenschap is zeer gastvrij en vol van liefde als het gaat om naturals newbie en degenen die overwegen te gaan natuurlijk. U kunt deelnemen aan natuurlijk haar groepen op Facebook, chat in forums, voeg uw opmerkingen en adviezen over natuurlijk haar online publicaties, of zelfs check out de familiale sfeer van de natuurlijke haren op andere social media sites. Het hebben van natuurlijk haar wordt geleverd met een familie die bereid zijn om u te helpen bij je gezond haar reis.

11. Inspire de volgende generatie

Uw kleintjes willen al te zijn, net als mama! Uw dochters, nichten, en grand-baby's zijn zeker op zoek naar jou om te zien wat voor u belangrijk is. Wanneer u uw eigen haar te omarmen, zullen ze zien dat natuurlijk haar betekent gratie en schoonheid. Zij zullen leren om hun eigen krullen, rollen, knikken, en dutjes houden vanaf het begin van hun leven. Help hen de eerste stap in hun haar liefdevolle bij het zien van je houdt van je eigen natuurlijke haar te nemen.

12. Controle onze economie en bedrijfskunde

Serieus! Zie je hoe veel bedrijven die willen deelnemen aan het natuurlijke haar industrie te nemen? Het merendeel van de bedrijven zijn bakstenen en mortel te onderscheiden, maar er zijn stijgende en opkomende bedrijven die zijn zwart en natuurlijk haar eigendom. Is dat niet iets te vieren in zijn eigen recht ?!

13. Feel uniek en speciaal

Vandaag de dag is natuurlijk haar gezien als iets zo uniek en speciaal van iedereen die langskomt. Of je natuurlijke haar is vloeiend en veerkrachtig of pluizig en overvloedige, natuurlijk haar is in principe mooi. Mensen willen je haar aanraakt, praten over je haar, vragen u vragen over uw haar, en zelfs ruiken je haar (serieus, had ik dat gebeuren voordat). Natuurlijk haar is iets dat wordt geprezen over en hield op. Het lijkt zo nieuw voor andere culturen en zelfs sommige van ons. Natuurlijk haar is het nieuwe meisje in de stad en iedereen wil een stukje van haar.

14. Gevoel van vrijheid en acceptatie

Ik zeg niet dat ontspannen haar houdt u gebonden en geketend, maar het is iets over te gaan natuurlijk, dat maakt je bevrijd voelen. Het is uw eigen haar dat groeit uit je eigen hoofd en je dat te accepteren! Je haar is op het schema dat u hebt ingesteld voor haar en niet op een andere tijd schema. Je geeft je haar de vrijheid om kroezen als zij dat wil, weer als ze groeit, en de lente voor onbepaalde tijd. Er zijn geen grenzen aan natuurlijk haar! Alles kan, zolang je haar accepteert worden bereikt.

Als u de beslissing om natuurlijke gaan, zorg ervoor dat het uw eigen beslissing en niemand druk je. Vergeet niet dat dit is uw haar en uw reis. Maak de juiste keuze voor jou alleen.

Dit artikel werd oorspronkelijk geschreven door Christina via GlobalCoutureblog.net en gepubliceerd op CurlyNikki.

load...