2018 is het jaar van de krul | NL.Inspinre.com
De schoonheid

2018 is het jaar van de krul

2018 is het jaar van de krul

Meer dan enig ander jaar voordat het 2012 is het jaar dat krullend haar van alle soorten kwam op de voorgrond. Dit was het eerste jaar dat professionals op het gebied van natuurlijke haarverzorging kregen een open platform voor eens en voor altijd dat niet alleen is natuurlijk haar beheersbaar te bewijzen, maar het is HAUTE hier!

De hier dat ik heb het over is op de 2012 American Beauty Show (ABS), in McCormick Place in Chicago. Voor de eerste keer op het evenement, een paviljoen met natuurlijke haarverzorgingsproducten die voldoen aan de behoeften van meerdere lagen naturalistas maakte zijn aanwezigheid bekend en goed vertegenwoordigd. TextureMedia werd gekenmerkt door een paviljoen aandacht voor de veelsoortige vrouw: zij die heeft gekozen voor de romige scheur (. Aka relaxers) te schrappen om te ontdekken en te omhelzen haar natuurlijk haar textuur, of het golvend, krullend of kinky.

load...

Het veranderen van de structuur Hair Care Market

Conventionele haarverzorging praktijken en producten, in het bijzonder in etnische haarverzorging, zijn uitgeschreven geroepen door vrouwen van alle etnische groepen die er genoeg met de schadelijke effecten van relaxers en andere chemische stoffen in hun haar. Daarnaast is steeds meer bewijs telkens weer bewezen dat er schadelijke effecten van het gebruik van relaxers en chemicaliën, vaak met zeer ernstige en onomkeerbare gevolgen. Dus wat is een krullend meisje te doen? Voer TextureMedia.

TextureMedia is de eerste sociale media bedrijf voor krullend meisjes overal en de bedrijven die van hen houden. Deze innovatieve onderneming beschikt over meerdere natuurlijk haar fora, zoals NaturallyCurly, CurlyNikki, CurlStylist, CurlMart, Curls On The Go en dergelijke, waardoor krullend meisjes overal een open bron voor informatie, curl ondersteuning en een markt voor haarverzorging productlijnen die aansluiten op hun unieke stijl keuzes, en niet andersom.

TextureMedia biedt ook zakelijke kansen voor ondernemers die op de uitdagingen van de krul markt en het ontwikkelen van kwalitatief hoogstaande haarverzorging systemen speciaal ontworpen voor de natuurlijke haarstructuur. Merken zoals Jessicurl, UseMe, krullend haar Solutions, DNA (die, naar mijn mening, was slecht tot op het bot), evenals anderen hadden hun hoogtijdagen bij America's Beauty Show, het opleiden en het opheffen van de sluier van onwetendheid over het onderhoud van multi -textured haar.

Het opleiden van Future Texture Stylisten

Bij ABS 2012, The TextureMedia paviljoen uitgedaagd traditionele normen van de haarverzorging door hun loutere aanwezigheid op de show, en vervolgens de lat naar een nieuw niveau door hun stellaire presentatie van de diversiteit van haar texturen. En jongen, deden ze werken het! Natuurlijke haarverzorging platform kunstenaars en hun modellen vakkundig toonde de juiste technieken in de zorg voor multi-haarstructuur, en stylisten die deze presentaties aanwezig waren in voor een traktatie en een permanente educatie dat geld kon gewoon nergens anders te kopen.

load...

De uitdaging om alles was duidelijk en beknopt: het geld maken van de mogelijkheden die u zoekt in uw salon zijn ofwel gewonnen of verloren door uw bereidheid om deel te nemen en het onderhoud van uw natuurlijke haren klantenkring. Natuurlijke roodharige dames zijn niet te worden gevreesd en keerden zich af van uw salon, maar moeten worden gezien als iets fel, vet en mooi.

Naturalistas uit de hele wereld kunnen hevig loyaal aan het haar zorgprofessional bereid verder te gaan dan hun angsten en leren hoe om goed voor natuurlijke en de overgang haar met behulp van de juiste vaardigheden en producten die ontworpen zijn met hun unieke behoeften in het achterhoofd zijn. TextureMedia's leveranciers kwam met dat en nog wat.

Het zal tijd worden

Het platform etappe was haute, en dus waren de modellen. 'Frohawks, draaien, krullen, golven en meer werden vormgegeven, gedroogd en vervolgens geprofileerd op de baan, en ze waren geweldig. Als mensen geslaagd voor de Texture Pavilion, konden ze niet helpen stoppen door en te informeren over wat er gaande was. De reacties varieerden overal tegen nieuwsgierige blikken te shockeren tot regelrechte bewondering en looks die riep: “Het is hoog tijd!”

Het was een gebeurtenis die veel te laat was, een viering van diversiteit, en niemand was uitgesloten. Steil, golvend, krullend, kinky krullend en coily - er was een plaats voor iedereen bij de American Beauty Show. Het enige wat je moest doen was te brengen een open geest, en (natuurlijk) uw zak boek, omdat de deals te vloeiden, zoals alleen een beurs kunnen presenteren.

Mijn tijd was er meer dan veel te vroeg, want ik heb geleerd dat vocht is het belangrijkste ding om een ​​krul, en dat er een manier om een ​​product op je haar dan om gewoon slap het op uw hoofd. En wist u dat de meeste mensen zijn te hardhandig met de toepassing van het product? Omdat de meeste van hen geconcentreerd zijn gemaakt, hoeft u niet te veel te gebruiken om het juiste effect te krijgen! Je hoeft alleen maar te worden opgeleid door uw stylisten, en uw stylisten moeten goed worden opgeleid door de bedrijven die de producten die je liefde te maken.

Bij ABS, stylisten worden nu van bewust dat de naturalistas van vandaag de dag zelf zijn het opleiden van gemaakt. Bedrijven zijn te luisteren naar u, dames. YouTube, Facebook groepen en Twitter heb je je platform gegeven. Mensen zijn aandacht en de bouw van een nieuw niveau van de industrie van uw behoeften als ze onderzoeken en ontwikkelen van nieuwe en betere producten aan de structurele behoeften van natuurlijk haarstructuur te voldoen. Jouw haar.

Personal Lessons

Als gast social media gastvrouw, mijn doel was om u een spel door spel uitzicht op de prachtige en baanbrekende gebeurtenissen die werden ontvouwen bij ABS geven. Dit was de geschiedenis (of Curlstory) in de maak, als onze structuren werden niet langer gezien als iets wat je moest controleren, maar eindelijk werden omarmd als iets dat liet zien dat je in controle. Ik was zo trots als een naturalista te hebben meegemaakt en gedeeld met u, hetzij door Facebook of tweet; Ik wilde dat je om daar te zijn.

In het midden van de gebruikelijke freestylers en profilers, de movers en shakers van de Amerikaanse beauty industrie die hun ding deden op de American Beauty Show, waren er een aantal nieuwe kinderen op het blok: de bedrijven, platform kunstenaars en modellen van TextureMedia. En met hen kwam het aanbreken van een nieuwe dag: de dag van de natuurlijke schoonheid. Maar dan, het is niet echt een nieuwe dag, maar een die veel te laat.

Zoals ik al vaak heb gezegd aan mijn vrienden op Facebook, en zoals ik nu met u delen, mijn nieuwe vrienden: Being natuurlijk is natuurlijk. Het is wanneer je zo gewend geraakt aan wordt veranderd en toegevoegd aan, en strekte zich uit van de maatregel, zodat u kunt lijken om mooi te zijn, dat dit steeds natuurlijk, dat we zoveel vieren, is iets nieuws. Dit is niet iets nieuws. We zijn niet iets nieuws. We hebben altijd geweest. Het is gewoon dat nu, wetenschap maakt ons bewust van de schade die we hebben gedaan om onszelf door zich iets anders dan wie we zijn bedoeld om te worden - NATURAL. En ik vind het heerlijk om wie ik ben.

Om een ​​lyrisch citaat uit "Sister Act 2": Als u iemand wilt zijn, als je ergens naartoe wilt, kun je beter wakker worden en aandacht.

load...