3 edge growth remedies (die ik in werkelijkheid heb geprobeerd) | NL.Inspinre.com
De schoonheid

3 edge growth remedies (die ik in werkelijkheid heb geprobeerd)

3 edge growth remedies (die ik in werkelijkheid heb geprobeerd)

De strijd om terug te groeien mijn randen is een strijd geweest; voor de laatste paar jaar heb ik speciale aandacht besteed aan hen.

De eerste vraag die ik moest mezelf te vragen was: “Hoe hebben ze zo dun in de eerste plaats?” Ik heb niet een dermatoloog of trichologist nodig om me te vertellen het antwoord, omdat het eenvoudig was. Ik heb Traction Alopecia.

Als jong volwassene, heb ik geëxperimenteerd met kleur, relaxers, vlechten, strakke paardenstaart en bleekmiddel. Op zijn beurt, het maakte mijn fijn, krullend haar zwak en beschadigd. Het begon af te breken, en in plaats van het doen van een grote Chop, ik droeg een naai-in weven om de overgang. Ik liet mijn haarlijn en een hoefijzer deel aan de voorkant van mijn hoofd (voor het mengen doeleinden).

Echter, mijn weave was een zegen en een vloek. Het was een zegen, want elke keer als ik zou krijgen een 'touch-up' enorme groei zag ik. Mijn hairstylist was geweldig over het geven van me frequente afwerking, het verwijderen van opbouw en diep conditionering mijn haar vóór de installatie van een nieuwe. De vloek kwamen voor mijn haar niet geven van een pauze. Ik was volhardend op het dragen van een weefsel tot al mijn doodlopende weg waren - grote fout. De spanning en het gewicht van mijn extensions langzaam vernietigd mijn randen waardoor ik met lang haar en een verdwijnende haarlijn.

load...

3 Edge Groei Remedies Ik heb geprobeerd

Hoewel de gezondheid van mijn haar drastisch is verbeterd, ik ben nog steeds op jacht naar de perfecte groei rand remedie. Hier is wat ik tot dusver heb geprobeerd...

Organic Root Stimulator Bemesting Serum (ORS)

Tot op de dag, ik heb niets gevonden zo effectief als deze formule te zijn. Deze lichtgewicht serum stimuleert de hoofdhuid, de groei stimuleert en schilfert verstopte follikels. Een van de grootste voordelen was dat ik het twee keer per dag zou kunnen gelden, zonder te verzwaren mijn krullen. De andere was dat het werkt! Ik zag edge groei snel en de effecten duurden maanden nadat ik gestopt met het gebruik ervan.

De ORS Bemesten Serum bevat krachtige uittreksels uit knoflook, paardestaart, brandnetel, aloë vera en het stimuleren van paprika-extract. Koper wees gewaarschuwd: Was uw handen na het aanbrengen! Het maakt steken als je het in de buurt van uw ogen (eerste hand ervaring).

Essentiële oliën

Ergens vorig jaar, zag ik een YouTube-video van SunKissAlba over haargroei. In de video, noemt ze de toevoeging van bepaalde essentiële oliën om haar haar producten. Het klonk als een geniaal idee, dus begon ik doe het ook. Sommige van mijn favoriete essentiële oliën in mijn shampoos, conditioners op te nemen en leave-in conditioners, zijn:

  • Rosmarijn
  • Pepermunt
  • Tea tree olie

Deze essentiële oliën zijn effectief in het stimuleren van de haarzakjes en het verhogen van de bloedstroom naar de hoofdhuid.

Hoofdhuid Massages

Elke avond voor het slapen gaan, ik trakteer ik mezelf op een 3-5 minuten hoofdhuidmassage. Het verhoogt de bloedstroom naar de hoofdhuid; ik normaal gesproken voorzien van een extra vorm van behandeling, terwijl ik ze te doen. Voor een paar maanden, ik gemasseerd de SheaMoisture Jamaican Black Castor Olie Versterken Grow & Restore Hair Serum op mijn hoofdhuid. Maar omdat ik beschouw mezelf als een at-home chemicus, zal ik een paar druppels rozemarijn en pepermunt toe te voegen voor extra stimulatie. Ik ben momenteel probeert ook Tropic Isle Living Strong Roots Red Pimento haargroei Oil als een ander alternatief.

load...

Let op: Edge Groei update | Tropic Isle Living Red Pimento haargroei Oil

Wat is uw favoriete remedies voor edge groei? Deel met ons beneden in de commentaren.

load...