5 meest elementaire regels voor natuurlijke haarverzorging | NL.Inspinre.com
De schoonheid

5 meest elementaire regels voor natuurlijke haarverzorging

5 meest elementaire regels voor natuurlijke haarverzorging

De meeste schrijvers zullen u vertellen dat ze zijn ook gretige lezers. Ik ben geen uitzondering op de regel. Interessant, een boek dat mijn kennis heeft gesteld van haar zorg is niet echt een haarverzorging boek helemaal. Het is een boekje genaamd, The Compound Effect door Darren Hardy. In het boek, Hardy stelt dat “Succes niet 5.000 dingen echt goed doet. Succes is bezig met een half dozijn dingen echt goed 5.000 keer.”En het is waar. Toen ik dit hoorde, meteen deed me denken aan de zeer goed bedoeld, maar over de top,-bank breken haarverzorging regimes en routines die ik heb door de jaren heen. We doen te veel, en we krijgen op dit punt, omdat we echt niet weten of wilt u de basisprincipes van gezonde haarverzorging accepteren. Laten we eerlijk zijn it- de basics zijn saai. Reinigen, conditie, hydrateren en houd mijn handen uit mijn haar kunnen niet allemaal, toch?

Dus wat gebeurt er? We genieten van afleiding. Wij bouwen onnodige complicaties in onze regimes. We eindigen volgende regimes 5 verschillende haarverzorging goeroes in de hoop dat er iets (of een magische nieuwe combinatie van dingen) ‘het ding’ of ‘het product’ die ons in staat stelt om te breken uit het peloton zal zijn. We hebben 4 verschillende moisturizers en meer zeldzame, exotische oliën dan BP en Exxon gecombineerd. (Is Kentucky Bluegrass Oil echt beter dan Polynesische Fairy Island Oil of doet Bohemian Muskusrat olie top ze allemaal?) We zullen voldoende vitaminen en aanvullingen op GNC en de FDA nerveus te maken. We zullen diep voorwaarde voor 2 dagen achter elkaar, spoel, herhaal, probeer dan een nieuw honing-avocado pre-shampoo groei mengsel, breng dan een kleimasker, werken in sommige henna en doe 3 verschillende lengte controles in een tijdsspanne van 72 uur alle omdat iemand in een boek, achter een scherm of achter een stoel vertelde ons om. Misschien ben ik hier overdrijf, maar je krijgt het punt. Het is allemaal pluis. We zijn “het maximaliseren van de mogelijkheden”, en dat maakt ons een goed gevoel. Maar heeft je haar echt nodig 4 verschillende oliën in uw olie mix om je haar zachter te maken? Niemand had echt gezond, levendige haar voordat het internet, toch? We zouden enige vooruitgang doen van deze 5.000 haarverzorging must-do's en met behulp van de 5000 meer product must-haves te zien, maar het probleem met deze methode van het regime gebouw is dat het onhoudbaar is op lange termijn. In een poging te doen 5.000 dingen goed, realiseren we ons niet dat het echt het handjevol fundamentele dingen goed gedaan elke dag dat het regime carry forward-niet pluis en complicatie voegen we in. Een paar fundamentele dingen eenvoudig en herhaaldelijk doet duurzaam, en dat is hoe we succes in haarverzorging bereiken.

load...

Dus, wat zijn de basics moet je gewoon en echt goed doen?

Het doen van een paar eenvoudige dingen eenvoudig en herhaaldelijk duurzaam is, en dat is hoe we succes in haarverzorging bereiken.

Reiniging: Reinig regelmatig

Geen rocket science hier. Regelmatige reiniging is van essentieel belang voor haar en hoofdhuid hydratatie. Voeg extra vocht aan deze stap door een sulfaat-vrij reinigingsmiddel of lichte conditioner. Onnodige manipulatie om je lokken door het beheer van je haar in secties gedurende het gehele proces. Of het nu voor een pre-shampoo met olie of conditioner is aan u- maar het is niet een vereiste voor gezond haar.

Conditioning: Keep It Simple

Conditioning volgt natuurlijk na het reinigen. Never mind de 20 verschillende manieren om diep conditie van uw haar-hou het simpel. Neem een ​​vochtinbrengende conditioner product van uw keuze en laat het op je haar tot de gewenste zachtheid is bereikt. Het einde. Het toevoegen van oliën, andere conditioners, honing en andere extra's hebben we de neiging om te willen mengen in onze conditioners-is puur optioneel. Je haar zal nog steeds gedijen zonder de mixology. De sleutel is om gewoon in overeenstemming met wat je hebt gekozen om te doen. Als je hebt besloten om te conditioneren week- ervoor te zorgen dat het gebeurt elke week. Houd uw focus en momentum.

Moisturizing: Wees consistent

Net conditioning, uw individuele producten te kiezen en de tijdschema's voor het conditioneren zijn afhankelijk van je eigen hoofd van haar. De sleutel is om gewoon zeker van zijn dat uw product is een hydraterend product en dat u in overeenstemming zijn met de toepassing ervan op uw saldo onder controle te houden blijven. Hydraterende en afdichten hand in hand zodat een effectieve vochtinbrengende routine zal altijd een olie of boter aan het haar af te dichten.

Low Manipulatie: Verminder Contact

Ik praat uitgebreid over het houden van de manipulatie naar beneden zo veel mogelijk. Gewoon het verminderen van uw contact met je haar over het algemeen gedaan vele, vele malen zal de gezondheid van uw haar te verbeteren. Ik abonneren op een holistische interpretatie van beschermende styling waar de gehele geest van het regime is beschermend.

Of het nu het verbeteren van haar gezondheid, het verliezen van gewicht, of op te slaan geld- het proces is eenvoudig. U moet het handvol van de fundamentele dingen die er toe te identificeren en uit te voeren hen feilloos vele, vele malen. Ik heb een keer getweet dat andere mensen regimes templates, niet mandaten voor je haar zorg zou moeten zijn, en het is waar. Begin met de basics, voeren ze goed, en streven ze gewoonten te maken, zonder de pluisjes.

load...

Wat zijn de belangrijkste stappen in uw natuurlijke haarverzorging regime?

Dit bericht is geschreven door Audrey Sivasothy voor CurlyNikki.

load...