5 manieren om overgebleven shampoo te gebruiken (voor andere dingen dan haar) | NL.Inspinre.com
De schoonheid

5 manieren om overgebleven shampoo te gebruiken (voor andere dingen dan haar)

5 manieren om overgebleven shampoo te gebruiken (voor andere dingen dan haar)

Als je niet op de co-wassen bandwagon, moet u.

Het wassen van je haar met conditioner is zachter dan shampoo en geen krullen van edele hydratatie strippen. Als het idee van het opgeven van shampoo volledig schrikt je, probeer het te beperken tot elke andere wasdag. Er is geen noodzaak hard om te gebruiken, het drogen van shampoos vaak. Droog haar betekent gebroken haar, stilstaand lang en slap krullen. Probeer het eens, zult u nooit weer terug.

Co-ringen kan zich afvragen, wat is er te doen met al onze ongebruikte shampoo? Hier zijn een paar ideeën:

    Je benen scheren

Shampoo kan verdubbelen als scheerschuim in een snuifje, sommige mensen eigenlijk liever het. Zorg ervoor dat u follow-up met een olie en lotion, op dezelfde manier zou doen met een scheren product.

  1. Reinig je make-up Borstels

De meeste borstel schoonmakers en shampoos hebben vergelijkbare ingrediënten. Shampoo is groot bij het reinigen van vieze, vette borstels en het is een stuk goedkoper dan borstel schoonmakers.

load...

  1. Reinig Uw Haarborstel

Niets maakt een borstel beter dan shampoo. Gewoon genieten van uw kam of borstel in water en shampoo voor een paar minuten voordat ze een beetje scrub geven.

  1. Ontsmet uw keuken en badkamer

Wist u dat u een klein beetje shampoo te gebruiken om een ​​vastgelopen rits vast te stellen, smeren een piepende scharnier en schoon uw wc? U kunt het zelfs gebruiken als een ontvetter op uw kachel of koelkast.

  1. Speeltijd

Mijn nichtje houdt met mijn overgebleven shampoos op haar poppen; ze heeft gekregen vrij goed in het geven van hen de salon behandeling!

Geen gebruik maken van al je shampoo op je benen scheren gewoon nog niet - na een langdurige beschermende stijl of een uitgebreide bezwete yoga-sessie, is het misschien een goed idee om te bereiken voor je is om ervoor te zorgen dat u goed je hoofdhuid te reinigen. Enkel ben zeker om follow-up met een diepe conditioner of masker en uw gebruikelijke LOC of LCO Method.

Heeft u nog andere tips voor het gebruik van overgebleven shampoo?

Als u nog andere tips voor goed gebruik te maken van niet-gebruikte shampoo, laat ze in de reacties hieronder!

load...