3 soorten pruiken voor beschermende stijlen | NL.Inspinre.com
De schoonheid

3 soorten pruiken voor beschermende stijlen

3 soorten pruiken voor beschermende stijlen

Van oudsher is de go-to beschermende stijlen voor de bescherming van onze delicate uiteinden en het behoud van de lengte hebben onze dierbare twist-outs en uitbreidingen geweest. Echter, onlangs in het natuurlijke haar scène hebben we een hernieuwde verlangen naar pruiken opgemerkt!

Toen onze Mommas en Big Mommas wiegde een pruik terug in de dag, was het overduidelijk om al dat er iets zeer eigenaardige aan de hand boven hun hoofdhuid. Pruiken waren de antithese van een “natuurlijke” look. Vandaag echter, pruiken zijn populairder dan ooit tevoren. Vrouwen zijn ze echt genieten omdat pruiken op zoek zijn naar meer natuurlijke, met veel meer aanpassen - en er is niet langer een dergelijke kritische taboe met hen verbonden. 

De YouTube-tijdperk heeft ons toegelaten om te evolueren naar een punt van verlangen transparantie in de manier waarop we verschillende stijlen van schoonheid transformatie te bereiken. Hoe meer informatie en visuele tutorials wordt gedeeld, hoe meer het aanvaarden we zijn geworden van pruiken als een veel voorkomende en populaire beschermende styling optie. Vrouwen echt genieten van de transparantie van het zien van een goede gewoonte pruik gemaakt en zet op. Plus de geavanceerde verbeteringen aan dergelijke naadloze aanpassingen, bereikt door de meest geavanceerde pincet technieken, zijn gewoon geweldig.

load...

Hier zijn de top 3 beschermende pruik opties die worden steeds meer en meer populair dankzij onze favoriet natuurlijk haar bloggers het creëren van een nieuwe styling competitie van onze eigen.

Foto Courtesy of @SalonPK

Niveau 1: U Part

U onderdelen zijn voor de pruik beginner, op zoek te wagen in een nieuwe beschermende styling pruik zonder duiken voorover in pruik grondgebied. Met de U deel al het haar wordt gevlochten beneden, met uitzondering van een beetje verlof uit dat schept een U deel. Het maakt het mogelijk voor een vrouw op te nemen een aantal van haar echt haar op hun gemak voelen, omdat ze met behulp van haar eigen natuurlijke haarlijn en hoofdhuid. U deel tutorials zijn zeer populair geworden onder veel natuurlijk haar bloggers ook.

Foto Courtesy of @SalonPK

Niveau 2: Lace Frontal

Lace frontals gebruik maken van haar gebonden in een zeer dunne en fijne kant, en doet een groot werk van het nabootsen van een natuurlijke haarlijn. Kant frontals kunnen de haarlijn aan te passen door middel van een “pincet” proces, om natuurlijke variaties te creëren. Dit is de go-to optie voor de vrouw die wil om het volume, de lengte toe te voegen of wil een andere kleur te proberen - terwijl de bescherming van al haar haar en niet uit het verlaten van een van te maken.

Foto Courtesy of @SalonPK

Niveau 3: Full Lace

Met volledige kant pruiken, kant van de voorkant is de basis voor het hele pruik, dus er is meer maatwerk in het hele pruik in termen van dichtheid. De volledige kant is voor die “Protective Diva” die wil laten zien en te laten zien met een beschermende stijl. Ze is van plan op het doen van een veel met haar pruik - het dragen van het half op, half naar beneden, paardenstaarten, plus nog veel meer - en de volledige kant geeft haar de meest veelzijdige mogelijkheden voor al haar esthetische doeleinden.

load...

Zoals altijd wanneer het schommelen een beschermende stijl, we moeten niet vergeten om goede haarverzorging gewoonten oefenen onder onze stijlen, dus we kunnen nog steeds doden, zelfs wanneer de extensies uit te komen!

Wilt u meer beschermende stijl tips?

Meld je aan voor de NaturallyCurly nieuwsbrief voor meer inspiratie!

load...