3 stappen die je moet zetten als je heilige graal stopt met werken | NL.Inspinre.com
De schoonheid

3 stappen die je moet zetten als je heilige graal stopt met werken

3 stappen die je moet zetten als je heilige graal stopt met werken

Ik weet zeker dat je door vele ups en downs zijn gegaan met je krullend haar producten - als je een die werkt u vast te houden en niet willen laten gaan vinden! Maar wat gebeurt er wanneer je begint te inconsistenties te zien in de resultaten van wat ooit gewerkt?

Maak je geen zorgen. Hier zijn drie super eenvoudige stappen te nemen om uit te vinden wat er kan gebeuren met de Heilige Graal.

Stap 1.

Zorg ervoor dat je haar is zo gezond als het kan zijn.

Stel jezelf de vraag: Heb ik een diepe toestand gedaan de laatste tijd?

Misschien is je haar is hunkeren naar een eiwit behandeling. Het zal niet zo goed te spelen met producten als het kan wanneer het niet goed in balans. Als je haar voelt broos of stro, zoals als het nat is, het is u te laten weten dat het vocht nodig heeft. Heeft uw haren voelen papperig of rekbaar als het nat is? Dan is het probleem een ​​gebrek aan proteïne.

load...

Een andere grote reden producten stoppen met werken is build-up, hetzij op je hoofdhuid of op uw strengen, die een indicatie dat het tijd is om te verduidelijken kan zijn. Voordat u uw vinger naar uw favoriete product, zorg ervoor dat deze dingen zijn onder controle voordat het winkelen voor nieuw product.

Stap 2.

Onkruid uit het probleem product.

Dus je hebt dat je haar heeft een balans van vocht en eiwitten en hebben geprobeerd een reinigende shampoo gemaakt, maar u nog steeds problemen met uw routine. Nu is het tijd om te beginnen met het onderzoek van uw producten. Begin met aandacht te besteden aan uw reiniger en conditioner in de douche, evenals hoe je haar voelt nadat u deze combinatie heeft toegepast.

Heeft uw haren voelen kroes of ontdaan na het gebruik van uw cleanser? Het is misschien te hard zijn. Als je haar voelt zwaar of slap na uw conditioner, kan de ingrediënten te zwaar zijn voor uw dichtheid. Wanneer uw regime bestaat uit meerdere producten, wilt u een product te verwijderen op een moment om te bepalen welk product het probleem veroorzaakt. Onderzoek uw komende wasbeurt dagen nauw samen om te bepalen welk product is het geven van je haar problemen.

Stap 3.

Vind uw vervanging.

Zodra u het product of de producten die geven u negatieve effecten hebben geëlimineerd, is het tijd voor stap 3. Het vinden van een nieuwe heilige graal product is nooit een eenvoudig proces, en kan een van de meest ontmoedigende van de drie stappen zijn. Hoewel er geen exacte methoden om het vervangen van een oud product, een trefzekere manier om ervoor te zorgen dat u niet dezelfde fout maken weer is om een ​​lijst van de huidige producten en de belangrijkste ingrediënten op te nemen. Door dit te doen kun je beginnen om te bepalen wat het eens met je haar en wat niet, dan voorkomen dat in je volgende artikel.

Vaak, een ingrediënt niet meer werkt is het gevolg van veranderingen in uw omgeving, zoals hitte en vochtigheid en de effecten daarvan op ingrediënten zoals glycerine of honing.

Hopelijk zullen deze snelle stappen helpen om uw volgende product falen een beetje minder stressvol.

Heeft u ooit een product stoppen met werken voor u gehad? Laat het ons weten in de commentaren.

Voor updates over onze nieuwste artikelen, volg ons op Facebook.

load...

Als wat u ziet? Voor meer artikelen zoals deze, meld je aan voor onze nieuwsbrief!

load...