3 natuurlijk haar kijkt door tante Jackies | NL.Inspinre.com
De schoonheid

3 natuurlijk haar kijkt door tante Jackies

3 natuurlijk haar kijkt door tante Jackies

Wanneer die koude weersverwachtingen verrekening je droge curl-waarschuwingen, wees maar niet bang. Alles wat je nodig hebt om je haar gehydrateerd en op zoek super schattig is de juiste producten.

Het voelen van deze prachtige looks? Wij zijn ook! Meer informatie over deze krullend haar producten hieronder:

The Two-Strand Twist

Aunt Jackie's Curl La La definiëren Curl Custard houdt krullen grondig gehydrateerd en gedefinieerd. Als het schijnen die u zoekt, dan zul je hoe mooi dit vla versterkt de natuurlijke glans van uw textuur.

Om de look, sectie krijg je gehydrateerd haar in twee delen (halverwege achterkant van je hoofd). Flat-draai de voorste gedeelte, te beginnen met een kant gedeelte boven het hoogste punt van je wenkbrauw, of de boog. Draai totdat je geen haar lopen en dan laat je krullen volledig opdrogen. Om de look compleet, ontrafel je wendingen en voorzichtig pluis ze met je vingers of een haar pik.

load...

Cornrows & Top Bun

Aunt Jackie's Do not Shrink Lijnzaad verlengen Curling gel is de beste vriend van een krullend meisje. Waarom? Deze gel geeft die strakke krullen en spoelen vocht en tegelijkertijd hen te helpen hun rek handhaven zonder op curl gezondheid.

We houden van cornrows en top broodjes. Om deze klassieke looks te combineren, te beginnen met gehydrateerd, doorsnede haar. Brei dan in de curling gel aan de zijkanten van je haar flat wendingen aan de zijkanten en de voorkant van je hoofd te creëren. Afhankelijk van de lengte en de dichtheid van je krullen, wilt u misschien krullend, geweven clip-in extensions toe te voegen voor de lengte en volheid. Om een ​​super leuke broodje te krijgen, terwijl je krullen zijn in de beschermende cornrows, voeg een faux gevlochten broodje naar de top van uw stijl. Zorg ervoor dat de uiteinden trimmen van uw extensies als u ze gebruikt om hen te helpen in combinatie met uw eigen haar.

Sideswept krullen

Voor haar dat opperste vocht nodig heeft, bereiken voor Aunt Jackie's Curl Mane-onderhoud definiëren Curl Whip! Aangezien het is geformuleerd om diep in het haar streng, deze zweep is perfect voor krullend meisjes die een rijke moisturizer voor ingewikkelde stijlen willen.

Sectie uit de onderste helft van je haar. Vanaf de zijkant van je hoofd, boven beide oren, platte draai je je haar in een opwaartse beweging al rond je hoofd. Speld de uiteinden van de wendingen alvorens ze naar de twee-strengtwijningsrichting de voorkant van je haar. Zorg ervoor dat je je krullen volledig drogen. Vervolgens ontrafelen en speld die welke krullen opzij.

Krijg je haar plannen @ Aunt Jackie's krullen en spoelen vandaag!

Het Aunt Jackie's team houdt ons curlies en coilies. Ze bieden haarverzorging onderhoud en styling producten cocktails die we nodig hebben voor onze haren. De producten kunnen worden gekocht en beoordeeld op SHOP NaturallyCurly en selecteer Walmart winkels. Bezoek auntjackiescurlsandcoils.com en klik op de Store Locator voor een winkel in je buurt.

load...

Om te voorkomen dat die krullen en spoelen goed gehydrateerd en geliefd, abonneren op onze NaturallyCurly YouTube-kanaal en volg @auntjackiescurlsandcoils vandaag voor tips en product info!

Zoals altijd, blijf krullend!

Dit bericht is krullen en spoelen partnerschap een NaturallyCurly + Aunt Jackie's :)

load...