5 dingen om te doen als je haarlokkers breken | NL.Inspinre.com
De schoonheid

5 dingen om te doen als je haarlokkers breken

5 dingen om te doen als je haarlokkers breken

Lasandra Barksdale gegraven in haar tas en haalde 4-inch-lange loc.

"Ik trek op hen, dus ik weet dat ik mijn eigen ergste vijand", zegt Barksdale, die locs heeft gehad voor acht jaar, en wil hen groeien tot butt-length.

Als u dreadlocks hebt, heb je waarschijnlijk gehoord over de gevreesde breuk scenario. Je maanden of jaren doorgebracht ertoe te bewegen op een bepaalde lengte, dus als ze afbreken, kan het behoorlijk schokkend. Hier zijn vijf dingen te doen als je locomotieven te breken, zodat u kunt weer op de rails te krijgen.

1. Wees niet te boos

De eerste keer dat een van uw locs te breken, krijg je misschien behoorlijk overstuur. Aangezien deze look kost wat tijd om te cultiveren, kan het frustrerend zijn als je de gevreesde breuk resultaat te krijgen. Of het nu een kleine pauze of veel van breuk, kan het schokkend. Niet al te boos hoewel, want er zijn dingen die je kunt doen om deze situatie te verbeteren.

load...

2. Zoek uit waarom

Afgezien van het omgaan met het breken door het controleren van je emoties over de zaak, vinden waarom is de cruciale volgende stap. Als uw locs zijn af te breken is er vaak een oorzaak onderzoeken waard. Bent u toe te trekken uw stijlen te strak? Bent u het wassen van uw locs te vaak en te drogen ze uit? Wilt u meer dagelijks vocht nodig hebben omdat ze broos en droog zijn geworden? Als u de oorzaak van het probleem kan vinden, kan het nuttig zijn in de toekomst. Als droogte is uw probleem, probeer Soultanicals Hair Sorrell Knappylicious Kinky Drink, Cantu Moisturizing Twist & Lock Gel of TGIN Twist & Cream definiëren.

3. Bevestig

Het goede nieuws is dat je je kapot locs kunnen terugplaatsen. U kunt gaan naar een professional of u hem weer vast op uw eigen. Dit zal u helpen om een ​​nog lang in uw haar te houden, in tegenstelling tot het hebben van een paar gebieden waar uw locs zijn korter en ongelijk. Om een ​​locomotief weer aan te brengen, neemt het einde van de korte loc en verdeel het in twee delen, neem dan je gebroken loc en plaats deze tussen de twee secties. Doe dan een traditionele vlecht, met behulp van de twee einddelen en de loc als de drie secties van uw veters. Dan palm rol de loc als je eenmaal klaar bent, zonder producten. U kunt kijken naar Jungle Barbie gebruiken deze methode hier.

4. Voorkomen

Zodra u de oorzaak van de breuk hebben vastgesteld, moet u uw best doen om het te voorkomen in de toekomst. Dit kan alles van het krijgen van regelmatige trims om ervoor te zorgen dat uw locs worden niet gebukt gaan tot op het punt van het breken van de aanpak van het probleem van dunner betekenen. Als je locs die zijn dunner in bepaalde plekken, kunt u uw kapper te repareren het gebied met behulp van een aantal toegevoegde haar van de schoonheidszaak te wikkelen rond de dunne gebieden totdat je haar terug naar de gewenste dikte krijgt.

5. Voeg wat beschermende stijlen

Als u last breken, moet je ook rekening houden met het toevoegen van een paar beschermende stijlen om je look. Een beschermende stijl voor locs kan variëren van wrap stijlen om opsteekkapsels of een stijl die je locomotieven geeft een pauze van manipulatie of trekken zijn. Hier zijn 15 loc tutorials om u stijl inspiratie.

Top Loc Tips van CurlTalk forum

"Niet gebruiken bijenwas producten nadat ze zijn opgesloten." NubianCoils

"Wees niet doldraaien of worden te obessessed met een overdreven gemanicuurde esthetiek. Je wilt niet locs die op te hangen voor lieve leven." - Msjaim

load...

"Slaap met je haar 's nachts afgedekt." - Luvmylocs

"Niet gebruiken badstof handdoeken." - NubianCoils

"Gebruik een satijnen kussensloop." - Akilamonique

"Ook al is het haar wordt loc'ed, zorg ervoor dat het haar wordt geconditioneerd om droge broze dreadlocks te vermijden." - Geode

"Ik heb altijd (en nog steeds) te spoelen mijn haren in de douche elke dag!" - NubianCoils

"Bezuinigen op het wassen." - Ekaette

Voor meer informatie, kijk dan op deze Instagrammers met locs.

load...