3 scheersets voor gekrulde en vrolijke mannen | NL.Inspinre.com
De schoonheid

3 scheersets voor gekrulde en vrolijke mannen

3 scheersets voor gekrulde en vrolijke mannen

Voor de meeste van de menselijke geschiedenis, hebben de mensen baarden gehad sinds eeuwig. Als instrumenten werden verfijnd, de ontwikkeling van het scheermes is ontstaan ​​en geboren scheren. Fast forward naar vandaag en mannen scheren om verschillende redenen: mode, netheid, godsdienst, werkgever of carrière eisen, of om een ​​partner aan te trekken. De rudimentaire scheermes heeft plaatsgemaakt voor vele merken, stijlen, technieken en doeleinden, maar voor sommige mannen kiezen welke ze beter zou passen is een beperkte aangelegenheid.

Mannen met krullend haar zijn meestal onderworpen aan elementaire scheren gebruiksvoorwerpen, zoals de meeste zijn ontworpen voor de straight-haired man. Als u denkt dat is geen probleem, dan zou je helaas verrast zijn. Krullend of coily-haired mannen vinden het scheren tot een gevecht en karwei, want geschoren haarzakjes hebben de neiging om curve terug, opnieuw in te voeren van de huid, en veroorzaken irritatie en bultjes wanneer u geen gebruik maakt van de juiste producten of techniek.

load...

Mijn Brotha zegt dat 50 tot 80% van de zwarte mannen leven met het probleem van ingegroeide haren, whiteheads, en bultjes dagelijks. Dit is meer dan een ongemak, omdat bultjes kunnen jeuken, branden, creëren littekens, en maken de hele ervaring verschrikkelijk. Dit heeft geleid tot enkele mannen om hun ingegroeide haartjes (die pijnlijk kan zijn) tweeze of vertrouwen op ontharingscrèmes, die de neiging beter te zijn dan scheermessen werken, maar bij verkeerd gebruik kunnen ze de huid irriteren en worden opgenomen in de bloedbaan.

Ik was geschokt toen ik vond deze informatie, maar toen ik begon na te denken over mijn vader en echtgenoot scheren problemen, drong het tot me dat deze problemen een oplossing nodig. Veel mannen lijden in stilte, maar er is geen noodzaak om nog langer. We hebben de top drie scheren kits die tegemoet te komen aan mannen met grof, krullend en coily haar. Dit is de perfecte tijd, als de vakantie is op ons en een van deze zou de perfecte gift onder de boom zijn!

Bevel Scheersysteem

Het Bevel scheersysteem is een 5-delige systeem om bultjes te verminderen en geven een minder pijnlijk scheren. Het Bevel scheermes is uniek, omdat het is ontworpen voor grof en krullend haar en gemaakt met de veiligheid scheerapparaten die alleen knippen op het niveau van de haren voor een meer comfortabele en gladdere scheerbeurt zonder rukken, trekken, of irritatie. Dit scheermes zal niet verstoppen, en zal een einde maken aan verkleuring en littekens die zoveel mannen gewend zijn. Het heeft een priming olie te beschermen, een das borstel om de haren te heffen, speciaal ontwikkeld scheercrème, double-edge veiligheidsscheermes en een herstellende balsem.

SheaMoisture Afrikaanse Zwarte Zeep Shaving Kit

Dit systeem heeft een focus te genezen en te corrigeren. Hun collectie bestaat uit mengsels van gecertificeerde biologische shea boter en Afrikaanse zwarte zeep met de anti-inflammatoire en antiseptische eigenschappen van tea tree olie. Dit helpt om te genezen en de huid te verjongen met elke scheerbeurt. Dit systeem heeft hydraterende boters dat ingegroeide haren zal kalmeren en te voorkomen dat scheerapparaten hobbels en brandwonden. Deze collectie omvat de volgende scheerproducten: zeep, scheerkwast, anti-aging crème en bump preventer, scheer creme, aftershave, huidbeschermer, en lotion. 

load...

Black Opal Anti-bump Shave System

Dit scheersysteem belooft bultjes verbannen en geef het scheerapparaat een hernieuwd vertrouwen in zijn huid en looks. Het is een 3-delige systeem met de anti-Bump reinigingsmiddel, Anti-Bump Scheergel en anti-Bump behandeling. Het systeem is gemaakt voor het opruimen bultjes en ingegroeide haren voorkomen de vorming van de effectieve exfoliërende microkorrels die dode huidcellen ingegroeide haartjes te voorkomen. Het claimt de baardhaar zachter voor een pijnloze scheren en snelwerkende formule bestrijdt bacteriën en vermindert de ontsteking.

Heeft uw vader, broer, of significante andere worsteling met bultjes, ingegroeide haren en irritatie?

load...